Пирин (ГД) ще празнува 100-годишнина?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, Madridist
Re: Пирин (ГД) ще празнува 100-годишнина?!?
Селските комплекси са ужасно грозно нещо. По тая логика Ботев Враца може да празнува тази година 115 години, защoтo 1897 за първи път ритат мехура в махалите, но едно е историческо основаване на клуб с устав, съвсем друго е ритането на мехур в калта. Пирин ГД е основан 1925 година и това го знам от стари хора в региона. Сакаджийски очевидно го е ударило нещо.
Сакаджийски не е от Гоце Делчев той иска да си намери място под слънцето и е избрал този начин...
Какво толково ще плати някоя и друга пара за купона на ветераните и публиката и толкова.
Какво толково ще плати някоя и друга пара за купона на ветераните и публиката и толкова.
obi4am_pirin написа:plamen_ch написа:С колегата се опитваме да ти обясним простата истина....
А тя е ,че докато Благоевград имаше отбор в "А " група взимаше деца от цялата област защото трябваше да си попълва формациите. Та именно по тази схема там се оказаха момчета от нашия регион.Е имаше и такива които прескочиха областния център и отидоха в столицата като Макриев. Но я го попитай " на кой отбор е рожба?" него или баша му да видим какво ще ти отговори? Това важи и за Занев и Коце Хазуров например...
Ако разчитаха на школа като вашата...тези момчета щяха да садят тютюн в гоцеделчевско
А сега какво ще стане? Ще трябва май да разорете стадиона и игрищата покрай Благоевград и да ги засадите с тютюн защото голям футбол там скоро няма да се играе.
plamen_ch написа:obi4am_pirin написа:plamen_ch написа:С колегата се опитваме да ти обясним простата истина....
А тя е ,че докато Благоевград имаше отбор в "А " група взимаше деца от цялата област защото трябваше да си попълва формациите. Та именно по тази схема там се оказаха момчета от нашия регион.Е имаше и такива които прескочиха областния център и отидоха в столицата като Макриев. Но я го попитай " на кой отбор е рожба?" него или баша му да видим какво ще ти отговори? Това важи и за Занев и Коце Хазуров например...
Ако разчитаха на школа като вашата...тези момчета щяха да садят тютюн в гоцеделчевско
А сега какво ще стане? Ще трябва май да разорете стадиона и игрищата покрай Благоевград и да ги засадите с тютюн защото голям футбол там скоро няма да се играе.
Заблудата е дел од човековиот ум ! ! !
- obi4am_pirin
- Контакти:
plamen_ch написа:obi4am_pirin написа:plamen_ch написа:С колегата се опитваме да ти обясним простата истина....
Пак показваш простотия!На този стадион се е играл играе се и ще се играе голям футбол!След няколко дни ще има мач между национални отбори!Един въпрос към теб:Кога на нивата в Гоце Делчев ще има мач на национални гарнитури?
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

- Santiago Munezz
- Контакти:
obi4am_pirin написа:От Гоце Делчев си и ще сериозно излагане някой от Багоевград да отговаря на пума от Гоце Делчев!И второ и да ти отговоря няма да ме разбереш...умствения ти багаж е под критичния минимум!
Много си прав,наистина беше несериозно от моя страна да се занимавам с шизофреници

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- krasimilkov
- Контакти:
БОТЕВ 1912 написа:Колегите от Лаута могат да им помогнат.
19!6

kiririki1 написа:plamen_ch написа:kiririki1 на , ще цитирам един популярен телевизионен герой Ванката:
" Ле-ле Саше много си тъп..."
Ако един играч го вземат в интерната в Благоевград от седми или осми клас то значи ли ,че до този момент не еразличавал топката от тиква?
Аз не съм казал подобно нещо ! Продължавам обаче да твърдя , че са юноши на Пирин , което е самата истина ! И ако обичате умни господине не давайте квалификации на хора , които не познавате ! Така както аз не си позволявам да го правя !Ти си умник , би трябвало да правиш разлика между деца и юноши
Пирин градЪ - зелените дяволи . Наследници на отбора носещ гордо името на циганският квартал Комсала !
Ама изобщо не го правиш! Гледаш ли как се излагаш? Не виждаш ли, че само двамата с олигофрена Обичам Пирин, който с лекота може да се пребори за званието "форумен шут" злобеете откровенно! Ти си малко по сдържан, но все пак не може да скриеш яда и злобата. Питам се защо? Кой ти е виновен? Пирин ГД? И за какво? Не падай на нивото на форумни деградати като i love pirin. Казвам ти го, защото съм останал с впечатление, че си интелигентен човек!
По темата. Г-н Сакаджийски определено се излага! Догодина може да чества 110 годишнина, защото някой се снимал с футболна топка преди 110 години! Само, че за това негово изказване вина нямат хората от града и играчите от клуба. Човекът излага себе си, но не и бай Иван, който ходи в събота на стадиона.
Гледам, че упорито пишете с колегата (онзи тъпоъгълника) за поминъка с тютюн по този край. Питам. Има нещо срамно в тази работа ли? И има ли срамна работа? По-добре ли е хората да крадат? И изобщо какво работите вие?! Хайде лека и със здраве!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
pehopeho написа:kiririki1 написа:plamen_ch написа:kiririki1 на , ще цитирам един популярен телевизионен герой Ванката:
" Ле-ле Саше много си тъп..."
Ако един играч го вземат в интерната в Благоевград от седми или осми клас то значи ли ,че до този момент не еразличавал топката от тиква?
Аз не съм казал подобно нещо ! Продължавам обаче да твърдя , че са юноши на Пирин , което е самата истина ! И ако обичате умни господине не давайте квалификации на хора , които не познавате ! Така както аз не си позволявам да го правя !Ти си умник , би трябвало да правиш разлика между деца и юноши
Пирин градЪ - зелените дяволи . Наследници на отбора носещ гордо името на циганският квартал Комсала !
Ама изобщо не го правиш! Гледаш ли как се излагаш? Не виждаш ли, че само двамата с олигофрена Обичам Пирин, който с лекота може да се пребори за званието "форумен шут" злобеете откровенно! Ти си малко по сдържан, но все пак не може да скриеш яда и злобата. Питам се защо? Кой ти е виновен? Пирин ГД? И за какво? Не падай на нивото на форумни деградати като i love pirin. Казвам ти го, защото съм останал с впечатление, че си интелигентен човек!
По темата. Г-н Сакаджийски определено се излага! Догодина може да чества 110 годишнина, защото някой се снимал с футболна топка преди 110 години! Само, че за това негово изказване вина нямат хората от града и играчите от клуба. Човекът излага себе си, но не и бай Иван, който ходи в събота на стадиона.
Гледам, че упорито пишете с колегата (онзи тъпоъгълника) за поминъка с тютюн по този край. Питам. Има нещо срамно в тази работа ли? И има ли срамна работа? По-добре ли е хората да крадат? И изобщо какво работите вие?! Хайде лека и със здраве!
Човек може да злобее срещу нещо което мрази . А на мен отборът от градЪ ми е по скоро безразличен ! Просто изказах несъгласието си с откровените неистини написани по темата !
Ok ама много грозно се изказваш! И човека от Враца изказа мнение, но е по малко по различен начин. Но ти си знаеш все пак!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
Върни се в “Пирин Гоце Делчев”