[offtopic]Ти не помниш,но аз помня...много добре!И не става въпрос за това че си ми писал на личен или подобни работи(то е ясно,че точно ти не си ми правил такава забележка,тъй като това се случи преди година и ти не беше модератор!Ма нали трябва да се направим на ударени и интересни пред обществото тук...)
Въпросът е съвсем друг,драги ми Мартине!Нима не помниш това което ми писа след мача на ЦСКА с Миньор ли?Да ти го дам ли,защото аз го пазя още!И все още се чудя на къв чеп те направиха точно ТЕБ модератор!Че то ако им дам последния ни диалног по Скайп,то тия които са те въздигнали на модератор ще се хванат за главите бе!Единственото нещо за което се чудя след като ме блокира по скайп е дали ми писа глупости от лигня,или от омраза

Да се надявам,че е първото!
П.П ''Противопоказно'' да спориш с мен,защото няма какво да кажеш!Така и твоят приятел Морски нямаше какво да ми каже в една тема,в която спорихме за едни неща,и когато той ме провокира на няколкото пъти,и аз направих голямата глупост да намеся и теб,чрез думичката ''глупак''!Вместо това трябваше да си замълча,но реших да коментирам и Морски си намери начин да ме затапи,чрез ''обида спрямо друг потреител(още повече модератор,както се изрази той)''!Само дето Морския ме провокира на няколко пъти преди това,ама нали е модератор...разрешено му е![/offtopic]