Серия А: Милан - Ювентус 25.02.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Серия А: Милан - Ювентус 25.02.2012

Мнениеот durex » 27 фев 2012 16:15

bilyaletdinov написа:
durex написа:Стормче,тази титла аз не съм я пожелавал да ни я присъждат,незнам защо толкова натякваш за нея? Ако зависи от мене на момента я връщам не ми трябва! Предпочитам всичко да се реши на терена,отколкото да ни подаряват нещо. Другото което е тази титла ни я дадоха заради авантите,които имахте срещу нас през годините в това съм убеден на 101% за да ни компенсират през годините. А това че са ни бутали 5 години...е смешно,защото просто тогава нямаше конкуренция в Серия А,да имало е съдийски аванти и за нас,но да казваш,че 5 години поред са ни бутали е смешно.

Смешно е да казваш , че е нямало конкуренция . В сезон 2009-2010 колко дузпи и колко гола от засада вкарахте за да добутате едвам-едвам до първото място , което Рома сами си загубиха . А тези 5 години не могат да бъдат компенсирани , дори и Ювентус да спечели делото срещу FIGC ...а за мача какво да кажа най-вероятно щяхме да загубим ако бяха зачели гола , но...Освен това , не виждам никаква тенденция Юве да бъде "бутан" от съдиите . Кажете ми още 2 мача например . Имаме една подарена дузпа и един незачетен гол . Сравнете с лидерите в Ла лига или с Юнайтед например и ще видите , че Юве не е първи заради шайката на Колина.

А ти я ми кажи в същия този сезон 2009-2010 нас колко пъти ни порязаха? И я ми кажи колко дузпи ни дадоха и колко гола от засада,защото головете от засада се сещам само за един единствен срещу Сиена 4:3,а за дузпа не се сещам да са ни давали незаслужено.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 фев 2012 16:17

marchisio написа:В годините след "Фарсополи" Ювентус страда постоянно.Вече не гледат на нас като отбор,а като не знам и аз какво.Всеки сезон от тогава,дори и в Серия Б се подиграваха всякакви "човечета" с нас.Не е имало сезон,в който да не ни режат по най-брутален начин,а съдиите дори не са ги наказвали ;) .Същевременно обаче,миланските отбори постоянно са подпирани на ляво и на дясно,и въпреки това имат наглостта техните фенове да казват че се занимаваме със съдиите.Е по голямо безочие от това няма!И то не ви е срам да ги пишете тея работи дори...пфу!

Айде изкарай ми един мач между Ювентус и Интер,където нас са ни подпряли ,ама искам сериозно доказателство като отменен гол,гол от засада,дузпа ако щеш. Щот аз не си спомням,докато виж в обратната посока мога да ти дам примери.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 27 фев 2012 16:49

http://www.youtube.com/watch?v=3Hd1pVx0YlI
Това е за протокола. После Колина, понеже беше изключително корумпирана личност, се чудеше колко да удължи времето, за да изравни нещата. Типичен пример за слаб съдия.
Равният в мача преди вече два дни отърваше съвсем кожата на съдиите, защото и двата отбора ощетени, и двата взимат по точка. Няма по - наредена работа от страна на реферите. Така е винаги, не е за първи път. Какво се учудвате?

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 27 фев 2012 17:02

durex написа:
marchisio написа:В годините след "Фарсополи" Ювентус страда постоянно.Вече не гледат на нас като отбор,а като не знам и аз какво.Всеки сезон от тогава,дори и в Серия Б се подиграваха всякакви "човечета" с нас.Не е имало сезон,в който да не ни режат по най-брутален начин,а съдиите дори не са ги наказвали ;) .Същевременно обаче,миланските отбори постоянно са подпирани на ляво и на дясно,и въпреки това имат наглостта техните фенове да казват че се занимаваме със съдиите.Е по голямо безочие от това няма!И то не ви е срам да ги пишете тея работи дори...пфу!

Айде изкарай ми един мач между Ювентус и Интер,където нас са ни подпряли ,ама искам сериозно доказателство като отменен гол,гол от засада,дузпа ако щеш. Щот аз не си спомням,докато виж в обратната посока мога да ти дам примери.

