Да подкрепим нациналите!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Unscrewed
Контакти:

Re: Да подкрепим нациналите!!!

Мнениеот Unscrewed » 07 сеп 2010 11:45

да го духате е хейтари големите българи смешници имам познати дето от на майната си ходят на мачове на националния ако ще с люксембург да играем онез папагали от софия са мръщят понеже им е криво при всеки загубен мач или равен с по сллаб се дига скандал до небето пълни малумници ей :evil:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 сеп 2010 11:46

Cukyens написа:Абе по тв-то ще го гледам , не за друго а да погледам малко Йоветич :lol: Както и Савичевич ако го дадат на пейката , и да си спомням старите времена , когато и в България имаше такива футболисти :cry:

Йоветич е яко контузен няма да играе скоро, а чух, че и Вучинич е под въпрос не знам дали си играе ;)
И без тия двамата ко не ги бием не знам ;)

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 07 сеп 2010 11:47

Вучинич ще играе заедно с Вукчевич. ;) С няколко думи: ще ни напълнят кофата. 8-)

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 07 сеп 2010 11:54

Абе каква подкрепа бе???По противно усещане от това да искаш България да победи и да знаеш, че стори ли го следващите 10мача ще гледаш некви пръдни да лежат на една победа над европейския КОЛОС Черна Гора и да ти обясняват колко са велики???НЕ БЛАГОДАРЯ!!!

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 07 сеп 2010 11:56

Хейтъри :lol: По принцип наистина кво са ми виновни Иван Иванов , Чавдар Янков , Минев , Хичо и т.н. , че не мгат да играят футбол .. Тях е по-добре да ги ожалиш вместо да ги псуваш ;) Забравих Митко Рангелов де , който е на светлинни години по-добър от Бербатов , който има голове само срещу футболни джуджета :lol:

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 07 сеп 2010 11:57

Unscrewed написа:да го духате е хейтари големите българи смешници имам познати дето от на майната си ходят на мачове на националния ако ще с люксембург да играем онез папагали от софия са мръщят понеже им е криво при всеки загубен мач или равен с по сллаб се дига скандал до небето пълни малумници ей :evil:

Първо, срам ме е, че лекенце като теб е от моя град :roll:
Второ, ти на колко мача на националите си ходил?
Защото аз още като живеех в Търново си вдигах гъза и ходех за всеки мач в Сф за да "подкрепям".
Сега живея временно тука и ходех до преди няколко месеца..
Загубен мач??? Ти знаеш ли националите от кога нямат победа? Я се осъзнай малко преди да пишеш глупости.
Тука не става дума за хейтъри.. става дума за разочарование и то ТОТАЛНО. Не ми пука, че сме паднали. Онзи ден гледах Андора - Русия (0:2), еми трябва да ти кажа, че андорците играха ебати сърцатото.. при това дузпата за Русия беша 100% симулация.
Аз не искам победи, искам игра. Искам да виждам онея как изорават терена.
Така че моля ти се, не ми чети морал на мен баш.. Като искаш - ето го стадиона, отивай подкрепяй.
Всеки сам решава.

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 07 сеп 2010 11:59

Въпрос на национално самосъзнание и чест е човек да подкрепи националният отбор по футбол на своята страна.ВСИЧКИ ТУРЦИ ВЪН!!!

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 07 сеп 2010 12:06

Вие сте БОКЛУЦИ ама ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ !
Лесно е когато отбора върви ама много лесно , то затова и стадионите ни са празни защото всеки мрънка и реве като девственица за к.р и си намира някакво оправдание да не ходи на мач когато отбора не му върви .
Не разбрахте ли че това е България ?
Форумни плъхове , дай боже да направим нещо и тогава ще ми е интересно в кой дупки ще се криете комплексари изтресени :evil:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 сеп 2010 12:09

4akala написа:Въпрос на национално самосъзнание и чест е човек да подкрепи националният отбор по футбол на своята страна.ВСИЧКИ ТУРЦИ ВЪН!!!

Дали ?

Това не е национален отбор на България, това е сергията на Лъчо Танев, Танас Раев и всички други които могат да намажат покрай БФС, включително и Мърьо, който си прибира по 50 бона на месец и му дреме на динята....
Тези ли да подкрепям ???

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 сеп 2010 12:10

Torino FC 1906 написа:Вие сте БОКЛУЦИ ама ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ !
Лесно е когато отбора върви ама много лесно , то затова и стадионите ни са празни защото всеки мрънка и реве като девственица за к.р и си намира някакво оправдание да не ходи на мач когато отбора не му върви .
Не разбрахте ли че това е България ?
Форумни плъхове , дай боже да направим нещо и тогава ще ми е интересно в кой дупки ще се криете комплексари изтресени :evil:

Може и да направим ВЕЛИК подвиг да победим КОЛОСА Черна гора....и какво от това ???

Върни се в “Пирин”