Както един приятел ми каза днес - "Лион вие ги направихте голям отбор" . Няма как да не съм доволен от изразителната победа. В нито един момент от мача, не изгубихме инициативата и си го контролирихаме през всичките 90 минути. Бих искал да отлича Серхио Рамос , Кедира, Бензема и Марсело. Поне за мен, това бяха най-добрите играчи за Реал Мадрид и специално искам да отбележа Серхио Рамос, който направи най-силния си мач от началото на сезона. За Роналдо съм съгласен напълно с Тошко, мен лично ме дразни, че когато бие пряк свободен удар в стената и после вдига ръка да иска дузпа. Да не говорим, колко глупав жълт картон си изкара. На Алонсо си признавам, че жълтия картон ми беше доста странен. Поне аз, за първи път виждам играч ритнал топката преди съдийски сигнал да му се дава картон. Ди Мария също игра доста еднотипно , неефективно и незадоволително. Играта на Йозил беше на приливи и отливи в мача, но определено беше по-добре от последните му няколко двубоя. Мисля, че почти на 90% си гарантирахме първото място в групата и можем вече да мислим за следващата фаза. Честита победа на всички