Венци Стефанов:В Благоевград се раждат национали!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Венци Стефанов:В Благоевград се раждат национали!

Мнениеот Corwin » 30 сеп 2012 23:02

sandi74 написа:
Corwin написа:
sandi74 написа:Защо не кажеш как завършиха талантите днес в Ихтиман. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

АХахаххааха :D :D :D
А какъв вой нададе obi4am_pirin в темата за прогнозите...

Разбира го той футбола,експерт от класа е. :) :) :)

Да, ама айде да не му разводняваме тази точно тема, не заслужава :)

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 окт 2012 09:46

Бат Венци като каже "Добър ден", погледнете дали няма звезди по небето! Онзи ден рева, че Локото няма да стъпят повече на стадион "Славия", а няколко дни по-късно приеха Левски на същия стадион. Лудогорец още им е рано, от една година са в "А" група, след 3/4 години може да им се дава оценка. Като им гледам базата обаче, резултатите са неизбежни!!! А за Литекс, школата им извади няколко много добри играчи, включително и национали и мога да кажа, че в момента е една от най-добрите!!! Пирин винаги е вадел много таланти, но искам да уточня, че повечето не са родом от Благоевград!!! Просто най-доброто от югозапада ходеше в интерната. Мисля обаче, че това време отмина. Интерната е в окаяно състояние, а отборът крета при аматьорите. При това положение талантите ще изберат други дестинации.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 01 окт 2012 14:23

pehopeho написа:Бат Венци като каже "Добър ден", погледнете дали няма звезди по небето! Онзи ден рева, че Локото няма да стъпят повече на стадион "Славия", а няколко дни по-късно приеха Левски на същия стадион. Лудогорец още им е рано, от една година са в "А" група, след 3/4 години може да им се дава оценка. Като им гледам базата обаче, резултатите са неизбежни!!! А за Литекс, школата им извади няколко много добри играчи, включително и национали и мога да кажа, че в момента е една от най-добрите!!! Пирин винаги е вадел много таланти, но искам да уточня, че повечето не са родом от Благоевград!!! Просто най-доброто от югозапада ходеше в интерната. Мисля обаче, че това време отмина. Интерната е в окаяно състояние, а отборът крета при аматьорите. При това положение талантите ще изберат други дестинации.

В коментара ти има истини но в по - голямата си част е съставен от неистини . Прав си в това , че Пирин винаги е вадил таланти и ще продължи да ги произвежда . Също така си прав и за това , че в интерната се обучават деца от целия регион . Само че трябва да обърнем внимание на това , че наистина прекрасни футболисти през годините са ставали само тези , които са от Благоевград . Ако не си съгласен с мнението ми напиши имената на таланти излезли от школата на Пирин но не са от Благоевград и са постигнали нещо в големия футбол ! Другата неистина е че интерната е в окаяно състояние . Точно обратното сградите и игрищата са основно ремонтирани , дори ремонтните действия продължават и в момента . А относно последното изречение , това е просто една хипотеза на недоброжелателно настроен човек !!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 окт 2012 17:57

kiririki1 написа:
pehopeho написа:Бат Венци като каже "Добър ден", погледнете дали няма звезди по небето! Онзи ден рева, че Локото няма да стъпят повече на стадион "Славия", а няколко дни по-късно приеха Левски на същия стадион. Лудогорец още им е рано, от една година са в "А" група, след 3/4 години може да им се дава оценка. Като им гледам базата обаче, резултатите са неизбежни!!! А за Литекс, школата им извади няколко много добри играчи, включително и национали и мога да кажа, че в момента е една от най-добрите!!! Пирин винаги е вадел много таланти, но искам да уточня, че повечето не са родом от Благоевград!!! Просто най-доброто от югозапада ходеше в интерната. Мисля обаче, че това време отмина. Интерната е в окаяно състояние, а отборът крета при аматьорите. При това положение талантите ще изберат други дестинации.

В коментара ти има истини но в по - голямата си част е съставен от неистини . Прав си в това , че Пирин винаги е вадил таланти и ще продължи да ги произвежда . Също така си прав и за това , че в интерната се обучават деца от целия регион . Само че трябва да обърнем внимание на това , че наистина прекрасни футболисти през годините са ставали само тези , които са от Благоевград . Ако не си съгласен с мнението ми напиши имената на таланти излезли от школата на Пирин но не са от Благоевград и са постигнали нещо в големия футбол ! Другата неистина е че интерната е в окаяно състояние . Точно обратното сградите и игрищата са основно ремонтирани , дори ремонтните действия продължават и в момента . А относно последното изречение , това е просто една хипотеза на недоброжелателно настроен човек !!!

Играчи като Занев, Делев, Пиргов, Витанов, Галчев и т.н. смятам, че направиха прилична кариера в България. И не са родом от Благоевград. Естествено не са от класата на Митко Бербатов, ама то кой е?!
За хипотезата, така е, това е просто мнение! Че съм "недоброжелателно настроен", не е вярно. Без да се обиждаш, но сте ми по скоро безразлични и просто "убивам" времето на компа. Честно, вълнуват ме Левски и отчасти "прасетата"!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 01 окт 2012 18:42

pehopeho написа:
kiririki1 написа:

Играчи като Занев, Делев, Пиргов, Витанов, Галчев и т.н. смятам, че направиха прилична кариера в България. И не са родом от Благоевград. Естествено не са от класата на Митко Бербатов, ама то кой е?!
За хипотезата, така е, това е просто мнение! Че съм "недобрателно настроен", не е вярно. Без да се обиждаш, но сте ми по скоро безразлични и просто "убивам" времето на компа. Честно, вълнуват ме Левски и отчасти "прасетата"!

Горе изброените не са и от класата на Михтарски , Андонов , Стойчо Стоилов , Иван Цветков , Манолев те всички са от Благоевград а Бербатов изобщо не го споменавам ! Но да не забравяме че те също са продукт на благоевградската школа и ако бяха останали по родните си места едва ли щяха да станат такива футболисти !!! А колкото до времето човек може да намери далеч по - смислен начин да го убие !

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 03 окт 2012 14:53

Групата на България за мачовете срещу Дания и Чехия:

Вратари: НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ (Твенте), СТОЯН КОЛЕВ (Черноморец), ВЛАДИСЛАВ СТОЯНОВ (Шериф Тираспол).

Защитници: ЙОРДАН МИНЕВ (Лудогорец), НИКОЛАЙ БОДУРОВ (Литекс), ИЛИЯ МИЛАНОВ (Литекс), ИВАН ИВАНОВ (Партизан Белград), АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ (Черно море), ПЕТЪР ЗАНЕВ (Волин Луцк), ВЕСЕЛИН МИНЕВ (Анталияспор)

Полузащитници и нападатели: СВЕТОСЛАВ ДЯКОВ (Лудогорец), ГЕОРГИ СЪРМОВ (Касъмпаша), СТЕФАН ВЕЛЕВ (Берое), ВЛАДИМИР ГАДЖЕВ (Левски), ГЕОРГИ МИЛАНОВ (Литекс), ХРИСТО ЗЛАТИНСКИ (Локомотив Пд), АЛЕКСАНДЪР ТОНЕВ (Лех Познан), СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ (ПСВ Айндховен), ЕМИЛ ГЪРГОРОВ (Лудогорец), ИЛИЯН МИЦАНСКИ (Кайзерслаутерн), ИВЕЛИН ПОПОВ (Кубан Краснодар), ИВАН СТОЯНОВ (Лудогорец), ГЕОРГИ ИЛИЕВ (Черно море), ДИМИТЪР РАНГЕЛОВ (Люцерн), ВАЛЕРИ БОЖИНОВ (Верона).

НИКОЛАЙ БОДУРОВ , ИВАН ИВАНОВ , ПЕТЪР ЗАНЕВ , СВЕТОСЛАВ ДЯКОВ , ХРИСТО ЗЛАТИНСКИ , СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ , като прибавим и БЕРБА + пренебревания за националния отбор ИВАН ЦВЕТКОВ мисля , че думите на Венци Стефанов са много вярни .

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 окт 2012 15:26

FC Pirin - Real написа:Групата на България за мачовете срещу Дания и Чехия:

Вратари: НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ (Твенте), СТОЯН КОЛЕВ (Черноморец), ВЛАДИСЛАВ СТОЯНОВ (Шериф Тираспол).

Защитници: ЙОРДАН МИНЕВ (Лудогорец), НИКОЛАЙ БОДУРОВ (Литекс), ИЛИЯ МИЛАНОВ (Литекс), ИВАН ИВАНОВ (Партизан Белград), АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ (Черно море), ПЕТЪР ЗАНЕВ (Волин Луцк), ВЕСЕЛИН МИНЕВ (Анталияспор)

Полузащитници и нападатели: СВЕТОСЛАВ ДЯКОВ (Лудогорец), ГЕОРГИ СЪРМОВ (Касъмпаша), СТЕФАН ВЕЛЕВ (Берое), ВЛАДИМИР ГАДЖЕВ (Левски), ГЕОРГИ МИЛАНОВ (Литекс), ХРИСТО ЗЛАТИНСКИ (Локомотив Пд), АЛЕКСАНДЪР ТОНЕВ (Лех Познан), СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ (ПСВ Айндховен), ЕМИЛ ГЪРГОРОВ (Лудогорец), ИЛИЯН МИЦАНСКИ (Кайзерслаутерн), ИВЕЛИН ПОПОВ (Кубан Краснодар), ИВАН СТОЯНОВ (Лудогорец), ГЕОРГИ ИЛИЕВ (Черно море), ДИМИТЪР РАНГЕЛОВ (Люцерн), ВАЛЕРИ БОЖИНОВ (Верона).

НИКОЛАЙ БОДУРОВ , ИВАН ИВАНОВ , ПЕТЪР ЗАНЕВ , СВЕТОСЛАВ ДЯКОВ , ХРИСТО ЗЛАТИНСКИ , СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ , като прибавим и БЕРБА + пренебревания за националния отбор ИВАН ЦВЕТКОВ мисля , че думите на Венци Стефанов са много вярни .

Иван Цветков не може да играе за националния - няма българско гражданство :)

Върни се в “Пирин”