Миньор подписа с Евертон Джилио - Том

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Миньор подписа с Евертон Джилио - Том

Мнениеот ivo_gf » 09 мар 2011 16:41

Евертон Джилио - Том е последното ново попълнение на Миньор (Пк). Опорният халф подписа днес за 2 години с "чуковете", а информацията обяви изпълнителният директор на клуба ген. Йордан Димитров.

Полузащитникът вече тренира с новия си тим.
"Знаете, че аз бях в Локомотив Пловдив, с Том се познаваме от там и той ми се обади, аз го поканих на разговор и се разбрахме за кратко време, разбраха се и с президента и той вече е наш футболист", каза ген. Димитров.

Том, който миналия месец прекрати взаимоотношенията си с Локомотив (Пд), няма да вземе участие в предстоящия мач срещу Монтана, защото "имаме да уточняваме някои административни неща по изваждане на работна виза. След това идват почивки. Треньорското ръководство ще си прецени кога ще бъде в игра Том".

Футболистът, който на 18 март навършва 25 години, беше смятан за сигурно ново попълнение Славия през зимата, но до договор не се стигна.

Том е играл в бразилските Атлетико и Палмейрас преди да пристигне на "Лаута" през 2008 г. Под тепетата той игра два сезона и половина, по време на които записа 58 мача и отбеляза 3 гола.

Явор Въндев и Румен Рангелов, които страдаха от контузии, вече тренират с перничани и по всяка вероятност ще се разчита на тях за домакинството на Монтана в събота.

Нападателят Красен Вълков пък само ще поддържа форма с Миньор, без да играе в официални мачове, уточни ген. Димитров.

Въпроса ми е към локомотивци - тоя футболист защо се махна от при вас, доколкото знам не искаше да подпише със Славия, защото имаше високи финансови претенции и щял да ходи в Китай или Кувейт за повече пари... Та интересно ми е ние ли му предложихме най-много та е подписал за 2 години?

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Миньор подписа с Евертон Джилио - Том

Мнениеот MoNteSo » 09 мар 2011 16:52

Това което аз си спомням е, че Зума го освободи. Може и да се бъркам де, но нещо такова ми е останало в главата. Честно да ти кажа доста пъти съм му чувал името, постоянно се говореше за него, но не ми е направил кой знае какво впечатление на терена. Имам съмнение, че не е успял да си намери отбор в чужбина и ние сме му едва ли не последняит вариант. Аз и в нашият форум го написах, просто кърпим огромната дупка в нападение, която беше зейнала.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 09 мар 2011 16:55

MoNteSo написа:Това което аз си спомням е, че Зума го освободи. Може и да се бъркам, нека ме поправят пловдивчани, ако бъркам. Честно да ти кажа доста пъти съм му чувал името, постоянно се говореше за него, но не ми е направил кой знае какво впечатление. Имам съмнение, че не е успял да си намери отбор в чужбина и ние сме му едва ли не последняит вариант. Аз и в нашият форум го написах, просто кърпим огромната дупка в нападение, която беше зейнала.

Бих се съгласил с теб, ама защо тогава подписва за две, а не за една година? Не ми прилича на поведение на човек, който не е доволен от заплащането, нали ако е спасителен вариант за него щеше да подпише за 6 месеца или година и да си търси по платен договор след това? Поне такава ми е логиката...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 мар 2011 17:01

Добър избор на ръководството от Перник!
От мачовете, които съм гледала с негово участие ми направи добро впечатление. 8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 09 мар 2011 17:01

ivo_gf написа:Бих се съгласил с теб, ама защо тогава подписва за две, а не за една година? Не ми прилича на поведение на човек, който не е доволен от заплащането, нали ако е спасителен вариант за него щеше да подпише за 6 месеца или година и да си търси по платен договор след това? Поне такава ми е логиката...

Има и един друг момент. Човек без работа ще се съгласи да работи при такива условия каквито му се предложат. Разбира се, не отхвърлям възможността "гениалното" ни ръководство да се е съгласило да му плаща това, което той е поискал. В крайна сметка се надявам да не се налага да разчитаме особено много на него. Дано Рангелов и Въндев час по-скоро се възстановят.

п.с. редактирах си предното мнение, че бях нахвърлял сумати безсмислици.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 09 мар 2011 17:10

MoNteSo написа:
ivo_gf написа:Бих се съгласил с теб, ама защо тогава подписва за две, а не за една година? Не ми прилича на поведение на човек, който не е доволен от заплащането, нали ако е спасителен вариант за него щеше да подпише за 6 месеца или година и да си търси по платен договор след това? Поне такава ми е логиката...

Има и един друг момент. Човек без работа ще се съгласи да работи при такива условия каквито му се предложат. Разбира се, не отхвърлям възможността "гениалното" ни ръководство да се е съгласило да му плаща това, което той е поискал. В крайна сметка се надявам да не се налага да разчитаме особено много на него. Дано Рангелов и Въндев час по-скоро се възстановят.

п.с. редактирах си предното мнение, че бях нахвърлял сумати безсмислици.

Абе то е хубаво да има конкуренция, дано се включи добре

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Мнениеот nesto » 09 мар 2011 17:38

Играе сърцато момчето,успех в Миньор!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 мар 2011 17:43

Успех на Том! Не можах да разбера защо наще така го натириха!?!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 09 мар 2011 17:50

child in time написа:Успех на Том! Не можах да разбера защо наще така го натириха!?!

Щото не става за футболист,затова.Нищо лично към Том,желая му успех в Перник.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 09 мар 2011 18:00

pavlov10 написа:
child in time написа:Успех на Том! Не можах да разбера защо наще така го натириха!?!

Щото не става за футболист,затова.Нищо лично към Том,желая му успех в Перник.

Е добре, защо тогава го държите 3 години? И какво сега, по - добре ли е, че го сменихте с тоя бездарник Витанов? За мен Витанов за футболист не става, тука миналия сезон ни е** майката буквално, то беха издънки безкрайни, слаб футболист е, пък вие го привлякохте, та ни отървахте... За мен това момче е 100 пъти по-добре да стои на резервната ни скамейка дори пред Витанов...

Върни се в “Миньор”