Beck's написа:Как да заложа, като е изваден от тиражите? Обясни ми , моля те !
Сега погледнах и същият го има в бет365, спортингбет и подобни.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Beck's написа:Как да заложа, като е изваден от тиражите? Обясни ми , моля те !
danko_sot написа: Как ще излизнат с юношите, нали трябва да има някакъв феърплей!
PFC Litex написа:Beck's написа:Как да заложа, като е изваден от тиражите? Обясни ми , моля те !
Beck's написа:PFC Litex написа:Beck's написа:Как да заложа, като е изваден от тиражите? Обясни ми , моля те !
Директно след поста ти отворих Спортингбет и останах "изненадан", няма го !!!!
zlatan написа:BECs,наистина имам много приятели от ЦСКА.Ако си ми виждал постовете в нито един няма да откриеш злоба или омраза към ЦСКА.
Уважавам този противник-фашизма на Гугутки и Дучета го изживях вече съм на 33год.
Та фенове на ЦСКА споделят това мнение,притеснени са и те виждат че нямат никакъв отбор.
Въобще не се залъгват с Костовци и Карачанаци,днес още един пример вметнаха.
Този Градев е вкаран нарочно в схемите с декларации и протести и други.
За двата мача може да ми ги метнеш на лични![]()
danko_sot написа:Нищо не казвам, с никой не искам да се заяждам. Само казвам, че това, което прави Миньор не е редно и трябва да има някаква точка от правилника, която да забранява такова нещо. Както в Англия не може и го има в правилника така и тук. И друг пример ще ви дам, пак от Англия. Преди 2 сезона доколкото помня Уувърхямпън излезнаха с резервите срещу Юнайтед, забележете на Олд Трафорд. След този мач имаше голяма дискусия на Острова дали да не накажат Уулвс, но май им се размина. Но се вдигна огромна олелия, защото Уулвс май бяха били в по предишен кръг някой от фаворитите, но у дома
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта