Отнеха лиценза на Пирин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Извънредно: Извадиха Пирин от А група!
Лошо!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Tommi написа:Viktor4o_Rs написа:Колко отбора фалираха под управлението на Перуката - Марек, Дунав, Пирин, Ботев(Пд), Спартак (Пл), Локо (Мз), списъкът няма край ...
И Боби Михайлов какво може да направи? Може би трябва да им стане собственик и да ги вкара в "А" група
И според теб Боби и БФС нямат никаква вина, че се случва това

- florentin_petre
- Контакти:
За човека милеещ за Пирин, оказа се една дебела мърша която си свърши работата заради един подпис. Жалко наистина. Но едно е ясно Пирин ще го има и след накоф, а този негодник трябва да се изсели от България, но преди това да му направят ревизия, мисля си че ще събере годинки за затвора.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Изпуснал си, че не е ясно дали ще има бараж за влизане от "В" в "Б" група
Made in Bulgaria 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
БФС, че имат трески за дялане имат, но в случая те какво могат да направят и съм сигурен, че до последно са се надявали от Пирин да си оправят нещата, но след като не са успели и те са се видели вероятно в чудо.

- batmanlevski
- Контакти:
аз ви разправях вчера не се занимават с трансферите на Левски ,а си оправете бакийте ,че доста сте я закопали,а вие не та не.ако ме бяхте послушали сега Пирин щеше да си е в А група.жалко защото един от най-добрите БГ футболисти Петър Михтарски е илязал от този отбор.той е и най-успешния футболист на Пирин за всички времена
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Така или иначе победителят от баража ще играе в А група,а загубилият в Б.Евентуално ще има бараж между Етър и Светкавица.За съжаление,А група си плаче за намаляване,просто вече няма отбори в Б,които да искат да влизат,положението става все по-тежко.Само си представете,ако не се беше появил Домусчиев в Лудогорец,кой щеше да влезе от Източната група?Поморие ли,които съм убеден,че няма как да бъдат член на А група от новия сезон.А Ботев Враца дали имат пари за А група,един Господ знае...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
WTF? Бараж м/у Светкавица и Етър? Що за отбори ще влизат в тази А група. Направо скоро ще заприлича на някакво франкенщайнче. Дано Видима падне на плейофа, а на Поморие да не има дадат лиценз, че да останат само 14 отбора.
Последна промяна от ehh на 09 юни 2011 18:01, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Viktor4o_Rs написа:Tommi написа:Viktor4o_Rs написа:Колко отбора фалираха под управлението на Перуката - Марек, Дунав, Пирин, Ботев(Пд), Спартак (Пл), Локо (Мз), списъкът няма край ...
И Боби Михайлов какво може да направи? Може би трябва да им стане собственик и да ги вкара в "А" група
Каква му е вината в този случай,наистина,поне аз,не разбирам,колега

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Viktor4o_Rs написа:Tommi написа:Viktor4o_Rs написа:Колко отбора фалираха под управлението на Перуката - Марек, Дунав, Пирин, Ботев(Пд), Спартак (Пл), Локо (Мз), списъкът няма край ...
Не виждам каква вина имат.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!