НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО: МИЛАН ПАК СЕ ИЗДЪНИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

slavia1913
Контакти:

Re: НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО: МИЛАН ПАК СЕ ИЗДЪНИ

Мнениеот slavia1913 » 01 мар 2009 19:58

Напълно нормално.Този отбор и чаршафите от Мадрид само вредят на футбола и трябва да бъдат бити наред.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 мар 2009 20:02

slavia1913 написа:Напълно нормално.Този отбор и чаршафите от Мадрид само вредят на футбола и трябва да бъдат бити наред.

Да го ..... ти си знаеш :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 01 мар 2009 20:04

acmilan написа:
slavia1913 написа:Напълно нормално.Този отбор и чаршафите от Мадрид само вредят на футбола и трябва да бъдат бити наред.

Да го ..... ти си знаеш :mrgreen:

И от мен същото - знеаш нали ;)
Изображение Изображение

lumpen

Мнениеот lumpen » 01 мар 2009 20:10

Бравос - мнооо яко, форум Милан, Барса, Ман. Юнайтед, Ливърпул, цццц
От утре във форума се пише на английски, италиански и испански - които ползва тая недодялана азбука нар. Кирилица бан по ИП и вънка от парцела :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 мар 2009 20:13

lumpen написа:Бравос - мнооо яко, форум Милан, Барса, Ман. Юнайтед, Ливърпул, цццц
От утре във форума се пише на английски, италиански и испански - които ползва тая недодялана азбука нар. Кирилица бан по ИП и вънка от парцела :evil: :evil: :evil:

Би ли разяснил проблема си?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 мар 2009 20:19

Просто не разбрах какво против имаш да си пишем за Милан?

lumpen

Мнениеот lumpen » 01 мар 2009 20:27

acmilan написа:Просто не разбрах какво против имаш да си пишем за Милан?

О абсолютно нищо против нямам - научете италиански и пишете, плюс това съм убеден, че над 95% от вас не са и никога няма да бъдат на мач на Милан, тъй че ви се обезсмисля дискусийката

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 01 мар 2009 20:36

lumpen написа:
acmilan написа:Просто не разбрах какво против имаш да си пишем за Милан?

О абсолютно нищо против нямам - научете италиански и пишете, плюс това съм убеден, че над 95% от вас не са и никога няма да бъдат на мач на Милан, тъй че ви се обезсмисля дискусийката

Почти целият свят много харесва луната, но колко са ходили по нея? Дай защото никога не си стъпвал на луната да нямаш право да я харесваш? Мисли преди да напишеш някоя глупост! Много си убеден за неща които няма как да знаеш и това ме кара да си мисля , че си бог или екстрасенс! Това, че някой не е бил на мач на любимият си отбор не го прави по-малко фен! Може би тия дето са на мачовете и чупят седялки, палят стадиони, бият се с други хора, убиват понякога-като цяло разрушават по-големи фенове ли са? Това ли е модела който трябва да следваме? Аз много харесвам ferari, mercedes SLK и други но като нямам пари да си ги купя нямам ли право да ми харесват?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

lumpen

Мнениеот lumpen » 01 мар 2009 20:48

Аналогията ти е цветиста но неточна - да трябва да си ходил поне на 20 мача на един отбор за да се наречеш негов фен, как може да харесваш ферари като никога не си се качвал на такава кола - какво точно харесваш на Ферарито????? Луната е само скали и кратери ако един ден отидеш до там няма да ти хареса убеден съм. Факта, че обществената нагласа е такава незначи, че съм длъжен да харесвам и аз това което някой друг е решил, че е хубаво - Ферари, Милан или нещо такова. Ако утре същите тези хора дето са ти казали, че Ферарито е яко ти кажат, че е още по-яко ако правиш секс с момчета излиза, че треа да ти харесва а???????????
Омаш още мноо да учиш за нещата от живота братле явно си мноо млад още....

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 01 мар 2009 21:12

Може и да не съм прецизен, но това което съм написал е това което съм почувствал! Не съм толкова млад колкото си мислиш! Ако те интересува влез в профила ми пише си на колко съм! Честно казано не вземам кой знае колко чуждото мнение под внимание, а си държа на моето-естесвено като греша отстъпвам(стига да го осъзная)!Аз имам право да симпатизирам на всеки един отбор в света, имам право да изказвам мнение, дали някой ръководен фактор в случая на Милан ще го вземе предвид е друг въпрос! Аз казвам това което мисля и очаквам другите хора в форума на Милан да ме разберат или да ми кажат че не са съгласни с мен! Нямам за цел да накарам някой да мисли като мен, но когато съм несъгласен с някой си го казвам! Ако с нещо съм те обидил извинявай- не ми е било цел! Просто казах това което ми дойде на езика!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Върни се в “Милан”