priceles написа:Ivo-Chernomoretz написа:Абе какво всички се жалвате на Бойко бе ? Ми дайте всички отбори да му ревем , че нямате спонсори .........
и вие много скоро ше станете като нас![]()
![]()
Абе ние се спасяваме по-някакъв начин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
priceles написа:Ivo-Chernomoretz написа:Абе какво всички се жалвате на Бойко бе ? Ми дайте всички отбори да му ревем , че нямате спонсори .........
![]()
Ivo-Chernomoretz написа:Абе какво всички се жалвате на Бойко бе ? Ми дайте всички отбори да му ревем , че нямате спонсори .........
Него отричам , но това , че е помогнал на няколко отбора не означава ,че трябва да помогне на всички
petrof написа:suarez7<3 написа:Дори и да започнете сезона невиждам как ще се спасите
Лошото е че играчите вече се разбягаха заради неплатени заплати, иначе с потенциала с който разполагахме през есента спокойно можехме да сме в златната среда.Ivo-Chernomoretz написа:Абе какво всички се жалвате на Бойко бе ? Ми дайте всички отбори да му ревем , че нямате спонсори .........
Естествено че не е работа на Бойко да търси спонсори на отборите, но защо все пак го прави за някои? Има доста примери, но ще кажа само един - Марешки и Локо Пд. Абсолютен рекет на Бойко спрямо Веселин Марешки. Или ще го отречеш?
Ivo-Chernomoretz написа:priceles написа:Ivo-Chernomoretz написа:Абе какво всички се жалвате на Бойко бе ? Ми дайте всички отбори да му ревем , че нямате спонсори .........
![]()
Абе ние се спасяваме по-някакъв начинУспех дано да се оправите
nasko75 написа:Ivo-Chernomoretz написа:priceles написа:Ivo-Chernomoretz написа:Абе какво всички се жалвате на Бойко бе ? Ми дайте всички отбори да му ревем , че нямате спонсори .........
![]()
Абе ние се спасяваме по-някакъв начинУспех дано да се оправите
Иво, прав си - ние ще се оправим, оттук нататък ще скъсим още дългове
nasko75 написа:Вашият проблем е, че сте винаги с комунистите и по тоя начин Бойко иска да смачка червените
ако бяхте избрали ГЕРБ-кмет, щеше да ви спаси и е нормално...и аз няма да давам пари на враговете си, не мислиш ли?
и аз няма да давам пари на враговете си, не мислиш ли?
ivo_gf написа:Стига сме ревали, почваме от долните дивизии и това е, нито ще сме първия, нито последния отбор на това дередже. Наредихме се до Ботев, Пирин, Нефтохимик и т.н. Ще ни последват отбори като Черноморец ( с огромни дългове са, бих казал непокриваеми по никакъв начин), Монтана, Етър и т.н.. Тепърва предстоят фалити на отбори, това е само началото. Отбора не изчезва, просто евентуално няма да се играят мачове напролет, от есента стартираме в която и да е дивизия, без значение, майната му, и само напред и нагоре, не е серизоно да се говори за изчезване на отбора, все пак сме с близо 100 годишна история, целия град обича отбора, не сме няква еднодневка. Няма и да ни е за първи път да играем в долните дивизии, някоя и друга година и ще се върнем в А група!
petrof написа:Ivo-Chernomoretz написа:Абе какво всички се жалвате на Бойко бе ? Ми дайте всички отбори да му ревем , че нямате спонсори .........
Естествено че не е работа на Бойко да търси спонсори на отборите, но защо все пак го прави за някои? Има доста примери, но ще кажа само един - Марешки и Локо Пд. Абсолютен рекет на Бойко спрямо Веселин Марешки. Или ще го отречеш?Него отричам , но това , че е помогнал на няколко отбора не означава ,че трябва да помогне на всички
Във всичко са намесени политически и икономически интереси. Убеден съм например, че ако в Перник кмета не беше червен, а беше от ГЕРБ отбора щеше да се спаси. Никой от управляващата герберска върхушка обаче не би помогнал на "червена" община.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта