Серия А: Милан - Ювентус 25.02.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Серия А: Милан - Ювентус 25.02.2012
Storm, стига лансира тая снимка със засадата, че става все по-ОЧЕИЗВАДНО, че засада има. Снощи един ваш фен ме пита къде имало засада е казах му и повече не писа.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
storm написа:Ще го напиша и тука и в раздела на Ювентус. По принцип, когато гледам Ювентус си представям, как вкарваме гол, нещо напълно нормално.. След случката с отменения гол на Милан, за първи път в останалото време от мача си представях, как на нас ни отменят гол ! То взе и , че стана.. Но компенсацията към Милан не спря само с това ! В началото на второто полувреме, това френско лекенце с удар в стил Виталий Кличко повали по най подлия начин Бориело, за което не получи заслужен червен картон. В края на мача, макар, всичко уж да беше решено, съдията изгони Видал, за фал в центъра, който при всички положения не беше, за червен !
И за да не говоря празни думи, ще пусна и снимков материал за да се уверите !
Ако не ни бяха отменили гола, вярвайте нямаше да мога да го преживея със сигурност.. За първи път от както гледам Ювентус над 13 години, мен ме хвана срам за съдийска тесла в полза на Ювентус !
За съжаление, след този мач приятелските отношения на пръв поглед с Милан, комай вече са разрушени, по начина който е и с Интер ! Както и да е съвестта ми по чиста от всякога и се радвам, че се стекоха така обстоятелствата за да мога да спя спокойно !
За червения картон грешиш. Нарушението беше доста грубо и Видал беше правилно изгонен. За Мексес не съм сигурен. Нито една камера не доказа умишлен удар, ама наистина умишлен. В "Милан", а и после в "Рома" Бориело е правил изпълнения от вида "Филипо Индзаги", за да изпроси картон за съперник.
Всичко е само теории. Въпросът е, че винаги съдиите оплескват хубавите мачове. Този мач не знам кой съдия трябваше да го свири. Може би Морганти ако все още го прави.
Рицоли е ултрас на "Юве", Роки - също, Бриги - интерист в червата, Дамато - винаги свири срещу "Милан" в дербита? Кой?
Ами няма. Талявенто е посредствен съдия. Навремето Колина имаше авторитет, но много добре помня как в онзи решителен мач с гола на Трезеге, второто полувреме не даде поне една дузпа за "Милан". Естествено дузпата не означава сто процента гол нали?
Всичко е в теорията на вероятностите, но винаги "чернодрешковците" разваляха едно време, развалят и ще развалят хубавите мачове.
Отношенията между "Милан" и "Юве" не мисля, че ще се променят към лошо, защото имат прекалено много общи интереси. Това, че Галиани и Алегри са се изказали след мача, е повече от гледна точка на афекта.
Контраатаките на "Милан" бяха много силни, но щяха да бъдат смъртоносни ако бяха се превърнали поне един път в гол. "Ювентус" не може да разбива бетон. Факт!
Сторм, при 2:0 е едно да играеш, а при евентуално 2:1 съвсем съвсем друго. Но това с отменения гол на "Ювентус" е много относително, защото никой не знае какво щеше да стане дотогава.
Всеки тълкува, както му е удобно, но малко са тези, които са обективни. Съдията развали мача. Това е. Не мисля, че точно Марота е виновен. Поне едно време Джираудо и особено Моджи контролираха много неща, но тях ги няма.
Последна промяна от daniel875 на 26 фев 2012 11:52, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Ювентус винаги го подпират.Няма да изброявам всички грешки в наш ущърб,няма и да изброявам съдийските аванти във ваша полза,който са АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МАЧ!Вече ставате жалки,дайте направо да скалъпите с Интер ново калчополи,че да земете да ни биете...До тука беше с тоя мач,надявам се в Торино да дойдете с пълен състав,да ви напълниме пак кошницата и да млъкнете вече!
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
marchisio написа:Ювентус винаги го подпират.Няма да изброявам всички грешки в наш ущърб,няма и да изброявам съдийските аванти във ваша полза,който са АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МАЧ!Вече ставате жалки,дайте направо да скалъпите с Интер ново калчополи,че да земете да ни биете...До тука беше с тоя мач,надявам се в Торино да дойдете с пълен състав,да ви напълниме пак кошницата и да млъкнете вече!
Що се джавкате за глупости? Мачът беше развален от съдията, но не казвам, че вие имате вина. Това, че други го твърдят, е техен проблем.
"Ювентус" преди можеше да напълни кошницата на "Милан", но това няма да се случи за купата. Освен ако пак не се изпоконтузят всичките.
