Отборът на Пирин (Благоевград) може да заиграе през следващия сезон в обединената „Б” група, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.
Почти сигурно е, че Черноморец (Поморие), който завърши на 5-то място в Източната „Б” група от лятото ще играе в долните нива на българския футбол. Така мястото му в обединената „Б” група трябва да се заеме от най-добрия втори отбор от всички „В” групи.
Това е Пирин (Благоевград), който цяла пролет е без загуба.Слуховете сочат, че изпадналият Сливнишки герой, може да остане в „Б” група заради лобито на отбора в БФС. По правило обаче мястото трябва да се заеме от най-добрия втори отбор.
Както е известно от Югозападната „В” група промоция за професионалния футбол си спечели Пирин (Разлог), а „орлетата” от Благоевград останаха втори.
Пирин (Благоевград) още има шанс да играе в обединената „Б”
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- FC Pirin - Real
- Контакти:
Re: Пирин (Благоевград) още има шанс да играе в обединената „Б”
И вие като Добруджа си измисляте някакви "правила", които ги няма в никоя наредба. Такова правило за най-добрия втори отбор НЯМА, а и да има това е Локомотв Мездра, не вие. Ако групата трябва да се допълва, това ще става с баражи!
botev1921 написа:И вие като Добруджа си измисляте някакви "правила", които ги няма в никоя наредба. Такова правило за най-добрия втори отбор НЯМА, а и да има това е Локомотв Мездра, не вие. Ако групата трябва да се допълва, това ще става с баражи!
Пичага в какво Локомотив Мездра е най-добър втори отбор?? в свалянето на гащи ли ??? Мездра имат 76 точки а Пирин 86 точки ама нищо Мездра са по-добри във вкараването на автоголове хахаха селяци!!!
pirinblg2 написа:botev1921 написа:И вие като Добруджа си измисляте някакви "правила", които ги няма в никоя наредба. Такова правило за най-добрия втори отбор НЯМА, а и да има това е Локомотв Мездра, не вие. Ако групата трябва да се допълва, това ще става с баражи!
Пичага в какво Локомотив Мездра е най-добър втори отбор?? в свалянето на гащи ли ??? Мездра имат 76 точки а Пирин 86 точки ама нищо Мездра са по-добри във вкараването на автоголове хахаха селяци!!!
Ми като за начало в групата на Мездра има 4 отбора по-малко от вашата. Иначе те пак имат повече победи от вас. Това ако съвсем оставим настрана това правило, за 'най-добрия втори отбор от В групите', защото такова правило НЯМА! Не стига, че един полусезон играхте там, където не сте се класирали, ами и оревахте орталъка все колко сте велики . Като сте велики, класирайте се с игра навсякъде. Баси и самозабравилите се макета.
Въпреки това не съм съгласен да чакаме този начин за влизане!! Дано да има бараж и да се изправим срещу селските отборчета на Мездра или който там друг!!! А ти не знам на кой отбор си фен но това което нашата школа е дала на българският футбол твоя отбор срещу нас да тича не може да ни стигне
така че малко се образовай и после говори дали отбора на Пирин не е велик!!!!

Въобще къде е тая Наредба, в сайта на БФС е качена старата Наредба от сезон 2010/2011, където ясно е написано, че е забранено групите да се попълват с изпаднали отбори, т.е Б група се попълва от вторите отбори чрез баражи. Според мен не беше редно в хода на първенството да решават, че и 8-мия изпада, трябваше да изпаднат по 2 отбора от двете Б групи, а единната Б група пак щеще да е с 18 отбора, като се изключат невзелите лиценз.
- green&white
- Контакти:
Дано да има такава врътка. Групата ще стане много инт с отбори като Пирин Благоевград, Спартак Варна, Спартак Плевен, Сливен и моя Нефтохимик.
