bilyaletdinov написа:durex написа:Стормче,тази титла аз не съм я пожелавал да ни я присъждат,незнам защо толкова натякваш за нея? Ако зависи от мене на момента я връщам не ми трябва! Предпочитам всичко да се реши на терена,отколкото да ни подаряват нещо. Другото което е тази титла ни я дадоха заради авантите,които имахте срещу нас през годините в това съм убеден на 101% за да ни компенсират през годините. А това че са ни бутали 5 години...е смешно,защото просто тогава нямаше конкуренция в Серия А,да имало е съдийски аванти и за нас,но да казваш,че 5 години поред са ни бутали е смешно.
Смешно е да казваш , че е нямало конкуренция . В сезон 2009-2010 колко дузпи и колко гола от засада вкарахте за да добутате едвам-едвам до първото място , което Рома сами си загубиха . А тези 5 години не могат да бъдат компенсирани , дори и Ювентус да спечели делото срещу FIGC ...а за мача какво да кажа най-вероятно щяхме да загубим ако бяха зачели гола , но...Освен това , не виждам никаква тенденция Юве да бъде "бутан" от съдиите . Кажете ми още 2 мача например . Имаме една подарена дузпа и един незачетен гол . Сравнете с лидерите в Ла лига или с Юнайтед например и ще видите , че Юве не е първи заради шайката на Колина.
А ти я ми кажи в същия този сезон 2009-2010 нас колко пъти ни порязаха? И я ми кажи колко дузпи ни дадоха и колко гола от засада,защото головете от засада се сещам само за един единствен срещу Сиена 4:3,а за дузпа не се сещам да са ни давали незаслужено.