Димитър Илиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Димитър Илиев

Мнениеот obi4am_pirin » 08 апр 2011 13:55

Голям футболист!През всичките мачове през пролетта до сега показва едно много високо ниво!Вижда се че технически и физически има много голям потенциал!Съжалявам че няма да можем да го задържим след края на сезона!Локо Пд не знам как въобще са го пуснали!За какво са им клоуни като Раймонди!Тука е истината!Да си го прибират възможно най-скоро!А за цска нямам коментар!Да си разчитат на безопасната игла Шеридън!А Митко ще гази при нас до края на сезона!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Димитър Илиев

Мнениеот Joni_ » 08 апр 2011 13:58

Колко гола има през пролетта ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 апр 2011 14:06

Joni_ написа:Колко гола има през пролетта ?

много си елементарен!щом всичко за тебе се изчерпва с това кой е вкарал гола!а кой извел кой подал това са подробности!елементарно много елементарно!
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 08 апр 2011 14:07

Ама той има ли изобщо? :shock: Ако го е ударила , без да иска някоя тапка по главата , може...!!! Митко Илиев национал, национал...!!! :mrgreen: :)

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 08 апр 2011 14:30

obi4am_pirin написа:Голям футболист!През всичките мачове през пролетта до сега показва едно много високо ниво!Вижда се че технически и физически има много голям потенциал!Съжалявам че няма да можем да го задържим след края на сезона!Локо Пд не знам как въобще са го пуснали!За какво са им клоуни като Раймонди!Тука е истината!Да си го прибират възможно най-скоро!А за цска нямам коментар!Да си разчитат на безопасната игла Шеридън!А Митко ще гази при нас до края на сезона!

Споко, ще играе с вас и в Б група

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 апр 2011 14:33

Според мен Д.Илиев е не по-слаб играч от Раймонди и Огунсото , а пък си е и юноша на Локо Пд.
Мисля си че К.Динев лесно би се разбрал с Титан да си го върне но той е залтотърсач и взима чужденци като се надява всеки от тях да е новия Дембеле . Всъщност това си е правило за почти всички водещи отбори , пренебрегват българските играчи и си мислят че всеки чужденец е : Дембеле,Гранден, Асамоа и.т.н.т.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 08 апр 2011 15:05

Точно преди година бях на твоето мнение,но сега мнението ми се промени коренно за това момче.Има талант,но мястото му е в някой среднящи отбор :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 апр 2011 15:27

pankin написа:
obi4am_pirin написа:Голям футболист!През всичките мачове през пролетта до сега показва едно много високо ниво!Вижда се че технически и физически има много голям потенциал!Съжалявам че няма да можем да го задържим след края на сезона!Локо Пд не знам как въобще са го пуснали!За какво са им клоуни като Раймонди!Тука е истината!Да си го прибират възможно най-скоро!А за цска нямам коментар!Да си разчитат на безопасната игла Шеридън!А Митко ще гази при нас до края на сезона!

Споко, ще играе с вас и в Б група

Кога точно ще стане тая работа!след 5-10 години?!кога?
damyanov1963:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 апр 2011 15:41

За критериите на пирин е идеален, ама за отбори с амбиция... слаба работа!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 08 апр 2011 16:26

obi4am_pirin написа:
Joni_ написа:Колко гола има през пролетта ?

много си елементарен!щом всичко за тебе се изчерпва с това кой е вкарал гола!а кой извел кой подал това са подробности!елементарно много елементарно!

Ами за един централен нападател това е основното, когато този нападател играе с гръб към противниковата врата просто спирам да го коменритам, определено Митко не е нападател за голям отбор, такива като него с лопата да ги ринеш из отборите в по долните групи .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Пирин”