Любовта на хората прави един отбор голям !
pirinblg2 написа:Въпреки това не съм съгласен да чакаме този начин за влизане!! Дано да има бараж и да се изправим срещу селските отборчета на Мездра или който там друг!!! А ти не знам на кой отбор си фен но това което нашата школа е дала на българският футбол твоя отбор срещу нас да тича не може да ни стигнетака че малко се образовай и после говори дали отбора на Пирин не е велик!!!!
Не съм казал, че не сте. Даже напротив. Но това, което правите цял сезон (визирам взимането на лиценза на ПОЛУСЕЗОНА) и сега да искате по втория начин да влизате, не ви подхожда. Иначе за теб лично само адмирации, че искаш бараж, тогава ще е едно честно влизане (е, не напълно, с оглед на това, че сега трябваше да празнувате влизането във В, но да не издребняваме). Иначе много ясно, че заслужавате повече мястото си в елита от Калиакра, Монтана, Видима и тем подобни.
Corwin написа:pirinblg2 написа:Въпреки това не съм съгласен да чакаме този начин за влизане!! Дано да има бараж и да се изправим срещу селските отборчета на Мездра или който там друг!!! А ти не знам на кой отбор си фен но това което нашата школа е дала на българският футбол твоя отбор срещу нас да тича не може да ни стигнетака че малко се образовай и после говори дали отбора на Пирин не е велик!!!!
Не съм казал, че не сте. Даже напротив. Но това, което правите цял сезон (визирам взимането на лиценза на ПОЛУСЕЗОНА) и сега да искате по втория начин да влизате, не ви подхожда. Иначе за теб лично само адмирации, че искаш бараж, тогава ще е едно честно влизане (е, не напълно, с оглед на това, че сега трябваше да празнувате влизането във В, но да не издребняваме).
ами цялата ни държава е такава!! Защо се позволява два пъти отбора да е изхвърлян от А група- 2 пъти правим отборите на ЦСКА,Литекс,Левски,Локо Пловдив.Защо отбор като ЦСКА с 3 пъти повече дългове е в А група?? Защо един път не се помогне на този отбор??? В момента в школата ни се подготвят над 500 деца като поне 20 ще излезнат прилични футболисти за "А" група, а нищо чудно там някъде да се готви и новият Бербатов.Само заради тази школа отбора трябва да е в професионалният футбол. Да не говорим че Благоевград е 10 пъти по-голям град от Мездра и стадиона ни е 10 пъти по-модерен.
pirinblg2 написа:Corwin написа:pirinblg2 написа:Въпреки това не съм съгласен да чакаме този начин за влизане!! Дано да има бараж и да се изправим срещу селските отборчета на Мездра или който там друг!!! А ти не знам на кой отбор си фен но това което нашата школа е дала на българският футбол твоя отбор срещу нас да тича не може да ни стигнетака че малко се образовай и после говори дали отбора на Пирин не е велик!!!!
Не съм казал, че не сте. Даже напротив. Но това, което правите цял сезон (визирам взимането на лиценза на ПОЛУСЕЗОНА) и сега да искате по втория начин да влизате, не ви подхожда. Иначе за теб лично само адмирации, че искаш бараж, тогава ще е едно честно влизане (е, не напълно, с оглед на това, че сега трябваше да празнувате влизането във В, но да не издребняваме).
ами цялата ни държава е такава!! Защо се позволява два пъти отбора да е изхвърлян от А група- 2 пъти правим отборите на ЦСКА,Литекс,Левски,Локо Пловдив.Защо отбор като ЦСКА с 3 пъти повече дългове е в А група?? Защо един път не се помогне на този отбор??? В момента в школата ни се подготвят над 500 деца като поне 20 ще излезнат прилични футболисти за "А" група, а нищо чудно там някъде да се готви и новият Бербатов.Само заради тази школа отбора трябва да е в професионалният футбол. Да не говорим че Благоевград е 10 пъти по-голям град от Мездра и стадиона ни е 10 пъти по-модерен.
Абсолютно съм съгласен за всичко, което каза току що (7 пъти по-големи сте от Мездра, ама се тая, те пак са село).