Пирин Благоевград пожела Мартин Камбуров!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Пирин Благоевград пожела Мартин Камбуров!

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 фев 2010 21:48

delqnski47 написа:По принцип едва ли играч като Мартин Камбуров ще заиграе в скромния отбор на Пирин,но въпреки всичко темата ''смърди'' на провокация!И то голяма...
Едва ли в момента на феновете,на Пирин им е хубаво да четат тази тема и как някои се подиграват на собствения им отбор(колкото и да е от средна класа,но все пак...),но да не забравяме,че в този форум модератора има право да нарушава правилата!А и най-лесно е да се смеем на чужд гръб,нали...

[offtopic]Ако не бях модератор, щях да ти кажа какво мисля за тебе и по въпроса...но както и да е[/offtopic]
Кажи коя точка съм нарушил, ако обичаш! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 фев 2010 21:50

Сега следва статия: "Пирин разбива трансферния пазар с покупката на Мартин Петров и Божинов през юни." :) :) :)
[center]ИзображениеИзображение[/center]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 03 фев 2010 21:55

И кое му е смешното,че балона са преиначили думите на Байкушев?Иначе Пирин са много симпатичен отбор,явно и ръководството им работи добре,щом не кляка пред Евгени Йорданов.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 фев 2010 22:00

Cesc Fabregas написа:
delqnski47 написа:По принцип едва ли играч като Мартин Камбуров ще заиграе в скромния отбор на Пирин,но въпреки всичко темата ''смърди'' на провокация!И то голяма...
Едва ли в момента на феновете,на Пирин им е хубаво да четат тази тема и как някои се подиграват на собствения им отбор(колкото и да е от средна класа,но все пак...),но да не забравяме,че в този форум модератора има право да нарушава правилата!А и най-лесно е да се смеем на чужд гръб,нали...

[offtopic]Ако не бях модератор, щях да ти кажа какво мисля за тебе и по въпроса...но както и да е[/offtopic]

[offtopic]Прочети послеписа,който го добавих към коментара ми!А и както ти,така и аз,много добре знаем кога,как и защо се скарахме,и защо няма да падам на твоето ниво и да си правя труда да ти обяснявам какво си нарушавал и какво не!Като модератор би трябвало да знаеш....[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 фев 2010 22:08

delqnski47 написа:
Cesc Fabregas написа:

[offtopic]Прочети послеписа,който го добавих към коментара ми!А и както ти,така и аз,много добре знаем кога,как и защо се скарахме,и защо няма да падам на твоето ниво и да си правя труда да ти обяснявам какво си нарушавал и какво не!Като модератор би трябвало да знаеш....[/offtopic]

[offtopic]Ако визираш мен "дето съм ти се хавърлил", не знам, не мога да помня всеки път като пиша на някой на ЛС...
За мен е показателно, че така и не каза какво съм обиждал и кое правило съм нарушил...както и да е, аз няма да говоря повече на тая тема, защото за мен е противопоказно да споря с теб! :roll:[/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 фев 2010 22:18

[offtopic]Ти не помниш,но аз помня...много добре!И не става въпрос за това че си ми писал на личен или подобни работи(то е ясно,че точно ти не си ми правил такава забележка,тъй като това се случи преди година и ти не беше модератор!Ма нали трябва да се направим на ударени и интересни пред обществото тук...)
Въпросът е съвсем друг,драги ми Мартине!Нима не помниш това което ми писа след мача на ЦСКА с Миньор ли?Да ти го дам ли,защото аз го пазя още!И все още се чудя на къв чеп те направиха точно ТЕБ модератор!Че то ако им дам последния ни диалног по Скайп,то тия които са те въздигнали на модератор ще се хванат за главите бе!Единственото нещо за което се чудя след като ме блокира по скайп е дали ми писа глупости от лигня,или от омраза :?: Да се надявам,че е първото!
П.П ''Противопоказно'' да спориш с мен,защото няма какво да кажеш!Така и твоят приятел Морски нямаше какво да ми каже в една тема,в която спорихме за едни неща,и когато той ме провокира на няколкото пъти,и аз направих голямата глупост да намеся и теб,чрез думичката ''глупак''!Вместо това трябваше да си замълча,но реших да коментирам и Морски си намери начин да ме затапи,чрез ''обида спрямо друг потреител(още повече модератор,както се изрази той)''!Само дето Морския ме провокира на няколко пъти преди това,ама нали е модератор...разрешено му е![/offtopic]
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 03 фев 2010 22:50

