Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
FC Pirin - Real написа: "Портсмут", който в момента се състезава в английската първа лига, еквивалент на нашата В група.
galin56 написа:FC Pirin - Real написа: "Портсмут", който в момента се състезава в английската първа лига, еквивалент на нашата В група.
Това ме уби направо. Какво общо има нашата В група, която е аматьорска и повечето са селски отбори с английската първа лига.![]()
![]()
![]()
Corwin написа:galin56 написа:FC Pirin - Real написа: "Портсмут", който в момента се състезава в английската първа лига, еквивалент на нашата В група.
Това ме уби направо. Какво общо има нашата В група, която е аматьорска и повечето са селски отбори с английската първа лига.![]()
![]()
![]()
Че и двете са трето ниво на футболната пирамида
gilento93 написа:Corwin написа:galin56 написа:FC Pirin - Real написа: "Портсмут", който в момента се състезава в английската първа лига, еквивалент на нашата В група.
![]()
![]()
Че и двете са трето ниво на футболната пирамида
Това е вярно,но там до четвъртата им лига т.е. втора лига са професионалисти,получават заплати,имат си стадиони с осветление и още куп работи,които някои наши отбори в А група нямат.
FC Pirin - Real написа:Темпераментният полузащитник на "орлетата" Антонио Хаджииванов ще изкара пробен период в бившия член на висшата лига "Портсмут", който в момента се състезава в английската първа лига, еквивалент на нашата В група.
Хаджииванов, който е бивш състезател също на елитния "Берое", отсъства от вчерашните снимки за календара на ОФК "Пирин", като съотборниците му стискаха палци талантливия халф да се справи и пробие в Англия.
sandi74 написа:obi4am_pirin написа:sandi74 написа:Тоя поради некадърност го изгонихме от Берое.![]()
![]()
За тва сте тупани!Бият ви здраво!
А вие мутанти в коя група и на кое място бяхте,и кои световни футболни колоси ви дънят като маче у дерек в селската лига?![]()
![]()
Кога и вие поне в Б група бе дайрета?
![]()
![]()
sandi74 написа:Тоя поради некадърност го изгонихме от Берое.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта