Подкрепа за Пламен Константинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, Madridist

Потребителски аватар
mirinda
Контакти:

Подкрепа за Пламен Константинов

Мнениеот mirinda » 14 авг 2008 21:41

Всички ние,феновете,вярваме на нашия капитан и се молим час по-скоро той да се върне в отбора.
http://www.bgpetition.com/podkrepa-za-P ... index.html -Тук има подписка,в която всеки желаещ може да се подпише в подкрепа на Пламен.Аз вече го направих!!!

Потребителски аватар
stefani

Re: Подкрепа за Пламен Константинов

Мнениеот stefani » 14 авг 2008 21:50

mirinda написа:Всички ние,феновете,вярваме на нашия капитан и се молим час по-скоро той да се върне в отбора.
http://www.bgpetition.com/podkrepa-za-P ... index.html -Тук има подписка,в която всеки желаещ може да се подпише в подкрепа на Пламен.Аз вече го направих!!!

На 35 г взе да му се повишана тестостерона , на 20 трябваше да експлоадира :D
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

chefoo4
Контакти:

Мнениеот chefoo4 » 14 авг 2008 22:36

Пламене,твоето мълчание ни хвърля в тревога и ни кара да мислим,че си гузен.За твое добро,мисля ,че е добре да излезнеш от нелегалност и да кажеш какво всъщност се случи.Феновете ти вярват.

Darkelf
Контакти:

Мнениеот Darkelf » 14 авг 2008 22:42

chefoo4 написа:Пламене,твоето мълчание ни хвърля в тревога и ни кара да мислим,че си гузен.За твое добро,мисля ,че е добре да излезнеш от нелегалност и да кажеш какво всъщност се случи.Феновете ти вярват.

Човек днес ти казвам , че дойде да се изследва.Всичко му е нормално.И тестостерон и секс хормон.Ще ме карате утре да ви кажа точни цифри

nanio80
Контакти:

Мнениеот nanio80 » 14 авг 2008 23:00

PLAMENE nie sme s teb kakvoto i da stane

Върни се в “Пекин 2008”