Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков беше един от най-търсените за снимка от малчуганите в Благоевград.
Юношата на Пирин бе „нападнат” от десетки деца на стадион „Христо Ботев” в Благоевград след края на проверката Пирин – Лудогорец (1:5).
„ За мен е доста престижно да съм в тройката на най-добрите футболисти в България. Аз съм страшно горд, че съм тръгнал от Благоевград. Това е най-добрата школа в България и никога не съм го крил. Пирин винаги ми е бил на сърце. Винаги с голямо желание идвам на стадиона. Дори, когато играя срещу Пирин ми е малко странно, но все пак съм професионалист, плащат ми за тази работа и трябва да си изпълнявам задълженията”, заяви бившият капитан на „орлетата”.
Светослав Дяков: Пирин винаги ми е бил на сърце !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- FC Pirin - Real
- Контакти:
- olympic teteven
- Контакти:
Re: Светослав Дяков: Пирин винаги ми е бил на сърце !
FC Pirin - Real написа:Аз съм страшно горд, че съм тръгнал от Благоевград. Това е най-добрата школа в България
Вашата школа е най-добрата естествено! И това се е доказало с годините. А не разни други "перални" на мутренски пари на около 60 км североизточно от нас...

Eй такива отборчета гниещи в селските групи най-ги тача.Там им е мястото.Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.
- olympic teteven
- Контакти:
sandi74 написа:Eй такива отборчета гниещи в селските групи най-ги тача.Там им е мястото.Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.
Хайде да не припомняме ФАКТИ, че ако не се бяхте обединили с нас през 1999-та и вие щяхте да сте в същите групи...

olympic teteven написа:sandi74 написа:Eй такива отборчета гниещи в селските групи най-ги тача.Там им е мястото.Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.
Хайде да не припомняме ФАКТИ, че ако не се бяхте обединили с нас през 1999-та и вие щяхте да сте в същите групи...
Съединението приятелю и обединението правят силата.Факт.

-
sandi74 написа:Eй такива отборчета гниещи в селските групи най-ги тача.Там им е мястото.Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.
Факт след факт, mate. Това , че изкарват някакви си там таланти-резерви , не значи че са голям отбор. Бербатов ала-бала ... с това се хвалят. То , ако бяха голям отбор , нямаше да си разпродават уж добрите таланти. Щяха да си ги държат и да играят "Б" група с тях. Едва ли тези дебилчета щеха да класират отбора в "А" група.
- FC Pirin - Real
- Контакти:
James Beattie написа:sandi74 написа:Eй такива отборчета гниещи в селските групи най-ги тача.Там им е мястото.Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.
Факт след факт, mate. Това , че изкарват някакви си там таланти-резерви .....
Бербатов , Манолев , Иван Иванов , Бодуров , Иван Цветков , Петър Занев , Светослав Дяков , Христо Златински , Делев , Антон Карачанаков , Боби и Ради Цоневи , Илиян Мицански ....
Последна промяна от FC Pirin - Real на 17 яну 2014 02:57, променено общо 1 път.
-
FC Pirin - Real написа:James Beattie написа:sandi74 написа:Eй такива отборчета гниещи в селските групи най-ги тача.Там им е мястото.Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.
Бербатов , Манолев , Иван Иванов , Бодуров , Иван Цветков , Петър Занев , Светослав Дяков , Христо Златински
Именно пич

- FC Pirin - Real
- Контакти:
James Beattie написа:FC Pirin - Real написа:James Beattie написа:sandi74 написа:Eй такива отборчета гниещи в селските групи най-ги тача.Там им е мястото.Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.
Бербатов , Манолев , Иван Иванов , Бодуров , Иван Цветков , Петър Занев , Светослав Дяков , Христо Златински
Именно пичТочно тези са резервите, произлечли от Перун.
Резервите са гръбнака на националния ни отбор ?