В първите 30 мин,Реал показа това което му отива.Като цяло аз съм много доволен от този мач.Така да си вкараме 2-3 гола до 30 мин ,пък после каквото стане

.
Роналдо вчера игра направо слабо,също така и Кедира не се представи добре.След 3-0 имаше една контра в която ситуацията беше-6 на 4 за Реал,но Роналдо даде много дълъг пас на Бензема и всичко много се забави.Това щеше да е 4-0 най-вероятно.На мен лично Роналдо не ми е от любимците но пък и не съм му критик,но в такива моменти ме вбесява......просто за футболист който струва толкова,такава елементарна топка не трябва да се бърка.....
Йозил също,не знам какво му става на това момче,но не може една топка да отиграе като хората.То е едно мотане,то са едни флегматични движения.......като цяло, проблема на Реал според мен е това че футболистите играят на различна скорост,един бърза друг се мота и някой път за това сме толкова зле.Реал ( ако приемем че отбора е избрал,директния стил) трябва да играе така както в първите 30 мин вчера.Друг е въпроса че така цял мач не може да се издържи и трябва естествено да има леко дръпване назад и разиграване на топката-(владеенето на топката е нещото което трябва отбор от калибъра на Реал да го владее до съвършенство.Според мен в този аспект нещата куцат.Много лесно губим топката!)
Виляреал са в криза и аз се радвам че в този мач не им дадохме шанс да излязат от нея.
В един момент преди няколко мача,бях много разочарован от играта на отбора,от видяното в последните два мача съм по-оптимистично настроен.Дано да продължаваме така!