Локо Пд - Пирин - 1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Тодор Крахтов
- Контакти:
Re: Локо Пд - Пирин
Браво Орлета.Дано на жребия да сте домакини на полуфинала и останете в групата.Преди мача ви пожелах да биете,но честно казано не го вярвах.За пореден път доказахте,че в Благоеврад просто се раждат футболисти и унижихте интернационалната селекция на хазартния бос.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912
1912 SINCE 1912
Re: Шоккккккккккк в Пловдив!!!
Честито 
Само Емо и Коко могат да направят такова невероятно шоу
п.п. какъв е бил коефициента при 1:0 ?
Само Емо и Коко могат да направят такова невероятно шоу
п.п. какъв е бил коефициента при 1:0 ?
Щели сме да паднем с 3\4 гола разлика
Казах че за купата всички се съобразяват с Пирин,но някой фенове на Локо ни отписаха още на жребия.
Нямах възможност да гледам мача,защото май не го даваха никъде,но ви честитя победата!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
И аз искрено се радвам, че Пирин продължава, защото според мен го заслужават..
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
blue_lagoon
И защо да не е за вярване? То само феновете на локо и Зума вярват,че имат голям отбор. Хайде сега Европа,ама друг път!
хахаххаа, колко съм доволен, тръгнахте с голямата кошница, а във възможно най-лекия жребий и то у дома, пак отпаднахте 
браво на орлетата-тези млади пичове заслужават това,аре чао от мен отивам да гледам нашия резил

LEVSKI_FOREVER
-
to6ko_toki4a
- Контакти:
Много ме е яд, че не го даваха по телевизията, по радиото слушах, стана мн як мач. Браво на Пирин.
Стана това което очаквах,явно Локото са подценили Пирин и това им коства победата..