Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2025 23:37

AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:Ами и на плашило да е ,пак не е отишъл на сбирката на комунистите!
Не си отговорил ,защо наричаш Гунди боклук?

Отговорих ти, не съм ти виновен, че не помниш и 5 минути даже, или от нерви не можеш да четеш правилно, а ти не ми излизай с тия номера, знам че у ващо село селски пъдар е най-престижните професия, ама чак па ДС да се респектира от нея :lol:

Ами аз пет пъти ти отговарям за баща ми,ти искаш с един да минеш.
Кажи ЗАЩО наричаш Гунди боклук?
Па и на ДС са им стигнали 200 000 ,минали са по София ,Перник и Долни богров и готово.Ако са искали 300 000 щяха и до Ихтиман да идат,чак до нащо село не са стигнали
Събрали са достатъчно обичащи комуниста Гошо.
Всъщност те са обичали БКП не Гошо

Как така баща ти се направи на пъдар, че и пушка взе, кой му я даде и то без да разбере могъщото ДС? Даваш ли си сметка, ако това беше истина, а не поредната ти измишльотина, докато се гърчиш в собствената си слуз, какво щеше да му се случи? Сега нямаше да пишеш простотиите си тук.
За Гунди ти отговорих, ако не помниш, пий си гинкобилобата.
Попитах те и у ващо село всички ли се направиха на пъдари, или само баща ти?
А на погребението имаше хора от цяла България, познаваха се по диалектите, интересно как са пропуснали ващо село, май всички са се направили на пъдари.

Ти един по един ли ги изпитва кой как говори ?
Ми може нащо село да се казва Пъдарско!
Нема да обиждаш Гунди ей,ша вика на Гунди боклук той,пууу!

Защо да ги изпитвам, то се чува, близко е до акъла, стига да имаш поне малко такъв За Гунди ти отговорих, като си олигофрен и не разбираш, аз не съм ти виновен. И на какво последно се направи баща ти, понеже първо каза на пъдар, а после на плашило, то и за да лъже човек трябва да не страда от загуба на паметта, изобщо можеш ли да отговориш поне един път, без да излъжеш?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2025 23:43

AntonToni написа:Ай наздраве,пий едно и няма да се плашиш.
И да те е страх,няма да се плашиш!
Амаааа без да обиждаш комуниста ,милиционер ей!

Тоя комунист милиционер така ти е бръкнал в гъзъ, че докато си жив не можеш да го извадиш.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 29 авг 2025 00:03

Срамно представяне за Лудогорец до момента. Докопаха се до групите на Лига Европа, но имаха и доста лесен жребий.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 29 авг 2025 00:15

damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:Ами и на плашило да е ,пак не е отишъл на сбирката на комунистите!
Не си отговорил ,защо наричаш Гунди боклук?

Отговорих ти, не съм ти виновен, че не помниш и 5 минути даже, или от нерви не можеш да четеш правилно, а ти не ми излизай с тия номера, знам че у ващо село селски пъдар е най-престижните професия, ама чак па ДС да се респектира от нея :lol:

Ами аз пет пъти ти отговарям за баща ми,ти искаш с един да минеш.
Кажи ЗАЩО наричаш Гунди боклук?
Па и на ДС са им стигнали 200 000 ,минали са по София ,Перник и Долни богров и готово.Ако са искали 300 000 щяха и до Ихтиман да идат,чак до нащо село не са стигнали
Събрали са достатъчно обичащи комуниста Гошо.
Всъщност те са обичали БКП не Гошо

Как така баща ти се направи на пъдар, че и пушка взе, кой му я даде и то без да разбере могъщото ДС? Даваш ли си сметка, ако това беше истина, а не поредната ти измишльотина, докато се гърчиш в собствената си слуз, какво щеше да му се случи? Сега нямаше да пишеш простотиите си тук.
За Гунди ти отговорих, ако не помниш, пий си гинкобилобата.
Попитах те и у ващо село всички ли се направиха на пъдари, или само баща ти?
А на погребението имаше хора от цяла България, познаваха се по диалектите, интересно как са пропуснали ващо село, май всички са се направили на пъдари.

Ти един по един ли ги изпитва кой как говори ?
Ми може нащо село да се казва Пъдарско!
Нема да обиждаш Гунди ей,ша вика на Гунди боклук той,пууу!

Защо да ги изпитвам, то се чува, близко е до акъла, стига да имаш поне малко такъв За Гунди ти отговорих, като си олигофрен и не разбираш, аз не съм ти виновен. И на какво последно се направи баща ти, понеже първо каза на пъдар, а после на плашило, то и за да лъже човек трябва да не страда от загуба на паметта, изобщо можеш ли да отговориш поне един път, без да излъжеш?

Леко с нервите деее,що пак започваш да обиждаш.
Аз казах пъдар,ти каза плашило,що се прави на луд?
Незнам кой на кого е бръкнал и къде,ама ти обиди Гунди на боклук и аз те питах защо?

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 29 авг 2025 00:19

damyanov1963 написа:

Тоя комунист милиционер така ти е бръкнал в гъзъ, че докато си жив не можеш да го извадиш.

Ееее най- после призна,че е комунист и милиционер.Ама все пак не го обиждай друг път не са хубави тия работи.
Знам,че човек като е прост като талпа обича да обижда ,ама все пак не е хубаво !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 авг 2025 00:30

Изображение
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 авг 2025 07:16

AntonToni написа:
damyanov1963 написа:

Ееее най- после призна,че е комунист и милиционер.Ама все пак не го обиждай друг път не са хубави тия работи.
Знам,че човек като е прост като талпа обича да обижда ,ама все пак не е хубаво !

То и за да лъжеш ти трябва акъл, ама ти откъде да го вземеш?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 авг 2025 07:42

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 29 авг 2025 08:07

Най-чаканият човек и коментар...
https://youtu.be/4A6HTXkzlGE?si=0sUztkN-zsaIsIqd
Т.Русев:" Митков- трагедия, Рупанов- трагедия...българчетата в Левски - трагедия"
"Можеха да ни вкарат 5-6"
Когато е прав, прав е! Трагедията беше повсеместна :mrgreen:
Ако та някой не му харесват коментарите, да се обърне към Русев. Аз само цитирам. :!:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 29 авг 2025 09:22

Първият отбор, в който не играят туристи и който беше водил подготовка, им начука канчето. Сега гледам, че се надъхват да стават шампиони. Що си мисля, че много скоро ще имат среща с лошата реалност? Лудогорец били много слаби и т.н., пичове… Лудогорец са поне две класи над всеки отбор в България и това трябва да се вижда дори през сините очила. Но пък вие сте известни с пукането на балони, доста странно хоби имате, да надувате до пукане.

П.П. Интересно ми е какво ли са записали скаутите на Милан в тефтера.
Do Something Different!

Върни се в “Левски”