МИНЬОР ПЕРНИК-ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: МИНЬОР ПЕРНИК-ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот Old_death » 12 авг 2009 11:44

от manolovplamen на 12 Авг 2009 11:22

Абе хора защо се обиждате на селяни!? Селянин не е обидна дума ами точно обратното би трябвало да се гордее всеки който е такъв, защото ако не е селянинът - "гражданинът" ще си яде "оная работа" и ще умре от глад!

Не е обидно да си от село.Обидно е цял живот да мъкнеш селския манталитет като товар на плещите си и да го развяваш като визитна картичка!Зад всеки гражданин в родословното дърво стои някой,чоплил земята с мотиката.След освобождението населението на София е било 20000 човека :!: :!: :!: Изводите си ги направи сам.Аз лично под селяни разбирам точно тия,неотървали се от манталитета на предшествениците си индивиди,без да влагам никаква подигравка към хората,живееши на село.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 13 авг 2009 11:28

След като според вас перничани са селяни и подчовеци, защо допускате хора от Перник във вашата агитка? Познавам ядрото на Сини хуни Перник и да ви кажа те наистина са селяни и то големи.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 13 авг 2009 13:31

minyoro написа:След като според вас перничани са селяни и подчовеци, защо допускате хора от Перник във вашата агитка? Познавам ядрото на Сини хуни Перник и да ви кажа те наистина са селяни и то големи.

Ама на мен ми е най-смешно, че тия същите нещастници от Сини хуни Перник цял мач псуват перничани заедно с говедата от София, като те самите са такива. Перник на кафево, Цел живот на село и т.н., направо ме разцепват от смях тея жалкари...

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 13 авг 2009 13:52

ivo_gf написа:
minyoro написа:След като според вас перничани са селяни и подчовеци, защо допускате хора от Перник във вашата агитка? Познавам ядрото на Сини хуни Перник и да ви кажа те наистина са селяни и то големи.

Ама на мен ми е най-смешно, че тия същите нещастници от Сини хуни Перник цял мач псуват перничани заедно с говедата от София, като те самите са такива. Перник на кафево, Цел живот на село и т.н., направо ме разцепват от смях тея жалкари...

И на мен това ми е много интересно! Дали пеят че ще залеят Перник с газ и ще го запалят?
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 13 авг 2009 17:16

asenkolev написа:
ivo_gf написа:

И на мен това ми е много интересно! Дали пеят че ще залеят Перник с газ и ще го запалят?

Ама представяш ли си, тея покрай теб 90 мин да обясняват какви са по природа перничани, как щели да палят града и т.н. и ти да седиш и да го повтаряш с тях, ти плюеш самия себе си, много са жалки, честно... Тези няма нито достойнство, нито самоуважение, само един изциклен мъничък говежди мозък!!!

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 14 авг 2009 19:05

Aйде Миньоро, успех утре срещу Левски!Абсолютно способни сте да ги думнете.Поздрав за всички жълти братя.

http://vbox7.com/play:be5177ad
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 15 авг 2009 00:27

Айде Миньор!!!
Yellow Brothers!!!
3:0 класически и да отиват в Унгария и там да ядат бой!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 авг 2009 13:13

МИНЬОР-левски 2:0

Потребителски аватар
bossmitko

Мнениеот bossmitko » 15 авг 2009 18:27

Опаа .. Йовов ви наказа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение Бий ,бий ,бий ! :)