Левски наблюдава за евентуален трансфер дебютиралия преди месец в "А" група Антон Карачанаков от Пирин.
Талантът е само на 18 години, а вече вкара на Литекс при загубата с 1:2, пише в. "Труд".
Техничарят играе като ляв външен халф - постът, който се превърна в болна тема на "Герена" след продажбата на Жоазиньо.
Предвид финансовата криза в Пирин има голяма вероятност Карачанаков също един ден да напусне клуба като свободен агент или срещу минимална цена.
Момчето си струва всеки лев който ще се даде за него ако въобще се даде!Малко физиката да оправи и е от класата на Жоазиньо само че българче!
Юноша на Пирин пред трансфер в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Юноша на Пирин пред трансфер в Левски
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Re: Юноша на Пирин пред трансфер в Левски
Ама само да не се окаже чорбар и да иде в другата посока... 

Много е добър Карачанаков. Много ми хареса играта му срещу Литекс. Като се имат в напредвид годините му. Но трансфер в Левски ще е грешка. Трябва да дойде в ЦСКА.
YA GUNNERS YA
- obi4am_pirin
- Контакти:
Иска ми се да го продадем ние някаде навън!
damyanov1963:
- Синя Гордост
- Контакти:
crap написа:Много е добър Карачанаков. Много ми хареса играта му срещу Литекс. Като се имат в напредвид годините му. Но трансфер в Левски ще е грешка. Трябва да дойде в ЦСКА.
Добре. А иначе Станислав Костов като го гледам надкара при вас.

Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
Синя Гордост написа:crap написа:Много е добър Карачанаков. Много ми хареса играта му срещу Литекс. Като се имат в напредвид годините му. Но трансфер в Левски ще е грешка. Трябва да дойде в ЦСКА.
Станислав го видях оня ден в Сердика мола. Момчето е със счупена ръка, какво да направи? Има време! Много бързате бе, не ви ли стигна побоя в студената февруаркса вечер... на Герена?

YA GUNNERS YA
- bigbonusprize
- Контакти:
Дано стане. Предпочитам български транфери...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Синя Гордост
- Контакти:
crap написа:Синя Гордост написа:crap написа:Много е добър Карачанаков. Много ми хареса играта му срещу Литекс. Като се имат в напредвид годините му. Но трансфер в Левски ще е грешка. Трябва да дойде в ЦСКА.
Станислав го видях оня ден в Сердика мола. Момчето е със счупена ръка, какво да направи? Има време! Много бързате бе, не ви ли стигна побоя в студената февруаркса вечер... на Герена?
Искаш ли да почнем двамата да изброяваме победите на отборите като гости на Герена и на Армията,аз на Левски ,ти съответно на ЦСКА ?
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
Няма нужда 

Последна промяна от crap на 29 мар 2011 13:29, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA
- Синя Гордост
- Контакти:
crap написа:Няма нужда
Така си и мислех