[quote="MoNteSo,В Англия ги наказват, така че не е толкова нелепо.[/quote]
Айде кажи един случай.. деба пустата Англия къде си я повтарате само![/quote]
Мачът на Уулвърхемптън с Юнайтед преди две години. Уулвс излезнаха с 10 или 11 резерви, защото Макартни прецени че е по-добре да запази титулярите за следващия им мач като домакини и няма смисъл да си дават зор на Олд Трафорд. Вдигна се страхотна олелия в Англия, а случаят е доста по-различен. Все едно Видима да дойде на Герена и да пусне резервите. Правиш ли разликата между Англия и Б-я???? Също случай с Юнайтед помня друг. Червените дяволи си бяха осигурили титлата предсрочно и им предстоеше мач с някой от борещите се да не изпаднат тимове, не помня кой точно беше. Сър Алекс преди мача каза че ще пусне резервите основно. Елитът в Англия, медиите и т.н. веднага реагираха още преди да се изиграе мача. В крайна сметка Стария пусна наистина доста резерви, но мисля, че Гибсън тогава вкара гол в един от редките си мачове като титуляр и Юнайтед биха и не се стигна до наказания. Но ФА на Англия мисля предупреди Юнайтед да внимават как подхождат към този мач! Да не мислите че в Англия има конкретно правило примерно: "Ако даден отбор, примерно Юнайтед си е осигурил титлата, но му предстои мач в ШЛ и реши да пусне резервите срещу изпаащ отбор то ще ги накажем с еди какво си и еди какво си"

.Не мисля, че има такова правило. Просто и там има някаква обща точка вероятно която казва, че трябва да има феърплей и той да се спазва от отборите. Но там неписаните правила и морални закони се изпълняват, защото тяхната асоциация е независима. Как си представяте там Фъргюсън или Далглиш или някой незнаен адвокат да излезе и да каже: Шефът на федерацията ме заплаши с това и това, беше еди къде си, еди кога си и т.н. Фъргюън един-два пъти се изказа нещо лошо за съдиите и последва едно наказание от 7-8 мача да не седи на пейката

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]