Да си ходи ли Джамбазки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Да си ходи ли Джамбазки
Това днес, според мен, беше типичната игра на Монтана при Джамбазки. Може да е имало бойкот или нещо друго, ама откакто тоя човек води отбора, играят най-безидейния футбол на света. Днес имах чувството, че футболистите се виждат за пръв път. Не знам защо трябва непременно треньорът да е отнякъде си, при Пантата играехме много смислен футбол, примерно, като за оня отбор, сега пак трябва да закъсаме във В група, че да стигнеме до него. То аз знам защо трябва да е треньор някой от тия, които циркулират постоянно в отборите от А група, ама има и други. А най-добре е такъв човек да стане технически директор. Може и Джамбазки, там ще е добър, според мен поне.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Да си ходи ли Джамбазки
Ако бат Бойко каже, че си е изчерпал шансовете и е време да си ходи...
Отборът на Монтана определено беше много слаб днеска,не знам на какво се дължи,но все едно гледах отбор от окръжните групи...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Миналият сезон по-това време Монтана бяха много корав отбор.Сега на нищо не приличат.Време е да си ходи.С тази игра са застрашени от изпадане.
да стои бре кво ви пречи човека 

Да
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА
Атанас Джамбазки няма да бъде вече старши треньор на Монтана. Договорът на специалиста изтече и няма да бъде подновяван. “Тръгвам си от Монтана с най-добри чувства. Благодаря на ръководството и футболистите. Смятам, че си свърших работата и изпълних поставените задачи”, сподели Джамбазки днес. Той пристигна на стадион “Огоста” и си взе довиждане с ръководството и треньорите. Монтана завърши на 10-то място сезона, като ръководството бе поставило цел класиране между 8-мо и 12-то място. “Монтана разполага с добри футболисти и има добра база за развитие. Пожелавам успех на новия треньор”, каза още Джамбазки.
novinitem.com