irradeum написа:Дано Пирин не изпаднат . Симпатично отборче са , ама да се сърдят на тия от Борисовата градина ако се случи.
Да, ние сме виновни за финансовата криза, за Глобалното затопляне, както и за земетресението в Япония.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
irradeum написа:Дано Пирин не изпаднат . Симпатично отборче са , ама да се сърдят на тия от Борисовата градина ако се случи.
Sole написа:Съдията сам би Пирин.Първо не свири явна дузпа за Пирин за събаряне на Бибишков в нак.поле
slavia_forever написа:Sole написа:Съдията сам би Пирин.Първо не свири явна дузпа за Пирин за събаряне на Бибишков в нак.поле
Положението го повториха. Нямаше никакво нарушение, а беше ЯВНА симулация и Ангелов си призна!
luddeN написа:Кофти загуба за ПиринDevian написа:Мисля,че имате спешна нужда от вратар,иначе отборът играе добър футбол,поне с една класа над тези,с които се борите да не изпаднете,но... с този вратар ще берете бая ядове.Класирането за купата също ще ви тежи.Все пак успех,по-добре Пирин в А група отколкото 5 софийски отбора.
Защо си толкова комплексиран от София ?
slavia_forever написа:Sole написа:Съдията сам би Пирин.Първо не свири явна дузпа за Пирин за събаряне на Бибишков в нак.поле
Положението го повториха. Нямаше никакво нарушение, а беше ЯВНА симулация и Ангелов си призна!
[/center]marmi52 написа::mrgreen:
Не успях да гледам първото полувреме на мача. Видях повторението на първия гол - за мен вратарски, както и втория.
През цялото второ полувреме Пирин беше по-активният отбор, диктуваше темпото в мача и според мен надигра противника.
Пирин не са никак лош отбор ! Събраха пак оптитни и добри футболисти и млади таланти около тях.
Просто снощи нямаха късмет и вратарчето ги провали донякъде ...
Lyubaka01 написа:От едната страна имаме два гола и една греда, а от другата-нито едно чисто положение... Ама иначе Пирин са ни надиграли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта