Отнеха лиценза на Пирин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Извънредно: Извадиха Пирин от А група!
Дали ще спра да ходя на мачове и да нося зелена фланелка с гордост ? това няма как да стане...Естествено,че всички зелени сме разочаровани,но спомнете си какво стана след 2005г. ,след една година в отбора се появиха Делев и Галчев,така че ПИРИН не зависи от ноковци и ще го има и след тях!!!Такава промяна може само да ни направи ПО-СИЛНИ!
по-удобен момент за пълно реформиране на родния футбол отдавна не е имало...
всичко е пълно мазало.
А група да остане с 8 отбора, да се делят на плейофни четворки след редовен сезон.
Б група да има ЕДНА.
ВСИЧКИ отбори, които не отговарят на нормалните европейски критерии за професионална спортна организация да получат аматьорски статут, да направят ако трябва 70 В групи и под тях 700 окръжни!
Да се поставяат тавани на трансферните суми и на заплатите на футболистите, както и да се върне ограничения брой на чужденците.
Да се постави и задължителен таван за средна възраст, за да се дава шанс на момчета от школите.
Може да изпаднем в тотална дупка по отношение на европейски клубни турнири и национален отбор (ние там и без това сме си в дупка от не знам кога...) но друг начин за мен няма.
Ако не се променят драстично нещата и не се тръне от абсолютната нула на всяко едно ниво във футбола ни тия циркове никога няма да изчезнат.
Нещата стават катастрофално смешни вече.
Двойни стандарти, нелегални сделки за играчи с пари под масата, уредени мачове и тото, мениджърски интереси, пълна и тотална свинщина!!!
всичко е пълно мазало.
А група да остане с 8 отбора, да се делят на плейофни четворки след редовен сезон.
Б група да има ЕДНА.
ВСИЧКИ отбори, които не отговарят на нормалните европейски критерии за професионална спортна организация да получат аматьорски статут, да направят ако трябва 70 В групи и под тях 700 окръжни!
Да се поставяат тавани на трансферните суми и на заплатите на футболистите, както и да се върне ограничения брой на чужденците.
Да се постави и задължителен таван за средна възраст, за да се дава шанс на момчета от школите.
Може да изпаднем в тотална дупка по отношение на европейски клубни турнири и национален отбор (ние там и без това сме си в дупка от не знам кога...) но друг начин за мен няма.
Ако не се променят драстично нещата и не се тръне от абсолютната нула на всяко едно ниво във футбола ни тия циркове никога няма да изчезнат.
Нещата стават катастрофално смешни вече.
Двойни стандарти, нелегални сделки за играчи с пари под масата, уредени мачове и тото, мениджърски интереси, пълна и тотална свинщина!!!
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
windy26 написа:... и още хиляди фенове на Пирин КАКВО СМЕ ВИНОВНИ???
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=661104
Ето с това. Още тогава бях учуден как точно той беше избран. Нали имаше и некви акции във феновете, като и те бяха прехвърлени на Наков. Сеа естествено БФС-то е виновно.
Много жалко за Пирин. Не знам дали Наков ги погреба, или тези, които го направиха собственик. Дано да спретнат модел на управление като Берое (бивши клубни легенди + кадърен треньор) и славно да се завърнат в елита.
Състоянието на футбола у нас е плашещо. Мутри, селски тарикати, крадци и лъжци собственици. Славни клубове превърнати в перални на мангизи, участници в долни тото игри, пладнешко разграбване на държавни и общински имоти. Стадиони клас "кочина в сталински стил", разглезени и демотивирани играчи, некадърни треньори, чудовищен отлив на публика. Школи, ежегодно бълващи бъдещи носители на Златната топка. Национален отбор, който мачка всеки противник и торпилира ранглистата на ФИФА. Футболна асоциация с чисти и безкористни ръководители, пред които Батето изглежда като Исус Христос, а Вуцата като един от апостолите му.
Състоянието на футбола у нас е плашещо. Мутри, селски тарикати, крадци и лъжци собственици. Славни клубове превърнати в перални на мангизи, участници в долни тото игри, пладнешко разграбване на държавни и общински имоти. Стадиони клас "кочина в сталински стил", разглезени и демотивирани играчи, некадърни треньори, чудовищен отлив на публика. Школи, ежегодно бълващи бъдещи носители на Златната топка. Национален отбор, който мачка всеки противник и торпилира ранглистата на ФИФА. Футболна асоциация с чисти и безкористни ръководители, пред които Батето изглежда като Исус Христос, а Вуцата като един от апостолите му.
Viktor4o_Rs написа:Tommi написа:Viktor4o_Rs написа:Колко отбора фалираха под управлението на Перуката - Марек, Дунав, Пирин, Ботев(Пд), Спартак (Пл), Локо (Мз), списъкът няма край ...
И Боби Михайлов какво може да направи? Може би трябва да им стане собственик и да ги вкара в "А" група
И според теб Боби и БФС нямат никаква вина, че се случва това
Имат. Ако някой си бяха платили на Мездра, Ботев Пд, Пирин списъка щеше да е много по- къс.
Наков не давал ревизия
.Ами дали няма да блеснат някой съмнителни мачове и контроли ако му я направят?Така щеше да повлече и други тотобосове към дъното.

Не те разбирам, официалният клубен фенклуб е от около 50тина човека и те имат трима "лидери",те са хората ,които си продадоха акциите на Наков,а не хилядите ,които ходим на стадиона,аз лично нищо не съм продавал... 

- blue avalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:Това, че Пирин е изваден, вина за същото нямат от футболната централа, а след като правилата разрешават отбор да играе с лиценза на друг на по-горно ниво, то не виждам проблем да се направи.
Фурнаджиев е споделил за още един бараж, но за сега няма яснота и към момента и Видима, и Черноморец Поморие са в "А" група.
Черноморец Поморие дали ще искат и имат ли възможност да играят в елитната група не зная, но се писа, че има възможност Нефтохимик да играе с техният лиценз.
"...към момента и Видима, и Черноморец Поморие са в "А" група."
Към момента Ч-ц Поморие НЕ Е в А група!Не съм чул техния бараж да е отменен!Напротив!Той е единственото сигурно нещо в момента!
Чета непрекъснато за някакви "симпатични" отбори.Каква е дефиницията за "симпатичен" отбор,че не съм я виждал?И как може да е "симпатичен" отбор,в който от месеци играчите не са взимали заплати?Отбор,който е затънал в "бакии"?
- stef_cskara
- Контакти:
За съжаление след Ботев, и Пирин и ги извадиха! Така е, именит отбор като Ботев и силна школа като Пирин ги няма в "A" група!!!
- levskar forever
- Контакти:
Жалко за българският футбол.Сръка на сърце мога да кажа,че Пирин игра най-добрият футбол пролетта.Дано се върнат скоро в елита!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com