Трябва ли да бъде наказан Миньор???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трябва ли да бъде наказан Миньор???
Ако накажат Миньор,трябва да изхвърлят Калиакра от футбола.Няма точка или алинея от правилата,по която клубът да бъде наказан.Постъпката им не е морална,но никой не може да нареди на ръководството с какъв състав ще играе.Друго е бойкота във вид на не явяване на мач.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- vratar4eto
- Контакти:
7. ограничаване и предотвратяване на действията, които нарушават честността на състезанията по футбол или представляват злоупотреба с футбола.
Предполагам, че кражбата на футболисти и "сиропа за кашлица" са много по-голямазлоупотреба с футбола, ама сигурно защото не се казвам Градев
Предполагам, че кражбата на футболисти и "сиропа за кашлица" са много по-голямазлоупотреба с футбола, ама сигурно защото не се казвам Градев

- dreben23
- Контакти:
Според мен единственото благоразумно решение е мачът да бъде анулиран и да се преиграе! Да се уведоми съответната организация за борбата с черното тото, било то МВР или нещо друго и да има и присъди, ако трябва да разкарат виновниците завинаги от футбола! Освен това, спешно да приемат някакъв закон, както се закопчиха с Анисе да речем и това да бъде последният подобен случай, само че това няма как да стане, защото БФС-то целят точно това- да налагат парични глоби, за да имат повечко кинти за банкетите т.е. и вълка сит, и агнето цяло. Абсолютни тарикати са! Най-справедливото решение е мачът да се преиграе и толкова, а ако има някакъв член за по-сериозно наказание да вземат да си прочетат правилниците, защото станаха за смях.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Искат изваждане на Миньор от "А" група !!!
Вчера президентът на БФС Борислав Михайлов разкритикува постъпката на Миньор за решението на перничани да излязат с юношите си при домакинството им на Лудогорец в мач от 24-ия кръг на "А" група в знак на протест срещу решения на съюза, но обяви, че няма методи, по които да санкционира чуковете.
Не така обаче мислят редица клубове от "А" група. Sportal.bg научи, че в момента четири тима сондират мнение и почти сигурно ще изпратят жалба до българския футболен съюз с искане за налагане на строги санкции на Миньор на базата на член 13, 7, който гласи:
Чл.13. Целите на БФС са:
7. ограничаване и предотвратяване на действията, които нарушават честността на състезанията по футбол или представляват злоупотреба с футбола
Според информация на нашата медия въпросните отбори ще настояват за вземане на драстични мерки, които включват отнемане на точки, глоба от порядъка на над 15 000 лева и дори изваждане на Миньор от "А" група
За подобен ход вчера намекна и президентът на Славия Венцеслав Стефанов без да конкретизира какво точно ще представлява жалбата.
Най-сериозният мотив на въпросните клубове е, че е налице симулативна игра, което е наказуемо деяние. Отборите се притеснявали, че по този начин всеки един тим може да продаде мач на даден съперник и да го замаскира като някакъв протест. Това води до манипулиране на първенството, решава съдби на други клубове (в случая борещи се за Европа) и е подигравка с феновете на двата отбора, платили си билет за мача.
Не така обаче мислят редица клубове от "А" група. Sportal.bg научи, че в момента четири тима сондират мнение и почти сигурно ще изпратят жалба до българския футболен съюз с искане за налагане на строги санкции на Миньор на базата на член 13, 7, който гласи:
Чл.13. Целите на БФС са:
7. ограничаване и предотвратяване на действията, които нарушават честността на състезанията по футбол или представляват злоупотреба с футбола

Според информация на нашата медия въпросните отбори ще настояват за вземане на драстични мерки, които включват отнемане на точки, глоба от порядъка на над 15 000 лева и дори изваждане на Миньор от "А" група

За подобен ход вчера намекна и президентът на Славия Венцеслав Стефанов без да конкретизира какво точно ще представлява жалбата.
Най-сериозният мотив на въпросните клубове е, че е налице симулативна игра, което е наказуемо деяние. Отборите се притеснявали, че по този начин всеки един тим може да продаде мач на даден съперник и да го замаскира като някакъв протест. Това води до манипулиране на първенството, решава съдби на други клубове (в случая борещи се за Европа) и е подигравка с феновете на двата отбора, платили си билет за мача.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Re: Искат изваждане на Миньор от "А" група !!!
А дано ама на дали
Единствено ще ме е яд за хората от Перник, които определено не са виновни за простотията на управниците на клуба, но ако всички почнат да си свалят гащите какво ще правим тогава