Не говоря за мачове между отборите,а по принцип.На вас ви зачитат голове с ръце,на нас не ни дават най ОЧЕВАДНИ дузпи.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 фев 2012 17:08

hrclspr12 написа:http://www.youtube.com/watch?v=3Hd1pVx0YlI
Това е за протокола. После Колина, понеже беше изключително корумпирана личност, се чудеше колко да удължи времето, за да изравни нещата. Типичен пример за слаб съдия.
Равният в мача преди вече два дни отърваше съвсем кожата на съдиите, защото и двата отбора ощетени, и двата взимат по точка. Няма по - наредена работа от страна на реферите. Така е винаги, не е за първи път. Какво се учудвате?

Хаха това,че съдията е дал продължение повече,неозначава,че сме ги изравнили с дузпа,гол от засада и т.н. И да и в този мач се вижда,че дузпа няма,защото Коко се спъна в него и падна Каморанези мисля че беше.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 фев 2012 17:09

marchisio написа:
durex написа:

Не говоря за мачове между отборите,а по принцип.На вас ви зачитат голове с ръце,на нас не ни дават най ОЧЕВАДНИ дузпи.

Ама аз гола на Адриано с ръка никъде не съм казвал,че няма тогава си ни подпряха.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 27 фев 2012 17:12

Все си мисля, че това, което съм постнал малко по - горе, изобщо не е дузпа. Щом има други мнения обаче, добре.
Не слушайте какви ги говори Конте, защото той е господин Никой, а гледайте положенията за дузпите обективно. Не знам дали толкова много дузпи ви дават. Мисля, че е само една, но със сигурност знам, че получавате помощ през сезона в други мачове, чрез трета и четвърта страна. Това ако е честно...
Преди мача с "Рома" какви бяха тези червени картони, то чудо неземно. Има подпирания и подпирания. Например в Англия отборът на Алекс Фъргюсън може да не получава по 20 наказателни удара, но пък нещата се компенсират с много голове от засади, с ръце, вмешателство на съдиите в мачове на директните им съперници...
Сложно е за обяснение, но октоподът е много голям и така ще си бъде.
Последна промяна от hrclspr12 на 27 фев 2012 17:19, променено общо 1 път.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 27 фев 2012 17:16

durex написа:
hrclspr12 написа:http://www.youtube.com/watch?v=3Hd1pVx0YlI

Хаха това,че съдията е дал продължение повече,неозначава,че сме ги изравнили с дузпа,гол от засада и т.н. И да и в този мач се вижда,че дузпа няма,защото Коко се спъна в него и падна Каморанези мисля че беше.

Не ме разбра. Мисля, че дузпата за "Юве" беше след изтичане на редовното време и Колина даде умишлено много голямо продължение, за да не изглежда виновен пред другите. Това е то слаб съдия или по - скоро корумпиран от най - висока степен. Кой знае колко е прибрал от двата гола след изтичане на редовните деветдесет минути? То тогава коефициентите рязко изчезват и нищо не се знае какво ще стане. Мафиот!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 27 фев 2012 20:15

hrclspr12 написа:Все си мисля, че това, което съм постнал малко по - горе, изобщо не е дузпа. Щом има други мнения обаче, добре.
Не слушайте какви ги говори Конте, защото той е господин Никой, а гледайте положенията за дузпите обективно. Не знам дали толкова много дузпи ви дават. Мисля, че е само една, но със сигурност знам, че получавате помощ през сезона в други мачове, чрез трета и четвърта страна. Това ако е честно...
Преди мача с "Рома" какви бяха тези червени картони, то чудо неземно. Има подпирания и подпирания. Например в Англия отборът на Алекс Фъргюсън може да не получава по 20 наказателни удара, но пък нещата се компенсират с много голове от засади, с ръце, вмешателство на съдиите в мачове на директните им съперници...
Сложно е за обяснение, но октоподът е много голям и така ще си бъде.

Малко повече уважение към Антонио Конте,моля!
Много дълга дискусия се получава,предлагам ви да спрем до тук.Истината е,че повечето отбори все някога ги подпират-дали е умишлено не знам,но е факт.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 фев 2012 21:34

storm написа:Точно ! Когато всеки път биехме миланските отбори с гол от засада.. :) Като те гледам, май не ги помниш много много тия години..

Годините в които постоянно уговаряхте мачове и постоянно ви подпираха и ви подаряваха титли?Тия години не се забравят... :)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Милан”