Трябва ли да бъде наказан Миньор???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Миньор-Лудогорец=Калиакра-Левски- 2 епизод!

Мнениеот Beck's » 18 апр 2012 15:01

zlatan написа:DANKO_,НЕ СЕ ЯДОСВАЙ ЧЕДО всичко вече се знае само ти ли не знаеш чедо.
Няма да ти казвам че пак ще вземете да ме псувате,само че лятото ще е тежко за ВАС.

зА да не си мислиш че те нападам за Левски ще е още по-тежко,ние ще сме си в БГ,а вие наистина не знам в кое ниво на БГ,но и не и в АПФГ.Това между другото ми го каза червен фен-мой много добър приятел

Искаш ли да пусна един коефициент за ЦСКА аут от "А" група, но минималния залог да е над 200лв.?
Готов ли си да си заложиш парите, като максималната печалба да е нещо от сорта на 1500лв. за да мога да го покрия.
Сериозно говоря , пиши на ЛС . И аз имам инфо от много места за много неща . Мога да ти дам и два мача за неделя с OVER 4,50 , но не си заслужаваш !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 апр 2012 15:03

D.Georgiev написа:Има я тази тема вече. Авторът не си е направил труда нито да погледне, 3-4 реда по-надолу, а още по-малко да прочете какво пише в нея. Ще ви кажа само, че никой не би искал да играе срещу юноши - нито "Лудогорец", нито "ЦСКА", нито "Черноморец". От протестите не трябва да се облагодетелства никой, още повече само един отбор и аз не го одобрявам. Само се дава повод на форумните плъхове да си отворят устите как видите ли "Лудогорец" си е уредил мача. Ако беше така, направо да не бяха викали линейката, или да го бяха направили някак по-прикрито. Както и да е - ако ние играем срещу юноши, го пожелавам и на всички след нас!

Ти пък къде си тръгнал ве? Не ме карай да си отварям устата? Къв отбор сте вие ве? Я първо попрочети малко историята и после тръгвай да се дърлиш. Смешко...
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 апр 2012 15:04

danko_sot написа:Що ще излизат с юношите срещу Лудогорец??? Абе мама му д...., къв е тоя футбол нашия вее???? Не наказали някъв съдия т БФС-то и изведнъж решават ей така да излезнат с юношите. Миналата година или по миналата пак същата работа. Цонко Монко Барабонко решил, че трябва да легне на Левски и за по-естествено си измисли някакви причини. И кой страда най-много от тва??? Бг футбол, скапания смешен бг футбол. Ами феновете от Перник как ще се почувстват да гледат отборчето си как го нагъват с голобрадите момчета???
В цяла Европа на празниците играха футбол, щото футболът е за хората, а какво по-хубаво и естествено от това на празник да можеш да гледаш някое хубаво представление- било на стадиона, било в къщи пред телевизора. Само в нашта татковина на Великден нямаше футбол. И защо бе? 4 месеца не им ли стигат че не играят цяла зима??? Че сега и на Великден не играха! Оф, не ми се пише... После що няма футбол, национален отбор, за клубните отбори в Европа да не говорим.....

Обявиха ли вече стартовите състави за предстоящият мач?
Миньор дори с юноши да играят това забранено ли е и същото с какво влияе на ЦСКА, че вдигате такъв вой?
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 апр 2012 15:06

PFC Litex написа:
danko_sot написа:Що ще излизат с юношите срещу Лудогорец??? Абе мама му д...., къв е тоя футбол нашия вее???? Не наказали някъв съдия т БФС-то и изведнъж решават ей така да излезнат с юношите. Миналата година или по миналата пак същата работа. Цонко Монко Барабонко решил, че трябва да легне на Левски и за по-естествено си измисли някакви причини. И кой страда най-много от тва??? Бг футбол, скапания смешен бг футбол. Ами феновете от Перник как ще се почувстват да гледат отборчето си как го нагъват с голобрадите момчета???
В цяла Европа на празниците играха футбол, щото футболът е за хората, а какво по-хубаво и естествено от това на празник да можеш да гледаш някое хубаво представление- било на стадиона, било в къщи пред телевизора. Само в нашта татковина на Великден нямаше футбол. И защо бе? 4 месеца не им ли стигат че не играят цяла зима??? Че сега и на Великден не играха! Оф, не ми се пише... После що няма футбол, национален отбор, за клубните отбори в Европа да не говорим.....

Миньор дори с юноши да играят това забранено ли е и същото с какво влияе на ЦСКА, че вдигате такъв вой?

Пич, тва да не е мандра ве. Преди няколко сезона си спомням в Англия Ман Юн щяха да ги наказват за един мач, че излизнаха с резервите, ама бяха си осигурили титлата вече, но беше срещу изпадащ отбор. А резервите бяха Парк, братята Силва, Македа и т.н., но те пък взеха, че бипха. Как ще излизнат с юношите, нали трябва да има някакъв феърплей!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 18 апр 2012 15:11

PFC Litex написа:

Пример: днеска перничани падат с 0 : ?? и се дават без бой на CrazyForest, а Миньор е отбор, който може да отмъква точки , видя се на няколко пъти през сезона, след мача няма да има инфо за питанията на перничани и те решават да си играят с официалния състав, правят едно бойко 1:1 на ЦСКА и си заслужават точката. Евентулано на върха в "А" група става мазало от врътки и Лудогорец стават шампион с 1-2 точки преднина. Ето това може да се случи и разбира се няма да е етично спрямо другите отбори , кажи ми сега ти , това първенство ли е или Еврофутбол?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 апр 2012 15:14

Миньор имат победа над Левски като гост и равен с Литекс навън в последните си мачове.... ;)

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 18 апр 2012 15:16

danko_sot написа:
D.Georgiev написа:Има я тази тема вече. Авторът не си е направил труда нито да погледне, 3-4 реда по-надолу, а още по-малко да прочете какво пише в нея. Ще ви кажа само, че никой не би искал да играе срещу юноши - нито "Лудогорец", нито "ЦСКА", нито "Черноморец". От протестите не трябва да се облагодетелства никой, още повече само един отбор и аз не го одобрявам. Само се дава повод на форумните плъхове да си отворят устите как видите ли "Лудогорец" си е уредил мача. Ако беше така, направо да не бяха викали линейката, или да го бяха направили някак по-прикрито. Както и да е - ако ние играем срещу юноши, го пожелавам и на всички след нас!

Ти пък къде си тръгнал ве? Не ме карай да си отварям устата? Къв отбор сте вие ве? Я първо попрочети малко историята и после тръгвай да се дърлиш. Смешко...

Ти пък защо не залегнеш малко над учебниците, пък може и да ти влезе нещо в кухата глава! Поне на граматика и правопис да се научиш.Изобщо не си отваряй устата защото от там само злоба, завист и комплексарщина излиза, а от това няма смисъл отворко! Стига си ми подскачал с твоята история и фенове, че ми се повдига от такива кресльовци като тебе! Това, че не са ви наред нещата и някой нещо е решил в клуба ви най малко вина ние имаме! Аман от такива пубери, които пълзят из форумите и пускат банални теми, с цел да плюят някого! Фен бил, история и традиции имал...от два петъка станал фен за футбол и традиции ще ми говори!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 апр 2012 15:17

Посочи точка от правилника в който пише, че това е забранено и за същото има наказание?
Един футболен отбор се състои от около 25 играча, клубът решава да пусне в игра играчи които попадат по-рядко в стартовия състав и толкова.
Отново не разбрах това евентуално решение на Миньор с какво вреди на ЦСКА?

Beck's постът ти е в сферата на вероятностите, когато си сигурен в крайният изход на един двубой наистина за целта има ЕФУ, отиваш и залагаш крупна сума.

danko_sot, Миньор имат победа и равен над два много слаби отбора и не случайно, и двата са на 4 и 5 място, едно име не те прави силен.
Изображение

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 18 апр 2012 15:20

PFC Litex написа:Посочи точка от правилника в който пише, че това е забранено и за същото има наказание?
Един футболен отбор се състои от около 25 играча, клубът решава да пусне в игра играчи които попадат по-рядко в стартовия състав и толкова.
Отново не разбрах това евентуално решение на Миньор с какво вреди на ЦСКА?

Beck's постът ти е в сферата на вероятностите, когато си сигурен в крайният изход на един двубой наистина за целта има ЕФУ, отиваш и залагаш крупна сума.

danko_sot, Миньор имат победа и равен над два много слаби отбора и не случайно, и двата са на 4 и 5 място, едно име не те прави силен.

Как да заложа, като е изваден от тиражите? Обясни ми , моля те !

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 18 апр 2012 15:21

След Левски и БФС, сега Лудогорец ли ви е проблема червени??

Върни се в “Миньор”