Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 14 юни 2025 16:46

Dust написа:
LoveAndPeace написа:Толкова е еднакво за всички , колкото схванат беше и крака на младият играч на Лудогорец , който лягаше на земята в 7мата , 8мата или 9тата минута и "принуждаваше" треньора да го замени с опитен чужденец....... :( :( голяма драма
Максималното усилие води до качествено подобрение. Докато правят всичко възможно да ги дундуркат , нищо няма да се промени.

Кой дондуркат? Да, онова правило не беше изпипано както трябва, но сега с четирима в стартовия състав нещата са коренно различни.
Не може и душа в рая и чеп до края.

Аааа не може :) 400 000 лева и може.
Лично мен като левскар ще ме е срам , ако мажоритарния собственик на реши да я плати тази глоба.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 юни 2025 17:08

Ми да я плаща, то въпросът е ще си заслужава ли.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2025 17:50

obi4am_pirin написа:Личи си, че е минал през Левски
https://www.facebook.com/reel/147477737 ... 7S9Ucbxw6v

Напомня ми на чалгаря на Новото начало Трифонов, който казваше, че човек който не изпълнявал обещанията си думите му не стрували колкото въздуха над главата му. Не са виновни те, а хората, които им вярват.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юни 2025 17:59

Не те ли е срам да го напишеш? Твоята партия какво говореше за евентуална бъдеща коалиция и какво направи след това?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юни 2025 18:20

А защо е нужно да се дава шанс на клубовете за претенции при тегленето на жребий?
Нов софтуер дъра, бъра и накрая аз искам това аз искам онова.
Да бяха седнали на една маса както в селските първенства и на кой когато му е удобно.
Сега за часовете и дните на мачовете ще се намеси и телевизията и ще стане приказка.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 юни 2025 18:30

Да искаш първият мач да бъдеш домакин е сериозна претенция.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 юни 2025 19:19

ШопЕ, как беше прайда!?
Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 юни 2025 19:20

Dust написа:Да искаш първият мач да бъдеш домакин е сериозна претенция.

Е някои пък искат да са гости ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 юни 2025 19:55

ivan56 написа:Сега за часовете и дните на мачовете ще се намеси и телевизията и ще стане приказка.

Някои отбори играят само събота и неделя по хладно,за другите остават понеделник и петък от 17:00 :lol:
После се чудим ,защо стадионите са празни!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2025 20:07

Eminem написа:Не те ли е срам да го напишеш? Твоята партия какво говореше за евентуална бъдеща коалиция и какво направи след това?

Едните правят сглобка за да тласната държавата напред, а другите да крадат, както сега. Едните се държат държавнически, а другите като обикновени далавераджии и схемаджии. Благодарение на ПП -ДБ сме в Шенген, и престои да приемем еврото. Ако бяха наистина в скута на Дебелото начало, още щеше да има сглобка или сега да бъдат във властта, но не са. Разбирам, че лева ти е болна тема и затова мразите истинските реформатори в държавата използвайки внушенията на Дебелия, но истината е че ПП -ДБ са истинската опозиция в парламента за разлика от вашите патерици.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”