Левски-Миньор 31.05.09г. 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Red_champions
Re: Левски-Миньор 31.05.09г. 17:00
Мачът ще е интересен,всичко е възможно.Фаворит е Левски.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- DrAvalanche
- Контакти:
v.r.s. написа:Наистина си много интелигентен и сигурно като си се напъвал да мислиш доста е мирисало и го казваш от собствен опит.
Аз за това не се напъвам да ги измислям и не ми мирише,но подобре отиди да миришеш в фоума на отбора си,че тук не само го усмърдя,но го и омаза.
Ти явно си спец по тия работи, щом при споменаването на напъване единствената асоциация която правиш е с омазване и усмърдяване. ПО-ДОБРЕ използвай тоалетна хартия и ароматизатор, и няма да ти е омазано и усмърдяно.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:v.r.s. написа:Наистина си много интелигентен и сигурно като си се напъвал да мислиш доста е мирисало и го казваш от собствен опит.
Аз за това не се напъвам да ги измислям и не ми мирише,но подобре отиди да миришеш в фоума на отбора си,че тук не само го усмърдя,но го и омаза.
Ти явно си спец по тия работи, щом при споменаването на напъване единствената асоциация която правиш е с омазване и усмърдяване. ПО-ДОБРЕ използвай тоалетна хартия и ароматизатор, и няма да ти е омазано и усмърдяно.
Нали ти писах,че аз не се напъвм да мисля заради това не ми миришеше докато не се появи ти.Никой не е длъжен да търпи смрадта ти,за която не помага и ароматизатор,още повече няма да помогне както казваш и тоалетна хартия за да се изчисти и омазването на форума ни от теб.
А и преди да отговориш,прочети какво си написал по рано,то вярно че да помниш се иска сиво вещество,но го има написано и можеш да си го прочетеш,тъй като твоя беше асоциацията за напъване и осмърдяване,а не моя.
"Ами тъй като Теорията на относителността, Теорията на игрите, Диференциалната геометрия и дори винкела вече са измислени, за мен не остана много. Но ти явно си по-способен и ако се напънеш може да измислиш нещо. Само внимавай като се напъваш да не замирише"-Това са твои думи,но явно си ги забравил,нищо на теб ти е простено.
WestCoast2 написа:4:0 и 15-17 000 на ГЕРЕНА
Незнам кво плювате само.Вие не бехте в великото ви дерби с Цска 17 000.Ще сте толкова на мача с нас.Повече от 5,6 хиляди няма да сте запомниго!
- manolovplamen
- Контакти:
0:1 за Миньр и левски да плачат сега ,зщото после в европа всички ще им се смеят!
Само Левски!
Minyor_pk написа:WestCoast2 написа:4:0 и 15-17 000 на ГЕРЕНА
Незнам кво плювате само.Вие не бехте в великото ви дерби с Цска 17 000.Ще сте толкова на мача с нас.Повече от 5,6 хиляди няма да сте запомниго!
Ми ако не си спомняш, бяхме гости! Левски винаги е събирал много фенове, това ще стане и в мача с Миньор. На мача със Спартак имаше над 10 000, та то в гостуването ни на Славия бяхме над 6 000, а ти говориш глупости, че сме щели да сме 5 000-6 000

CHELSEA
manolovplamen написа:0:1 за Миньр и левски да плачат сега ,зщото после в европа всички ще им се смеят!

CHELSEA
- DrAvalanche
- Контакти:
v.r.s. написа:DrAvalanche написа:v.r.s. написа:Наистина си много интелигентен и сигурно като си се напъвал да мислиш доста е мирисало и го казваш от собствен опит.
Нали ти писах,че аз не се напъвм да мисля...quote]
И добре правиш, защото ти липсва оборудване за целта.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Ти явно си спец по тия работи, щом при споменаването на напъване единствената асоциация която правиш е с омазване и усмърдяване. ПО-ДОБРЕ използвай тоалетна хартия и ароматизатор, и няма да ти е омазано и усмърдяно.[/quote][/quote]
И добре правиш, защото ти липсва оборудване за целта.[/quote]
От всичко което ти написах,само на първите няколко думи ли ти стигна умственият багаж да отговориш,или само това успя да прочетеш?
Сгурно е било голямо напъване.
Но след като не помниш какво си писал в предишни постове,още по нормално е да не можеш да измислиш нещо смислено да отговориш.
Тъй като тук се коментира футболният двубой Левски-Миньор,мисля да не се занимавам повече с теб,защото не си по темата.
И добре правиш, защото ти липсва оборудване за целта.[/quote]
От всичко което ти написах,само на първите няколко думи ли ти стигна умственият багаж да отговориш,или само това успя да прочетеш?
Сгурно е било голямо напъване.
Но след като не помниш какво си писал в предишни постове,още по нормално е да не можеш да измислиш нещо смислено да отговориш.
Тъй като тук се коментира футболният двубой Левски-Миньор,мисля да не се занимавам повече с теб,защото не си по темата.
manolovplamen написа:0:1 за Миньр и левски да плачат сега ,зщото после в европа всички ще им се смеят!
Жалко,че тая година с този мач не можем да ви подпечатаме отпадането в "Б" група,но догодина ще имате шанс.
П.С.Културата ти е на много високо ниво

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.