@ Много странни резултати.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ehh написа:Пътници сте. Само след първите ви два мача, които бяха изгубени доста наивно, казах на приятели, че Пирин ще е един от изпадащите. Другият ще е един от двата пловдивски.
obi4am_pirin написа:Към момента не мисля дали изпадаме...каквото стане това!Дразни ме че нищо не играеме!
obi4am_pirin написа:Към момента не мисля дали изпадаме...каквото стане това!Дразни ме че нищо не играеме!
obi4am_pirin написа:sandi74 написа:Какво е виновен треньора че падате със супер вратарск гол а нападателите ви са супер некадърни.Днес срещу 9 човека не можахте да издрапате до точка поне.4 мача от тях 3 домакинства-1 отбелязан гол и 1 точка,че те Любимец,Хасково и Гоцето бяха в пъти по-добри от вас бре.Дайретата на А група сте.Кой където и когато ви барне ви бие като тъпан на селска сватба.100% отпадате,нямате място в А група.
Кой да ги научи бе чалма?
Dani Kiki написа:obi4am_pirin написа:Към момента не мисля дали изпадаме...каквото стане това!Дразни ме че нищо не играеме!
Прецакахте Локо ГО за влизане в А група, много по-стойностен отбор от Пирин.... Айде играйте сега!
Dani Kiki написа:obi4am_pirin написа:Към момента не мисля дали изпадаме...каквото стане това!Дразни ме че нищо не играеме!
Прецакахте Локо ГО за влизане в А група, много по-стойностен отбор от Пирин.... Айде играйте сега!
obi4am_pirin написа:sandi74 написа:Какво е виновен треньора че падате със супер вратарск гол а нападателите ви са супер некадърни.Днес срещу 9 човека не можахте да издрапате до точка поне.4 мача от тях 3 домакинства-1 отбелязан гол и 1 точка,че те Любимец,Хасково и Гоцето бяха в пъти по-добри от вас бре.Дайретата на А група сте.Кой където и когато ви барне ви бие като тъпан на селска сватба.100% отпадате,нямате място в А група.
sandi74 написа:obi4am_pirin написа:sandi74 написа:Какво е виновен треньора че падате със супер вратарск гол а нападателите ви са супер некадърни.Днес срещу 9 човека не можахте да издрапате до точка поне.4 мача от тях 3 домакинства-1 отбелязан гол и 1 точка,че те Любимец,Хасково и Гоцето бяха в пъти по-добри от вас бре.Дайретата на А група сте.Кой където и когато ви барне ви бие като тъпан на селска сватба.100% отпадате,нямате място в А група.
Шалвари,некадърника колкото и да го учиш си остава некадърник.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта