Пирин Благоевград пожела Мартин Камбуров!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Пирин Благоевград пожела Мартин Камбуров!

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 фев 2010 21:20

Тва като го прочетох съм се смял с глас поне 5 минути! :lol: :lol: :lol: Приятно четене! :lol: :lol: :lol:

"След Левски и ЦСКА, шефовете на Пирин заявиха желанието си да привлекат нападателя на Локо Сф Мартин Камбуров. Един от акционерите в благоевградски отбор Петър Байкушев дори обеща 10 хил евро заплата на играча, ако склони да играе в благоевградския тим.

"Прин се нуждае от доказан нападател, който да успява да реализира създадените положения. Мисля, че Камбуров е един от най-класните нападатели в България. В Пирин бихме били много щастливи той да играе при нас", каза Байкушев."
***.еу

:lol:
Последна промяна от Cesc Fabregas на 03 фев 2010 21:26, променено общо 1 път.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Пирин Благоевград пожела Матрин Камбуров!

Мнениеот garfild8 » 03 фев 2010 21:24

Това е от поредицата''Да се смееш ли или да плачеш'' :lol:
И допълнение от мен.''Ако Мартин Камбуров откаже,Пирин са решили да подпишат с Димитър Макриев'' :lol: Това писание е като от жълтата преса.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 03 фев 2010 21:25

"Балоните" отново са преди всички в разкриването на този трансферен удар... :lol:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 фев 2010 21:29

garfild8 написа:Това е от поредицата''Да се смееш ли или да плачеш''
И допълнение от мен.''Ако Мартин Камбуров откаже,Пирин са решили да подпишат с Димитър Макриев'' Това писание е като от жълтата преса.

Смятат да привлекат и Благо Георгиев, Велизар Димитров, Тунчев, Манолев и Митко Иванков, за да гонят голямта си цел- Шампионската Лига, защото както знаем от едно знаме на любимците ми от "Пирин SS front"- "или КЕШ, или нищо!" :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Пирин Благоевград пожела Мартин Камбуров!

Мнениеот Devian » 03 фев 2010 21:34

Балоните не си измислят,а преиначават думите на акционера Байкушев:

Петър Байкушев: Нека Камбуров дойде в Пирин и ще му дадем 10 000 евро

Клубният шеф на Пирин Петър Байкушев заяви, че не може футболист като Евгени Йорданов, който не е играл две години, да поставя условия на ръководството, които да надхвърлят финансовите параметри при които играят опитните играчи - Драги Коцев, Тодор Паланков, Мирослав Ризов, предаде кореспондент на Novsport.com.

"Стефан Грозданов иска цетрален нападател и проявяваше интерес към Евгени Йорданов. Не може обаче да даваме толкова много пари на футболист, който не е показал дали още се намира в добра форма. Ако в Пирин дойде Марин Камбуров, бихме му дали 10 000 евро заплата", коментира Байкушев.

Байкушев засегна и темата ЦСКА. Футболния бос увери, че Борис Галчев вече е футболист на ЦСКА. Колкото до Спас Делев, правата му се държат изцяло от Пирин.

Той подчерта, че "армейците" досега са коректни при изплащането на финансите за неговото преотстъпване. Ако в края на сезона обаче ЦСКА не плати исканата сума, то Делев ще се върне в Пирин.

Според мен новината е,че Спас Делев си е собственост на Пирин,а иначе в Пирин най-вероятно ще се задоволят Чиликов,дано се лъжа,ама .....друг е въпроса,че в школата със сигурност имат и по-добри от него футболисти 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 фев 2010 21:34

За какво даже се направи тема,това е над 10000000000000% ясно,че няма как да стане 8-)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 фев 2010 21:38

_RoKi_ написа:За какво даже се направи тема,това е над 10000000000000% ясно,че няма как да стане 8-)

За да се посмеем заедно ;) 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 03 фев 2010 21:41

а не искат ли Татко Барба да го върнат, ако Камбурката откаже?!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 фев 2010 21:44

По принцип едва ли играч като Мартин Камбуров ще заиграе в скромния отбор на Пирин,но въпреки всичко темата ''смърди'' на провокация!И то голяма...
Едва ли в момента на феновете,на Пирин им е хубаво да четат тази тема и как някои се подиграват на собствения им отбор(колкото и да е от средна класа,но все пак...),но да не забравяме,че в този форум модератора има право да нарушава правилата!А и най-лесно е да се смеем на чужд гръб,нали...
П.П.Не за друго го казвам,чисто и просто на мене многократно ми е правено забелжка от модератори(не казвам имена),които са ме санкционирали защото съм се смял на някоя новина за някой по слаб български отбор,или съм ''обиждал'' на ''слабаци'' някой български средняк(говоря за Спартак Варна,когато ЦСКА ги би миналата година,мисля че беше,аз тогава казах,че ги бихме тези ''слабаци'' с лека ръка и двама модератори ми се нахвърлиха на личен!
Последна промяна от delqnski47 на 03 фев 2010 21:50, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 фев 2010 21:46

Devian написа:Балоните не си измислят,а преиначават думите на акционера Байкушев:

Петър Байкушев: Нека Камбуров дойде в Пирин и ще му дадем 10 000 евро

Клубният шеф на Пирин Петър Байкушев заяви, че не може футболист като Евгени Йорданов, който не е играл две години, да поставя условия на ръководството, които да надхвърлят финансовите параметри при които играят опитните играчи - Драги Коцев, Тодор Паланков, Мирослав Ризов, предаде кореспондент на Novsport.com.

"Стефан Грозданов иска цетрален нападател и проявяваше интерес към Евгени Йорданов. Не може обаче да даваме толкова много пари на футболист, който не е показал дали още се намира в добра форма. Ако в Пирин дойде Марин Камбуров, бихме му дали 10 000 евро заплата", коментира Байкушев.

Байкушев засегна и темата ЦСКА. Футболния бос увери, че Борис Галчев вече е футболист на ЦСКА. Колкото до Спас Делев, правата му се държат изцяло от Пирин.

Той подчерта, че "армейците" досега са коректни при изплащането на финансите за неговото преотстъпване. Ако в края на сезона обаче ЦСКА не плати исканата сума, то Делев ще се върне в Пирин.

Според мен новината е,че Спас Делев си е собственост на Пирин,а иначе в Пирин най-вероятно ще се задоволят Чиликов,дано се лъжа,ама .....друг е въпроса,че в школата със сигурност имат и по-добри от него футболисти 8-)

И така да е,няма проблеми.Работата е там че,да четеш *** и вестник Папарак,няма никаква разлика.Иначе темата е смешна,както казва Cesc Fabregas,да се посмеем заедно. :lol:
Само Черно море.

Върни се в “Пирин”