Футболист плаши с пистолет журналист

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Re: Футболист плаши с пистолет журналист

Мнениеот орчо войвода » 10 мар 2013 21:11

izumrud написа:
орчо войвода написа:Бях на мача в Дупница днес и откровено мога да кажа , че след Ботев - Левски вчера , това е мач номер 2 в седмичната ми класация,телевизиите пропуснаха да го отразят , започна с цирк и завърши с цирк .Самият мач беше с голям залог и много борба по целия терен , в която борба марекчани се ориентираха по-добре и заслужено спечелиха мача , въпреки че отборът на Пирин ги надиграваше през по-голямата част от времето , реалните голови положения бяха създадени от отборът на Марек и беше напълно в реда на нещата да реализират поне едно .

и как ги е надигpавал Пирин, като положенията са били за Марек? ??? странна логика - на тъчове или на аутове?

Пирин владееха повече топката , то много положения за гол нямаше в мача ,Пирин имаха претенции за дузпа първото полувреме , а в самия му край голмайсторът за Марек Янчев изпусна сам срещу вратаря от 3 метра .И двата отбора разчитаха много на статични положения , но не се получаваше , особено при Пирин , които бяха излезли без типичен централен нападател .

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 10 мар 2013 21:16

izumrud написа:как беше мача? интерес ли?
аз бях на мача Струмска слава - Оборище, тъй като делегата ми е приятел
тва Оборище са ебати майтапа, ако някой си мисли, че тяхното е отбор, дълбоко се заблуждава. После гледах протокола, домакините бяха 16 души, нямаха 18. Гостите - трагедия...Ако това им е основата за догодина, по-добре да си правят нова основа - бавна игра, огромни дупки между халфа и защитата след 60 минута, в нападение - подкрепата направо зле. Т.е ходят халфовете напред, но идея - нула...махайте ги всичките 13 в групата, които влязоха и взимайте нови...честно

Забравих зда добавя, че Ашимов не игра за домакините, а единстмения им нвападател Ерик Славчев е напуснал
имат обаче някакво младо момче, 1995 набор, много добре
Дзоф на вратата - като допълнителен защитник, Румен Гълъбов - без грешка

Мачът беше много интересен като дерби, особено феновете , като футбол не - залогът беше много голям и двата отбора спукаха една две топки така да се каже .

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 10 мар 2013 21:52

разбрах те...ясно ми е какво е било
и още нещо ми е ясно - футболът ти е с представа за селска игра..явно в Пазарджишки окръг това е нивото :)
щом тия неща са ти направили впечатление.........

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 10 мар 2013 22:08

izumrud написа:разбрах те...ясно ми е какво е било
и още нещо ми е ясно - футболът ти е с представа за селска игра..явно в Пазарджишки окръг това е нивото :)
щом тия неща са ти направили впечатление.........

Ние до преди година и половина бяхме в селските групи , така че не се обиждам от твоите компетентни заключения . Днес например един Тошко Христов / макар че подаде за гола на Марек/ нагледно показа , как в Левски всекидневно се харчат пари за нищо .Този играч е играл в Берое и Левски и а ако имаше наистина класа поне на 10 процента от визитката си , сам трябваше да реши мача още първото полувреме .Само че , българската А NEWS7 GRUPA се е запътила с бързи крачки към нивото на областните групи .

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 11 мар 2013 08:37

пич, не би трябвало да се обиждаш, а да се замислиш от това, което ти пиша

относно въпросния Т Христов, явно не четеш откъде съм и къде играеше този герой преди да отиде в Берое...Тъй като нашият отбор - Несебър, никога не е страдал от липса на финанси, идват всякаква сволоч от къде ли не - основно софийски и пловдивски тарикатчета-бездарници...и той беше един от нашия отбор, както и Тодор Тимонов-Лимона. И си бръмчаха по терена, супер-зле...и изведнъж - хоп, единия Берое, другия Ботев, ЦСКА....а в Несебър си бяха част от посредствения ни тим, с нищо не се отличаваха от останалите нещастници. А после СТрашни били, не знам си какво...ние си викаме: ами явно не разбираме...ама май не е точно така, че не разбираме
Щото той и за Несебър не ставаше, а стигна до Левски. Но доста хора са взели някой лев от него и покрай него, повярвай
а за Тимонов - няма какво да кажа

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 11 мар 2013 08:39

по въпроса за мача в Радомир, не знам дали си наясно, но домакините не тренират всеки ден. Те са ИСТИНСКИ аматьорски отбор. Вратарят идва само за мачовете, защото не може да се освобождава за две тренировки седмично
има студенти, които няма как да идват, така че нямам представа как са условията в Панагюрище, но парите на спонсорите са си техни, да си ги харчат както намерят за добре

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 11 мар 2013 10:17

тоя ФИЛИП ПЕТРУНОВ заслужава такова отношение.
преди идваше на ГЕРЕНА и когато разбраха какъв помияр е и от кой отбор е спря да идва.но продължи да пише против ЛЕВСКИ.
ФИЛИП ПЕТРУНОВ,ЯВОР ПИРГОВ,ГЕОРГИ АТАНАСОВ,ИВАН ЧЕНЧЕВ,ВИКТОР ТРИФОНОВ,КРУМ САВОВ,ЕЛИН РАХНЕВ,САШО ДИКОВ...може да съм пропуснал някой,но това са "хората" които пишат лъжи и небивалици по адрес на ЛЕВСКИ и неговите привърженици.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 11 мар 2013 10:31

на същото мнение съм че филип петрунов е журналист /ако може така да се каже/ и е много дразнещ в някои отношения.
много навреме се усети и спре да идва на герена.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 мар 2013 12:57

фифи перото написа:
nexus7910 написа:
dodo7271 написа:Познавайки журналиста, мисля, че напълно си е заслужавал псувните...

псувните са едно заплаха с пистолет съвсем различно нещо, и аз псувам много хора и мен ме псуват ама ако всеки почне да размахва пистолет .........

Ти четеш ли откъде е информацията?А този им прави реклама. :lol:

Никаква реклама не им правя. Боли ме фара за този сайт. Исках "Обичам Пирин" да го чуя какво ще коментира, обаче се е скрил този мишок!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Пирин”