Единствено ще ме е яд за хората от Перник, които определено не са виновни за простотията на управниците на клуба, но ако всички почнат да си свалят гащите какво ще правим тогава

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
Чорбарската наглост, безочие и арогантност край нямат. Изведнъж се сетиха за феърплей. 1999 година, когато си размениха мачовете с Литекс - тогава не се говореше за феърплей. 2003-а година, когато станаха шампиони, след като ЛОКО ПОД ОТКАЗА ДА ИГРАЕ СРЕЩУ ТЯХ, също мълчаха за феърплей.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Глупости на търкалца...Къде видяхте симулативна игра от момчетата на Миньор ???
Не може да ги бутнете, спомням си няколко мача когато точно ЦСКА изпрати юноши (с Черно море 0:3), симулативно ли играха, тогава , хм
Стига сте плачкали армейци, биете и сте шампиони ! А точно Перник най-много ви я лягал на вас, победа или точка в Перник да имат Миньор наскоро ?? Ами Бибишков като вкара есента на Армията и то за 1:0 нещо не се зарадва, защо ли ??
Не може да ги бутнете, спомням си няколко мача когато точно ЦСКА изпрати юноши (с Черно море 0:3), симулативно ли играха, тогава , хм
Стига сте плачкали армейци, биете и сте шампиони ! А точно Перник най-много ви я лягал на вас, победа или точка в Перник да имат Миньор наскоро ?? Ами Бибишков като вкара есента на Армията и то за 1:0 нещо не се зарадва, защо ли ??
- dreben23
- Контакти:
dodo7271 написа:Чорбарската наглост, безочие и арогантност край нямат. Изведнъж се сетиха за феърплей. 1999 година, когато си размениха мачовете с Литекс - тогава не се говореше за феърплей. 2003-а година, когато станаха шампиони, след като ЛОКО ПОД ОТКАЗА ДА ИГРАЕ СРЕЩУ ТЯХ, също мълчаха за феърплей.
На вас пък всеки втори мач ви е съмнителен, даже сте лягали на по-малки отбори от вас, поне два пъти съм го виждал с очите си и ми говорите за наглост! Скрийте се нейде поне докато мине шампионата, че от този кръг насетне започва и вашето шоу- първо е старият ви познайник Калиакра, резултат 0-4.

***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:dodo7271 написа:Чорбарската наглост, безочие и арогантност край нямат. Изведнъж се сетиха за феърплей. 1999 година, когато си размениха мачовете с Литекс - тогава не се говореше за феърплей. 2003-а година, когато станаха шампиони, след като ЛОКО ПОД ОТКАЗА ДА ИГРАЕ СРЕЩУ ТЯХ, също мълчаха за феърплей.
На вас пък всеки втори мач ви е съмнителен, даже сте лягали на по-малки отбори от вас, поне два пъти съм го виждал с очите си и ми говорите за наглост! Скрийте се нейде поне докато мине шампионата, че от този кръг насетне започва и вашето шоу- първо е старият ви познайник Калиакра, резултат 0-4.В крайна сметка въпросът е не кой на кого е лягал в миналото, а да се прекрати това за в бъдеще, ама вие си пеете една песен... Локо пд това, Локо ГО онова и т.н.
Брей, колко удобно

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- dreben23
- Контакти:
Тогава и аз да ви напомням
Родопа - Левски 2-0 Милан Коприваров 2гола (забележете юноша на Левски
Родопа-Левски 2-1 forum.botevgrad.com/viewtopic.php?f=50&t=1285 Родопа -Левски 1-2 novinar.bg/news/nakazaniia-v-levski-sled-pobedata-sreshtu-rodopa_MTc0NDszNw==.html Родопа-Левски Я, пак 1-2... да видим в коя минута... novinar.bg/news/levski-iztragna-21-nad-rodopa_MTU4NDszNw==.html
А сега пак си помислете малко какви ще ги приказвате!
Все след 90-та минута- о, какво съвпадение!

А сега пак си помислете малко какви ще ги приказвате!

***САМО ЦСКА!***