asenkolev написа:В края на краищата, важното е довечера да е 0:2!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
asenkolev написа:В края на краищата, важното е довечера да е 0:2!
BLUE CHAMPIONS написа:asenkolev написа:В края на краищата, важното е довечера да е 0:2!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
dreben23 написа:Моля ви, ако имате нещо в главата, престанете да се бъзикате с отбора на Миньор- все пак сме във форума на техния клуб, а на тях в момента им е много, много тежко!!! Направете си отделна тема за закачки със синьо-червен отенък и си демонстрирайте възпитанието там!
asenkolev написа:BLUE CHAMPIONS написа:asenkolev написа:В края на краищата, важното е довечера да е 0:2!
Кво бе? Такива мачове те каракт да си гледаш ШЛ и въобще да не се интересуваш от родните.....и аз незнам как да ги нарека вече!
zlatan написа:danko,ти сериозно ли се хващаш че шампиона не се знае от много отдавна кой ще е ?Говорим си приятелската братле,наистина,ти наистина ли вярваш че в момента ЦСКА е супер класа.Моля те отговори ми,наистина съм сериозен.
И наистина ли вярваш че лятото ще ви дадат 3млн за селекция.
Ще те чакам да ми отговориш-моля те.
BLUE CHAMPIONS написа:Извинявам се, че не съм разбрал за кой мач говориш БЕЕЕЕ. Има вечерен мач в "А"-група и реших, че него имаш предвид.
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта