Обединени около футбола!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Обединени около футбола!

Мнениеот obi4am_pirin » 07 мар 2011 22:12

През почивните дни около 3 март обиколих няколко места свързани с историята на България - Шипка Царевец музея на Левски в Ловеч!Беше вълнуващо!Изпитах истинска тръпка на тези места!Жертвоготовността на героите на България!И като се замислих за конфронтацията и разделението между отбора носещ името на Апостола и Армейския клуб и какви псувни и омраза се леят...тъжна работа!И аз съм бил част от това...осъзнавам колко грозно е!Някак си извратено спрямо идеалите и саможертвата!Сигурно за повечето звучи глупаво но за мен не е особенно като се усетих толкова малък край паметника на Шипка!
Последна промяна от obi4am_pirin на 07 мар 2011 22:54, променено общо 2 пъти.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Без омраза!!!

Мнениеот L_Messi » 07 мар 2011 22:17

Ами, такъв е животът ;)
Ние всички сме много добри по Коледа, големи патриоти сме на 3-ти март, чувстваме се обединени на 6-ти септември, а през останалите 362 дни май забравяме всичко това :|

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 мар 2011 22:18

obi4am_pirin написа:През почивните дни около 3 март обиколих няколко места свързани с историята на България - Шипка Царевец музея на Левски в Ловеч!Беше вълнуващо!Изпитах истинска тръпка на тези места!Жертвоготовността на героите на България!И като се замислих за конфронтацията и разделението между отбора носещ името на Апостола и Армейския клуб и какви псувни и омраза се леят...тъжна работа!И аз съм бил част от това...осъзнавам колко грозно е!Някак си извратено спрямо идеалите и саможертвата!Сигурно за повечето звучи глупаво но за мен не е особенно като се усетих толкова малък край паметника на Шипка!

Ама виж си подписа, а? "Струи" една обич от него, направо да се чуди човек! Ама както казваш......тъжна работа....

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 07 мар 2011 22:25

kartago написа:
obi4am_pirin написа:През почивните дни около 3 март обиколих няколко места свързани с историята на България - Шипка Царевец музея на Левски в Ловеч!Беше вълнуващо!Изпитах истинска тръпка на тези места!Жертвоготовността на героите на България!И като се замислих за конфронтацията и разделението между отбора носещ името на Апостола и Армейския клуб и какви псувни и омраза се леят...тъжна работа!И аз съм бил част от това...осъзнавам колко грозно е!Някак си извратено спрямо идеалите и саможертвата!Сигурно за повечето звучи глупаво но за мен не е особенно като се усетих толкова малък край паметника на Шипка!

Ама виж си подписа, а? "Струи" една обич от него, направо да се чуди човек! Ама както казваш......тъжна работа....

Подписа ми казва истината!Има два отбора които какъв и да е строй да дойде са толерирани!Не псувам и не обиждам никой!Пирин го изхвърлиха във В група за сигурно 10-20 пъти по-малки задължения от тези на цска!цска и левски ни взимат играчите за без пари защото преди това не са си платили задълженията!Последния пример беше цветущ когато наказаха футболист на Пирин с 2 мача и 5000лв за коментар а за изтъпленията на "вечното дерби" някой отбор като цяло не получи такава глоба!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 07 мар 2011 22:30

Да не забравяме, че те просто носят имената им не са по никакъв начин свързани с тях, а точно затова ясно се вижда, че трябва да се забрани на клубове, фирми и каквото щете да е било да носи името на национални герои!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 мар 2011 23:33

obi4am_pirin написа:
kartago написа:

Подписа ми казва истината!Има два отбора които какъв и да е строй да дойде са толерирани!Не псувам и не обиждам никой!Пирин го изхвърлиха във В група за сигурно 10-20 пъти по-малки задължения от тези на цска!цска и левски ни взимат играчите за без пари защото преди това не са си платили задълженията!Последния пример беше цветущ когато наказаха футболист на Пирин с 2 мача и 5000лв за коментар а за изтъпленията на "вечното дерби" някой отбор като цяло не получи такава глоба!

Я обърни внимание на думичката в червено...
Колко сигурно...34% 21% 16% 50%?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ca7alano
Контакти:

Re: Обединени около футбола!

Мнениеот Ca7alano » 08 мар 2011 09:34

Да, и аз не обичам синия отбор и като цяло столичните, но ми се повдига когато чувам постоянно "*** за Левски" "*** за Ботев"...не е нормално да интервюираш третокласници и като ги попиташ кой е левски да отговарят "футболен отбор"...какво повече да се каже..

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 08 мар 2011 13:39

obi4am_pirin написа:
kartago написа:

Левски и ЦСКА взимали футболисти от Пирин ? Ами защо не като не могат да се развият , всеки иска да играе в ЦСКА и ЛЕВСКИ.

Върни се в “Пирин”