[center]

Фламини и Абро се завръщат в игра,въпреки че имаме още много контузени очаквам задължителна победа.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
"Милан е върхът в моята кариера, няма по-високо ниво. Над този клуб е само небето", заяви Касано.
Новото попълнение на италианския гранд Милан Антонио Касано смята, че е стигнал върха в своята кариера с трансфера си на "Сан Сиро".Лошото момче на италианския футбол премина в гранда от Милано преди няколко седмици от състава на Сампдория и определено се представя впечатляващо в първите си мачове за клуба."Милан е върхът в моята кариера, няма по-високо ниво. Над този клуб е само небето", заяви Касано.
"Бих искал да благодаря на Силвио Берлускони и Адриано Галиани, които повярваха в мен, в този труден момент", добави нападателят."Сигурен съм, че това ще бъде последният клуб в кариерата ми, тъй като в момента се намирам на върха", каза още той."Направих много грешки, за които обаче съжалявам. Сега е време обаче да се променя. Искам да печеля трофеи и да вървя напред", не пропусна да отбележи италианският национал."Няма да крия, че много отбори ме искаха, но веднага след като разбрах за интереса на Милан пристигнах в клуба, без да се замисля", каза ФантАнтонио.
"Рино Гатузо ми каза, че всичко в клуба е перфектно. От мен се иска само да се справя добре. Ако не успея да се възползвам от шанса си и да постигна успехи с този клуб, тогава трябва да ме затворят в лудницата", завърши опитният футболист.
Santiago Munezz написа:Лече са корав домакин...
AREA BIANCONERA написа:Santiago Munezz написа:Лече са корав домакин...
Точно обратното - Лече са много слаб домакин специално този сезон. Иначе това е един от отборите на който много симпатизирам в Италия. Надявам се да вземат поне точка от Милан.
И като си говорим за Лече, нека ви приппомня два невероятни гола на Валери Божинов с екипа на южняците срещу Интер през 2004 година.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jyucpR0d5QU[/youtube]
И едно видео от агитката...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lIzi5DmIaXs[/youtube]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта