България - САЩ Ще постигнем ли успех ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, Madridist
България - САЩ Ще постигнем ли успех ?
Ще победи ли България САЩ в волейболната среща днес от 17:00 Нека да им пожелаем успех!!!
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
Re: България - САЩ Ще постигнем ли успех ?
6te ni ubiqt,po-dobri sa!!!
Колкото и да ми се иска САЩ ще ни отнесе като куцо пиле домат. Прииди , Лои бол , Стивън ще ни покажат как се играе тая игра днеска 3:0 прогноза
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- bekono
- Контакти:
Ще се радвам да земим поне един гейм
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

-
- Контакти:
хайде на бас ,че ги бием 3:2 ?
- cska_liverpool
- Контакти:
дано да бием стискам палци и вярвам в момчетата 

RED OR DEAD
- Lord of memories
- Контакти:
Ако не бием, което все още е по-вероятното да се случи, то ще е само заради контузийте и останалите простотий, но аз гледах всички мачове на САЩ на тези игри и мога да кажа че са далеч от онази форма в лигата, само от време на време показаха (срещу Италия) защо спечелиха Световната лига, но мисля че все още има надежда.
Първия гейм е най-важния в мача! В него до главна степен ще се разбере дали ще можем с около 55% от моща на целия състав да ги победим.
Първия гейм е най-важния в мача! В него до главна степен ще се разбере дали ще можем с около 55% от моща на целия състав да ги победим.
GGMU
кога по4ва тоя мач?
3:1 за американците.Лично според мене не бяха по добри от нас но явно скандалите и простотиите последните десетина дни са се отразили на нашите момчета и на моменти изпадахме в доста големи дупки.Ако Пламен беше в игра мисля,че щяхме да ги бием,да се надяваме,че ще се върне даже и да не играе може да надъха останалите в оставащите мачове.Определено имат нужда от малко спортна злоба