Пирин – Локо Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Re: Пирин – Локо Сф

Мнениеот moriente » 21 мар 2010 14:53

stg333 написа:moriente , глупости щом не е за Левски дузпата си е дузпа, сам ще се убедиш

Не просто ми омръзна когато се "подпира " Левски да се вие на умряло две седмици , а когато преки конкуренти се бутат нагло напред се трае и дума не се казва.
За пример съдийските аванти за Черно море срещу Локо Пловдив и сега за локо Сф срешу Пирин.
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 мар 2010 14:54

ivaka написа:Хайде сега да поспорим за дузпата...
Същата като на мача Левски и Миньор, само че свирена от друг съдия.
Според мен си е чиста дузпа, въпреки че съм левскар и бях за Пирин.
Не може защитника да зарипва в гръб нападателя, в момента на овладяване на топката в наказателното поле.
Дузпата е чиста!

Нали виждаш колко е чиста?! Прочети какво пишат всички преди тебе! Гузен си, затова го казваш! Ако бяха свирили такава дузпа срещу "Левски" съвсем друго щеше да говориш!

jordanloko
Контакти:

Мнениеот jordanloko » 21 мар 2010 14:54

kartago написа:Смешна история! Ограбиха "Пирин"! После Гигов нека пак да реве срещу съдиите, лошото е, че това вече се превръща в тенденция и се прави съвсем безочливо! Имаме си Пепеляшка вече ( загуби си пантофката), за ЦСКА смешна дузпа, сега тоя от Локото да го запишем в секцията за синхронно плуване, наглеца сега и интервю дава! Басси футбола дето имаме!........... :evil:

Е да де нали не е за левски и на Преслав не му падна обувката
Иначе в Гонг резултата още е 1:0
Моят първи мач беше Локомотив-ПСЖ
sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на Локо Сф.

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 21 мар 2010 14:55

Абе събаряне на нападател в малкото наказателно поле, без да играе защитника с топката. Ако е извън наказателното поле е 100% фал, ама сега - що било дузпа :roll:

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 21 мар 2010 14:55

Вчера на мача ПСВ - Твенте Манолев абсолютно по същия начин като Марков разби устата на противник които го държеше за фанелката и не последва нищо.
Дузпата беше много спорна. Все пак нападателя на Локо гардира топката, а защитника му скача на гърба.
Иначе Пирин игра много силно и повече заслужаваше победата.
Много странно ми стана как най-синото звено на Локомотив - нападението, не направи една реална опасност с изключение на пропуска на Камбуров на празна врата.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 21 мар 2010 14:56

След този мач остава само един въпрос Кой се опитва да спре ЛОКОМОТИВ 1. цска,2.литекс, 3.левски 4. или просто стефан спасов мрази Локо.А за да не обиждам Пирин мога само да кажа добри сте продължавайте така просто днес играхте срещу истинския ШАМПИОН

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 мар 2010 14:57

Каква компенсация за червения картон на Рендето Бьорнер?Той си беше нарисуван и 100%-ов и Спасов го даде точно.Но от страх пред Гигов и сие клекна накрая и не му издържаха нервите.Това е.Съдиите ги е страх от Локо Сф и Левски и изпадат в паника да не бъдат атакувани за решенията си.Пирин смачка Локо Сф по всички параграфи,надигра ги тотално игрово и тактически и накрая такава палячовщина и такава скандална дузпа е направо гавра.Все пак мисля,че мачът беше хубав и феърплеят между отборите е на ниво,шампиоанта е интересен,но такива скандални решения влияещи на резултатите е грозна работа.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 21 мар 2010 14:58

Sagittarius написа:Съдиите ги е страх от Локо Сф и Левски.Факт.Стефан Спасов-смешник и палячо

Точно от тича да се обаждат срещу съдията е уникално смешно . Като ви спестиха две дузпи срешу Локо Пловдив и не ви отмениха третия гол съдята е бил много безстрашен нали бе ?!
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 21 мар 2010 14:58

Пирин не играе най-добрия футбол и това е факт.
Пирин играе редовния антифутбол, който играят всички отбори, които играят успешно срещу Левски.
Хак да им е на Локото, защото последните два мача с левски играят все така.
Гадно да ти играят антифутбол, нали?
Тотална защита - една контра - гол и айде пътувай...
Това не е футбол.
Това е анти - футбол.
така се играе срещу Левски и то успешно, този мач ще бъде огледало на този в сряда с Левски, само че така като Пирин ще играе Локото.
Така срещу левски играха Берое, Миньор, Черноморец, Сливен, два пъти Литекс и станаха големи отбори, а всъщност нищо и половина.
Видя се вчера колко струва Литекс, колкото и срещу Пирин, лесно е да се играе анти, трудно е да се играе ФУТБОЛ!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 мар 2010 14:58

Докато съдията гледа всячески да угоди и на двата отбора , за да не кажат после , че е свирил за единия или за другия , в България няма да се проведе нормален футболен мач .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Пирин”