Мнениеот daniel875 » 26 фев 2012 21:53
Честно казано, след мача с каталунците повече се ядосвах, защото тогава имаше откровени съдийски тесли срещу "россонерите". То такова тенденциозно съдийство няма на света. "Милан" трябва да показва самообладание и да не се влияе от страничните фактори. Един голям отбор, който и да е той, като тук не включвам новоизлюпените големи от Англия и Испания, много добре трябва да си познава историята, защото тя е пълна с различни побутвания във времето. Няма напълно чисти. Това, което казва обаче големият фен на Пато, е в голяма степен вярно. Силвио Берлускони, откакто влезе в политиката, "Милан" загуби силните си позиции в Калчо-то. Мисля, че за първи път министър-председател беше избран през 1994, тоест в годината на петата КЕШ. Тогава отборът и с топ да го бутнеш, ако Силвио беше си останал само президент на "россонерите", вероятно "рога на изобилието" откъм трофеи нямаше да спре.
Темата е дълга и широка. Между другото във времето, когато беше в голямата политика, точно два пъти удари по масата и тогава отборът спечели последните си две КЕШ. Сами си правете изводи за важността на неговото влияние ако беше го направил в повече.
Сторм вади всевъзможни ситуации, но отмененият гол провали всичко. Както и да е. Всичко е свършило, а миланистите не трябва да се влияят от простотиите на съдиите. Просто трябва да вкарват Пипо в игра и той, при какъвто и да е резултат, ще вкара.
Според мен точката за торинци беше голям успех, но това е тяхна много голяма грешка, защото в това си състояние "Милан" можеше да бъде победен, но има характер на голям отбор. Това е. И двата отбора имат много неща за оправяне, но определено за "бианконерите" е рано да се говори за еврослава.
Всъщност, може би знаете ли кое е интересното в случая с отменения гол? Това можеше при определени обстоятелства да изравни показателите на двата отбора в директните мачове и тогава равенство в точките щеше да се гледа с голова разлика. Сега този елемент отпадна за съжаление и ще трябва да се търси превес в точките. Няма как. Оттам идва големия гняв на привържениците на "Милан". Аз съм спокоен, защото знам, че отборът е достатъчно силен, за да успее. Труден мач може да бъде всеки, но при съсредоточено представяне ще се сведат до минимум.
Алегри ми хареса снощи с това, че беше много надъхан по време на мача. Не е много хубаво да се вживява чак толкова, но е и важно да показва, че треньорът на "Милан" не е заспал човек.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!