vivalazio написа:Биеме и в четвъртък и в събота, с колко нема значение, е така за да ви е яд червени смешковци.
Пирин-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин-Левски
- blue SASHO1977
niki87 написа:vivalazio написа:Биеме и в четвъртък и в събота, с колко нема значение, е така за да ви е яд червени смешковци.
![]()
![]()
Върти,сучиии!!!!
2:1 за Пирин.А пък 27-мата ?,може направите 27 кавала! 
- DrAvalanche
- Контакти:
моряка написа:2:1 за Пирин.А пък 27-мата ?,може направите 27 кавала!
Браво бе Айнщайн. Сам ли го измисли това, или ти помагаха стадо маймуни?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
Според мен мача ще е доста труден, равен или победа за Левски най много с 1 гол
моряче,ще плуваш на враждебна на кариерите завързан за крачето с тежко циментово кавалче.
- obi4am_pirin
- Контакти:
SS PIRIN SS!!! za kakvi 3-ki stava vapros mahovete v Kustendil varvat ili 0:0 ili 1:0 taka 4e tva vi e izbora goveda sini!SS PIRIN SS!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
-
ivko_pirin
- Контакти:
искам само да кажа , че пирин не е губил на ''осогово'' от 12 години.
искам само да кажа , че пирин не е губил на ''осогово'' от 12 години.
Ако само на такива смешни статистики вярваме...
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
Един гостоприемен, мек и благ "Пирин" ...
Най-напред честита победа на "Левски" ! Смятам всички видяха, че тя беше напълно заслужена !
Думата ми обаче е за "Пирин" ... Днес гледахме един много гостоприемен и мек "Пирин", което не е типично за този отбор ... Нямаше ги острите влизания, нямаше ги единоборствата и сърцатата игра на отбора, която сме свикнали да гледаме ... Нямаше го онзи дързък и корав отбор на благоевградчани, непримирим до последния съдийски сигнал ...
Симпатизирам на орлетата, но днес не отидох в Кюстендил, въпреки безплатните автобуси (благодарим за тях !), които ръководството на клуба отпуска за всеки мач !
Ще кажете: какъв фен си щом на мач с "Левски" не си отишъл да гледаш любимците си ?!?!
Ами като видях Галчев и Батков седнали един до друг(при срещата в Народното събрание организирана от Яне Янев ) реших да не ходя днес на стадион "Осогово" ...
Днес през първото полувреме двамата президенти бяха отново седнали почти един в друг на официалната ложа ...
Добре, че някой им подсказа, че ги дават камерите и някак конфузно се получава президентите на два съперничещи си отбора да седят толкова близо един до друг по време на мача ... та през второто полувреме Галчев се измести ...
Така че честито на "Левски" и дано отборът ви тръгва нагоре, но не бързайте да си вадите заключения само от днешния мач с "Пирин" ...
Просто приятелски съвет ...
Последна промяна от marmi52 на 08 ное 2009 16:46, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]