AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:За хореография трябва мозАк!
Значи руското ви знаме не беше направено по погрешка.
То само ти го видя тва руско знаме!
А може да подкрепяме Русия срещу Усрайна.
На 3-март?!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:За хореография трябва мозАк!
Значи руското ви знаме не беше направено по погрешка.
То само ти го видя тва руско знаме!
А може да подкрепяме Русия срещу Усрайна.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Дамянов, защо да няма руски знамена на 3-ти март? Освобождението дойде след руска намеса, не знам, как си по история, ама...
damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:Дамянов, защо да няма руски знамена на 3-ти март? Освобождението дойде след руска намеса, не знам, как си по история, ама...
Вие и отбора си сменихте и червена петолъчка с гордост носите на сърцето си.
E, поне не сме се възползвали от облагите на оня строй, бидейки отбора на МВР, а после да вием на умряло, че сме били много репресирани. Както някои други...damyanov1963 написа:Вие и отбора си сменихте и червена петолъчка с гордост носите на сърцето си.
Стига, той нали бил много репресиран... ДС го били убили. Във филма точно такова внушение се направи...AntonToni написа:Вие с гордост стадиона си кръстихте на комунист!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Ти май пак не ме разбра, а?
4x4 написа:Каква хореография да направят клетите рогати дебили ?
Та те горките в Подуене не знаят що е писмо и четмо.
Не гасете фенерчетата !
Хармун идва за вас
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, honda и 122 госта