Локо Сф - Пирин - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Re: Локо Сф - Пирин

Мнениеот luddeN » 11 апр 2011 23:31

irradeum написа:Дано Пирин не изпаднат . Симпатично отборче са , ама да се сърдят на тия от Борисовата градина ако се случи.

Да, ние сме виновни за финансовата криза, за Глобалното затопляне, както и за земетресението в Япония.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 апр 2011 23:32

Sole написа:Съдията сам би Пирин.Първо не свири явна дузпа за Пирин за събаряне на Бибишков в нак.поле

Положението го повториха. Нямаше никакво нарушение, а беше ЯВНА симулация и Ангелов си призна!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 апр 2011 00:01

slavia_forever написа:
Sole написа:Съдията сам би Пирин.Първо не свири явна дузпа за Пирин за събаряне на Бибишков в нак.поле

Положението го повториха. Нямаше никакво нарушение, а беше ЯВНА симулация и Ангелов си призна!

Защото всички гледат в краката на футболистите,а не виждат,че защитникът на Локо сф блъсна в гръб Бибишков. :shock:

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Локо Сф - Пирин - 2:0

Мнениеот Devian » 12 апр 2011 01:13

luddeN написа:Кофти загуба за Пирин

Devian написа:Мисля,че имате спешна нужда от вратар,иначе отборът играе добър футбол,поне с една класа над тези,с които се борите да не изпаднете,но... с този вратар ще берете бая ядове.Класирането за купата също ще ви тежи.Все пак успех,по-добре Пирин в А група отколкото 5 софийски отбора. :evil:

Защо си толкова комплексиран от София ?

И как го прецени,че съм комплексиран от София? Предполагам,че и Чърчил е бил комплексиран от София,затова е искал да бъде изравнена със земята,разорана и засята с картофи....Ти обаче се мъчиш да ми докажеш,че е бил прав :!: Колкото до Пирин,по-добре отбор в А група,който създава играчи,отколкото отбори,които ги развалят 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 12 апр 2011 07:59

slavia_forever написа:

slavia_forever е отявлен противник на Пирин а отскоро вече не се трае!Притеснил се е дали ще играят в Европа!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 апр 2011 08:07

:mrgreen:

Не успях да гледам първото полувреме на мача. Видях повторението на първия гол - за мен вратарски, както и втория.
През цялото второ полувреме Пирин беше по-активният отбор, диктуваше темпото в мача и според мен надигра противника.
Пирин не са никак лош отбор ! Събраха пак оптитни и добри футболисти и млади таланти около тях.
Просто снощи нямаха късмет и вратарчето ги провали донякъде ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 12 апр 2011 08:39

От едната страна имаме два гола и една греда, а от другата-нито едно чисто положение... Ама иначе Пирин са ни надиграли :shock:

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 12 апр 2011 08:43

И двата гола бяха вратарски,при фала така и не можах да разбера стената кой ъгъл на вратата покриваше,беше я построил по средата.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 12 апр 2011 08:45

marmi52 написа::mrgreen:

Не успях да гледам първото полувреме на мача. Видях повторението на първия гол - за мен вратарски, както и втория.
През цялото второ полувреме Пирин беше по-активният отбор, диктуваше темпото в мача и според мен надигра противника.
Пирин не са никак лош отбор ! Събраха пак оптитни и добри футболисти и млади таланти около тях.
Просто снощи нямаха късмет и вратарчето ги провали донякъде ...

Мач на една врата през първото,тази на локо!Спестен червен на сърбина и повлиян сериозно мач!Никакъв фаул при първия гол на локо!
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 12 апр 2011 08:46

Lyubaka01 написа:От едната страна имаме два гола и една греда, а от другата-нито едно чисто положение... Ама иначе Пирин са ни надиграли :shock:

Няма да се забавиш да ги псуваш пак твойте любимци дето играят антифутбол през пролетта!
damyanov1963:

Върни се в “Пирин”