Не се гъбаркайте с Пирин .. С толкова малко финанси и пак са на ниво ! Е то е ясно,че няма да вземат Камбуров,ама да видим дали друг ше го направи ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 фев 2010 22:51

delqnski47 написа:[offtopic]Ти не помниш,но аз помня...много добре!И не става въпрос за това че си ми писал на личен или подобни работи(то е ясно,че точно ти не си ми правил такава забележка,тъй като това се случи преди година и ти не беше модератор!Ма нали трябва да се направим на ударени и интересни пред обществото тук...)
Въпросът е съвсем друг,драги ми Мартине!Нима не помниш това което ми писа след мача на ЦСКА с Миньор ли?Да ти го дам ли,защото аз го пазя още!И все още се чудя на къв чеп те направиха точно ТЕБ модератор!Че то ако им дам последния ни диалног по Скайп,то тия които са те въздигнали на модератор ще се хванат за главите бе!Единственото нещо за което се чудя след като ме блокира по скайп е дали ми писа глупости от лигня,или от омраза :?: Да се надявам,че е първото!
П.П ''Противопоказно'' да спориш с мен,защото няма какво да кажеш!Така и твоят приятел Морски нямаше какво да ми каже в една тема,в която спорихме за едни неща,и когато той ме провокира на няколкото пъти,и аз направих голямата глупост да намеся и теб,чрез думичката ''глупак''!Вместо това трябваше да си замълча,но реших да коментирам и Морски си намери начин да ме затапи,чрез ''обида спрямо друг потреител(още повече модератор,както се изрази той)''!Само дето Морския ме провокира на няколко пъти преди това,ама нали е модератор...разрешено му е![/offtopic]

[offtopic]Аз много добре знам какво съм казал след мача с Миньор...ако искаш и на папата го прати, абслоютно ми е все тая! Ако мислиш, че съм се натискал да съм модератор тук, си много, ама много далече от истината! Приех, защото смятам че имам приятели тук, и те ме попитаха дали съм склонен да им помогна! Ако искаш им го пращай, аз не се представям за някакъв светец, върша простотии, говоря ги също...не го оспорвам...явно щом са ме взели, са видяли все някакви качествва у мен, не мислиш ли?!?
А е противопоказно да споря с теб, защото по принцип не ни е разрешено, или поне не се препоръчва да спорим с който и да било! Мога да кажа много неща, но нито тук е мястото, нито някой се вълнува от теб или от мен![/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 фев 2010 23:43

Cesc Fabregas написа:
delqnski47 написа:[offtopic]Ти не помниш,но аз помня...много добре!И не става въпрос за това че си ми писал на личен или подобни работи(то е ясно,че точно ти не си ми правил такава забележка,тъй като това се случи преди година и ти не беше модератор!Ма нали трябва да се направим на ударени и интересни пред обществото тук...)

[offtopic]Аз много добре знам какво съм казал след мача с Миньор...ако искаш и на папата го прати, абслоютно ми е все тая! Ако мислиш, че съм се натискал да съм модератор тук, си много, ама много далече от истината! Приех, защото смятам че имам приятели тук, и те ме попитаха дали съм склонен да им помогна! Ако искаш им го пращай, аз не се представям за някакъв светец, върша простотии, говоря ги също...не го оспорвам...явно щом са ме взели, са видяли все някакви качествва у мен, не мислиш ли?!?
А е противопоказно да споря с теб, защото по принцип не ни е разрешено, или поне не се препоръчва да спорим с който и да било! Мога да кажа много неща, но нито тук е мястото, нито някой се вълнува от тея неща![/offtopic]

Темата ти е провокация!Това е което искам да кажа!Щом като важи това правило за мен,важи и за теб!
Искам да кажа и други работи,но е безсмислено да трупаме темата с офтопици!
Sofia.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 фев 2010 23:51

Прекрасна логика, само дето ги няма феновете на Пирин, за да ги провокирам! :D
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Пирин”