Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kiririki1 написа:0-3
football_fb написа:По принцип Пирин за непретенциозен отбор, но това им е първи мач в А група от мнооооого години насам. Нищо не се знае! Този мач, даже ми е по интересен от Литекс - ЦСКА и другите дербита в 1 кръг.
pehopeho написа:football_fb написа:По принцип Пирин за непретенциозен отбор, но това им е първи мач в А група от мнооооого години насам. Нищо не се знае! Този мач, даже ми е по интересен от Литекс - ЦСКА и другите дербита в 1 кръг.
Пичага, това е първи мач на Пирин в "А" група въобще, а не от много време на сам. Те са дебютанти. Това е Пирин Гоце Делчев - първият ПИРИН в България, а не мутантчето от село Горна Джумая - Пирин-Перун-Банско-Кресна!!!
kiririki1 написа:pehopeho написа:football_fb написа:По принцип Пирин за непретенциозен отбор, но това им е първи мач в А група от мнооооого години насам. Нищо не се знае! Този мач, даже ми е по интересен от Литекс - ЦСКА и другите дербита в 1 кръг.
Пичага, това е първи мач на Пирин в "А" група въобще, а не от много време на сам. Те са дебютанти. Това е Пирин Гоце Делчев - първият ПИРИН в България, а не мутантчето от село Горна Джумая - Пирин-Перун-Банско-Кресна!!!
По принцип това е първия мач на високопланинските джентълмени в А група . Те едва успяваха да се доберат и до Б група . Тази година извадиха късмет , по - слаба Б група никога не е имало а и едва ли скоро ще има . Според мен резаните цеви ще приключат сезона с не повече от 12 точки . А относно първия мач прогнозирам изразителна победа за Миньор .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта