Трябва ли да бъде наказан Миньор???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Миньор-Лудогорец=Калиакра-Левски- 2 епизод!

Мнениеот PFC Litex » 18 апр 2012 15:22

Beck's написа:Как да заложа, като е изваден от тиражите? Обясни ми , моля те !

Сега погледнах и същият го има в бет365, спортингбет и подобни.
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 апр 2012 15:25

18-ти април, 2012 г., 15:25 ч. След вчерашната "петиция - апел" (кой измисли тази простотия) вече се притесних, че днешният ден ще мине без поредния словесен напън на феновете на един столичен отбор с име, състоящо се от 4 нищо не означаващи букви. :roll: Сега вече съм спокоен, нищо не се е променило, всичко е по старому. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 апр 2012 15:26

BECs,наистина имам много приятели от ЦСКА.Ако си ми виждал постовете в нито един няма да откриеш злоба или омраза към ЦСКА.
Уважавам този противник-фашизма на Гугутки и Дучета го изживях вече съм на 33год.
Та фенове на ЦСКА споделят това мнение,притеснени са и те виждат че нямат никакъв отбор.
Въобще не се залъгват с Костовци и Карачанаци,днес още един пример вметнаха.
Този Градев е вкаран нарочно в схемите с декларации и протести и други.
За двата мача може да ми ги метнеш на лични :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 апр 2012 15:28

Нищо не казвам, с никой не искам да се заяждам. Само казвам, че това, което прави Миньор не е редно и трябва да има някаква точка от правилника, която да забранява такова нещо. Както в Англия не може и го има в правилника така и тук. И друг пример ще ви дам, пак от Англия. Преди 2 сезона доколкото помня Уувърхямпън излезнаха с резервите срещу Юнайтед, забележете на Олд Трафорд. След този мач имаше голяма дискусия на Острова дали да не накажат Уулвс, но май им се размина. Но се вдигна огромна олелия, защото Уулвс май бяха били в по предишен кръг някой от фаворитите, но у дома.
Не е редно това, което правят от Миньор, най-малкото падат много гоеми подозрения върху тях, че те искат умишлено да помогнат на Лудогорец. Миньор са в страхотна форма, направиха равен с Литекс навън и биха Левски навън с 0:1. Дали нямаше да затруднят и Лудогорез и то като домакини??? Много ясно, че ние от ЦСКА ще реагираме, ние да не сме от гората бе!? Бг футбол, феновете, Лудогорец и самия Миньор сами се дискредитирати страдат от подобни действия. В случая Лудогорец нямат вина, но падат съмнения и върху тях, а и шампион не се става така!
Последна промяна от danko_sot на 18 апр 2012 15:30, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 апр 2012 15:28

danko_sot написа: Как ще излизнат с юношите, нали трябва да има някакъв феърплей!

Като трябва да има феърплей, Вие защо не сте наказани за системно допингиране на футболисти?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 18 апр 2012 15:29

PFC Litex написа:

Директно след поста ти отворих Спортингбет и останах "изненадан", няма го !!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 апр 2012 15:31

danko,ти сериозно ли се хващаш че шампиона не се знае от много отдавна кой ще е ?Говорим си приятелската братле,наистина,ти наистина ли вярваш че в момента ЦСКА е супер класа.Моля те отговори ми,наистина съм сериозен.
И наистина ли вярваш че лятото ще ви дадат 3млн за селекция.
Ще те чакам да ми отговориш-моля те.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 апр 2012 15:35

Beck's написа:
PFC Litex написа:

Директно след поста ти отворих Спортингбет и останах "изненадан", няма го !!!!

В бет365 го има с коефициент за двойка 1,16
Изображение

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 18 апр 2012 15:35

zlatan написа:BECs,наистина имам много приятели от ЦСКА.Ако си ми виждал постовете в нито един няма да откриеш злоба или омраза към ЦСКА.
Уважавам този противник-фашизма на Гугутки и Дучета го изживях вече съм на 33год.
Та фенове на ЦСКА споделят това мнение,притеснени са и те виждат че нямат никакъв отбор.
Въобще не се залъгват с Костовци и Карачанаци,днес още един пример вметнаха.
Този Градев е вкаран нарочно в схемите с декларации и протести и други.
За двата мача може да ми ги метнеш на лични :) :)

Човек, при мене е същото , приятели бол , но инфото си е инфо , а аз го взимам от първа ръка , а не от приятели, знам бая глупости , но не ми се занимава да им давам гласност, защото ще ме обявят за луд, а тези неща се знаят от мнооого хора , но сме в такова блато , че няма да излезнем скоро !

Днеска в този дъждовен ден , най добрият ми приятел ( огромен Левскар, дори и докато спи ) ми сподели , че ще си има Левскарче след 9 месеца, така че има неща, които са на заден план в определени случай!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 апр 2012 15:36

danko_sot написа:Нищо не казвам, с никой не искам да се заяждам. Само казвам, че това, което прави Миньор не е редно и трябва да има някаква точка от правилника, която да забранява такова нещо. Както в Англия не може и го има в правилника така и тук. И друг пример ще ви дам, пак от Англия. Преди 2 сезона доколкото помня Уувърхямпън излезнаха с резервите срещу Юнайтед, забележете на Олд Трафорд. След този мач имаше голяма дискусия на Острова дали да не накажат Уулвс, но май им се размина. Но се вдигна огромна олелия, защото Уулвс май бяха били в по предишен кръг някой от фаворитите, но у дома

Какво значи резерви, един футболен клуб е съставен от 25 играча и няма как да те задължат от федерация да играеш с еди кои си, стига си дълбал точно този момент, защото е смешно.
Ако има някакво значение, то е само морално и неетично.
Изображение

Върни се в “Миньор”