Безкрайно безидейно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Безкрайно безидейно

Мнениеот Teo » 09 авг 2015 22:37

Тоя кръг от А група прецака една камара фишове... :!:
@ Много странни резултати.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 09 авг 2015 22:41

Тези смени по традиция не водят до нищо добро. Не мисля, че играете пък толкова зле. Трябва и малко търпение. Коце Лаптопа си е треньор на Бистришките тигри.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 авг 2015 22:44

ehh написа:Пътници сте. Само след първите ви два мача, които бяха изгубени доста наивно, казах на приятели, че Пирин ще е един от изпадащите. Другият ще е един от двата пловдивски.

Това е ясно още като стана ясен форматът на първенството и не един от двата пловдивски, а Локомотив. Аз на автора на темата му го написах още като си уговориха мача в Монтана. Пирин са такъв отбор от 20 години, добри са за Б група, слаби са за А, независимо дали е от 10 ли от 16 отбора, а той си мисли, че се заяждам нарочно.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 09 авг 2015 22:45

obi4am_pirin написа:Към момента не мисля дали изпадаме...каквото стане това!Дразни ме че нищо не играеме!

Прецакахте Локо ГО за влизане в А група, много по-стойностен отбор от Пирин.... Айде играйте сега!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 авг 2015 22:47

obi4am_pirin написа:Към момента не мисля дали изпадаме...каквото стане това!Дразни ме че нищо не играеме!

Недей да мислиш и без това не ти се отдава.Боксовата круша на групата ще сте.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 авг 2015 22:48

obi4am_pirin написа:
sandi74 написа:Какво е виновен треньора че падате със супер вратарск гол а нападателите ви са супер некадърни.Днес срещу 9 човека не можахте да издрапате до точка поне.4 мача от тях 3 домакинства-1 отбелязан гол и 1 точка,че те Любимец,Хасково и Гоцето бяха в пъти по-добри от вас бре.Дайретата на А група сте.Кой където и когато ви барне ви бие като тъпан на селска сватба.100% отпадате,нямате място в А група.

Кой да ги научи бе чалма?

Щом сте се докарали до там Матушев да ви учи на футбол спирайте.
ТрЕнерът трябва да бъде преди всичко мотиватор. Какво друго мислиш, че
може да промени освен състава...И какви алтернативи има, че го обвинявате ? Виж, как един Стойчо Стоев, Г. Дерменджиев, Херо са треньори, когато
покрай тях мирише на пари и виж, какви треньори стават, когато водят отбори с по-скромни финансови възможности.
Или с две думи - друг ви е проблемът. В първенство играещо се от 50% тото отбори, 30% лоби отбори и 10% Държавни отбори остават едни 10%, които трябва да изпадат...За съжаление вие сте от тях.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 авг 2015 22:49

Dani Kiki написа:

Прецакахте Локо ГО за влизане в А група, много по-стойностен отбор от Пирин.... Айде играйте сега!

Наиграха се още в началото на първенството тези спаринг партньори и дайрета.Факт. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 авг 2015 22:49

Dani Kiki написа:

Много по-стойностен?Бихме ги и у дома и в Горна Оряховица!За какво говориш ти?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 авг 2015 22:50

obi4am_pirin написа:
sandi74 написа:Какво е виновен треньора че падате със супер вратарск гол а нападателите ви са супер некадърни.Днес срещу 9 човека не можахте да издрапате до точка поне.4 мача от тях 3 домакинства-1 отбелязан гол и 1 точка,че те Любимец,Хасково и Гоцето бяха в пъти по-добри от вас бре.Дайретата на А група сте.Кой където и когато ви барне ви бие като тъпан на селска сватба.100% отпадате,нямате място в А група.

Шалвари,некадърника колкото и да го учиш си остава некадърник.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 авг 2015 22:51

sandi74 написа:
obi4am_pirin написа:

Шалвари,некадърника колкото и да го учиш си остава некадърник.

Ахмед...при вас се получи...значи може
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Пирин”