Миньор започва подготовка с 15 футболисти... ако останат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Миньор започва подготовка с 15 футболисти... ако останат

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 14 яну 2013 20:12

priceles написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Абе какво всички се жалвате на Бойко бе ? Ми дайте всички отбори да му ревем , че нямате спонсори .........

и вие много скоро ше станете като нас ;) ;) ;)

Абе ние се спасяваме по-някакъв начин ;) Успех дано да се оправите

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 14 яну 2013 20:12

Ivo-Chernomoretz написа:Абе какво всички се жалвате на Бойко бе ? Ми дайте всички отбори да му ревем , че нямате спонсори .........

Естествено че не е работа на Бойко да търси спонсори на отборите, но защо все пак го прави за някои? Има доста примери, но ще кажа само един - Марешки и Локо Пд. Абсолютен рекет на Бойко спрямо Веселин Марешки. Или ще го отречеш?

Него отричам , но това , че е помогнал на няколко отбора не означава ,че трябва да помогне на всички ;)

Във всичко са намесени политически и икономически интереси. Убеден съм например, че ако в Перник кмета не беше червен, а беше от ГЕРБ отбора щеше да се спаси. Никой от управляващата герберска върхушка обаче не би помогнал на "червена" община.
Последна промяна от petrof на 14 яну 2013 20:14, променено общо 2 пъти.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 яну 2013 20:13

petrof написа:
suarez7<3 написа:Дори и да започнете сезона невиждам как ще се спасите

Лошото е че играчите вече се разбягаха заради неплатени заплати, иначе с потенциала с който разполагахме през есента спокойно можехме да сме в златната среда.

Естествено че не е работа на Бойко да търси спонсори на отборите, но защо все пак го прави за някои? Има доста примери, но ще кажа само един - Марешки и Локо Пд. Абсолютен рекет на Бойко спрямо Веселин Марешки. Или ще го отречеш?

Вашият проблем е, че сте винаги с комунистите и по тоя начин Бойко иска да смачка червените
ако бяхте избрали ГЕРБ-кмет, щеше да ви спаси
и е нормално...и аз няма да давам пари на враговете си, не мислиш ли?

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 яну 2013 20:13

Ivo-Chernomoretz написа:
priceles написа:

Иво, прав си - ние ще се оправим, оттук нататък ще скъсим още дългове

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 14 яну 2013 20:15

nasko75 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
priceles написа:

Иво, прав си - ние ще се оправим, оттук нататък ще скъсим още дългове

Така е ;)

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 14 яну 2013 20:17

nasko75 написа:Вашият проблем е, че сте винаги с комунистите и по тоя начин Бойко иска да смачка червените
ако бяхте избрали ГЕРБ-кмет, щеше да ви спаси и е нормално...и аз няма да давам пари на враговете си, не мислиш ли?

Така е. Точно това написах и погоре, че това е политически въпрос и отмъщение на бойко мутрата. Според мен обаче е доста тъпо да се бърка политиката със спорта.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 яну 2013 20:18

и аз няма да давам пари на враговете си, не мислиш ли?

Само че те хората не са му врагове а са част от народа който го е избрал за министър.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 14 яну 2013 20:26

ivo_gf написа:Стига сме ревали, почваме от долните дивизии и това е, нито ще сме първия, нито последния отбор на това дередже. Наредихме се до Ботев, Пирин, Нефтохимик и т.н. Ще ни последват отбори като Черноморец ( с огромни дългове са, бих казал непокриваеми по никакъв начин), Монтана, Етър и т.н.. Тепърва предстоят фалити на отбори, това е само началото. Отбора не изчезва, просто евентуално няма да се играят мачове напролет, от есента стартираме в която и да е дивизия, без значение, майната му, и само напред и нагоре, не е серизоно да се говори за изчезване на отбора, все пак сме с близо 100 годишна история, целия град обича отбора, не сме няква еднодневка. Няма и да ни е за първи път да играем в долните дивизии, някоя и друга година и ще се върнем в А група!

Абе хич не е приятно. Влачихме се няколко сезона по В групите преди време. Гадно е, това са си загубени години. Вместо да мачкаме "грандовете" в Перник ние ще ходим да се ритаме по селата. Аз все още се надявам да сглобим някакъв отбор, да се борим със зъби и нокти и да се спасим някакси.

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 14 яну 2013 20:34

Що слагате и Монтана там? Ние ако изпаднем, ще е заради Джамбазки. Иначе кмета не е от Герб (както и на Враца и Видин), и затова гербаджиите водят дела срещу него. Ако имате кмет като Злати, ще сте в евротурнирите.

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 14 яну 2013 21:32

petrof написа:

Него отричам , но това , че е помогнал на няколко отбора не означава ,че трябва да помогне на всички ;)

Във всичко са намесени политически и икономически интереси. Убеден съм например, че ако в Перник кмета не беше червен, а беше от ГЕРБ отбора щеше да се спаси. Никой от управляващата герберска върхушка обаче не би помогнал на "червена" община.

Да натисне котараците!

Върни се в “Миньор”