ehh написа:Стига се възхвалявали някой след мачове по-малко от пръстите на едната ръка. Много мразя тази българска черта.
Утре ще падне толкова мача подред и веднага от "СЪР" ще стане на "Бай Гроздан".
Оставете човека да работи, нека свърши сезонът и тогава слагайте, каквито и да било определения.
Колега, винаги съм уважавал различното ти мнение. Искам обаче да обоснова моето.
Мнението ми за Стефан Грозданов не е само от трите силни мача на "Пирин" през пролетта ... Стефан Грозданов ми е правил отлично впечатление като много скромен, възпитан и улегнал човек, който не лети из облаците и не се изхвърля излишно, но в същото време си разбира от треньорския занаят ! Тези впечатления аз съм натрупал още от времето, когато беше треньор на родния ми "Спартак" Варна.
По-късно в "Локомотив" София Грозданов доказа, че е сред най-добрите в занаята като направи с "Локо" запомнящ се рейд в Европейските клубни турнири ....
Накрая виждам какво прави този човек и с "Пирин" ! Благовградчани разпродадоха 10-ина от най-добрите си футболисти напоследък като тези момчета заиграха все в добри отбори: ЦСКА,"Литекс", "Славия", "Миньор" Пк и т.н. , което е доказателство, че напусналите футболисти наистина са класни за нашите стандарти ....
Въпреки всичко обаче вижте къде се намира "Пирин" в класирането с едни никому неизвестни футболисти в редиците си ....
Тези момчета играят грамотно и се раздават по терена. Очевидно Стефан Грозданов знае не само как да ги подреди и каква тактика да им избере, а и как да ги мотивира ...
Нали постоянно призовавате да не плюем по всеки ?! Ето, аз не плюя, а хваля един скромен човек, който все остава извън светлините на прожекторите !
Не мога да кажа на бялото - черно :
Стефан Грозданов е най-добрият в момента в България
Време е някой да го забележи, защото сега е в най-добрата за един треньор възраст .... Не е прекалено стар, но вече е достатъчно опитен и мъдър, знаещ и можещ ...