Играйте по този начин, пък титла не знам дали ще вземете, защото снощният мач показа, че не сте по - добри, както се мислите! Борбата е отворена и ще е така до последния кръг.
Важното е да биете "Интер" след няколко кръга!
Ако Тиаго беше в по - добра форма, голът ви нямаше да стане. Напоследък много му се вдигна самочувстието на Силва, а това не е много хубаво.
daniel875 написа:marchisio написа:Ювентус винаги го подпират.Няма да изброявам всички грешки в наш ущърб,няма и да изброявам съдийските аванти във ваша полза,който са АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МАЧ!Вече ставате жалки,дайте направо да скалъпите с Интер ново калчополи,че да земете да ни биете...До тука беше с тоя мач,надявам се в Торино да дойдете с пълен състав,да ви напълниме пак кошницата и да млъкнете вече!
Що се джавкате за глупости? Мачът беше развален от съдията, но не казвам, че вие имате вина. Това, че други го твърдят, е техен проблем.
"Ювентус" преди можеше да напълни кошницата на "Милан", но това няма да се случи за купата. Освен ако пак не се изпоконтузят всичките.
Играйте по този начин, пък титла не знам дали ще вземете, защото снощният мач показа, че не сте по - добри, както се мислите! Борбата е отворена и ще е така до последния кръг.
Ако Тиаго беше в по - добра форма, голът ви нямаше да стане. Напоследък много му се вдигна самочувстието на Силва, а това не е много хубаво.
Е глупости са,ама като само ми говорят че заради отменения ви гол не сте били и се дразня.Казах го в няколко поста че съдята развали мача и аз!Много мачове имате да губите още,ние много Х-ове имаме да правиме.На края ще се види кой е бил по добрия отбор.Стига вече толкова,лек ден на всички миланисти.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
- milan199440barca
- Контакти:
Незачетеният гол, освен всичко друго, имаше огромно психологическо значение и за двата отбора. Това решение изнерви футболистите на Милан, а когато човек е изнервен трудно показва най-добрата си игра. За засадата на гостите може да видите снимката (голямата във вашия раздел), която сами представихте и след това да прочетете правилника за засада. Червеният картон е за спъване отзад, без възможност за игра с топката (пак може да прочетете правилника). И този червен картон е показателен за съдийството, защото преди него играч на Милан отиде и изблъска с ръка футболист на гостите в гръб. Съдията не свири фал за гостите, защото беше гузен. Защото знаеше, че вече са ощетили много сериозно Милан и са повлияли на изхода на мача.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
- storm
- Контакти:
Едно ще ви кажа ! При резултат 2:0 срещу отбори като Катаня, Болоня и Лече е сигурна победа .. Но срещу Ювентус и при 3:0 никой отбор в Италия няма как да бъде сигурен, че бие !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
daniel875 написа:marchisio написа:Ювентус винаги го подпират.Няма да изброявам всички грешки в наш ущърб,няма и да изброявам съдийските аванти във ваша полза,който са АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МАЧ!Вече ставате жалки,дайте направо да скалъпите с Интер ново калчополи,че да земете да ни биете...До тука беше с тоя мач,надявам се в Торино да дойдете с пълен състав,да ви напълниме пак кошницата и да млъкнете вече!
Мразиш повече Интер,отколкото обичаш Милан....но ти не си виновен,кораба майка ти го диктува отгоре!
storm написа:Едно ще ви кажа ! При резултат 2:0 срещу отбори като Катаня, Болоня и Лече е сигурна победа .. Но срещу Ювентус и при 3:0 никой отбор в Италия няма как да бъде сигурен, че бие !
Всичко е само теории. По - скоро трите точки оставаха в Милано, отколкото да има делене, но свършила работа. Помня един прекрасен гол на Шевченко преди вече десет години мисля, че има и после една смешна дузпа за "Ювентус" и отново 1:1. Поне да имаше малко уважение в дербитата, а не почти винаги да се свири в полза на по - големия. А, естествено, че е имало и обратни съдийски отсъждания, но явно ощетяване на торинци в дербито между двата тима, почти не помня, в смисъл от решаващо значение за титла. "Милан" или се е разбирал с "Юве", за да победи, или просто ги е побеждавал, но съдията да даде, трудна работа.
daniel875 написа:storm написа:Едно ще ви кажа ! При резултат 2:0 срещу отбори като Катаня, Болоня и Лече е сигурна победа .. Но срещу Ювентус и при 3:0 никой отбор в Италия няма как да бъде сигурен, че бие !
Всичко е само теории. По - скоро трите точки оставаха в Милано, отколкото да има делене, но свършила работа. Помня един прекрасен гол на Шевченко преди вече десет години мисля, че има и после една смешна дузпа за "Ювентус" и отново 1:1. Поне да имаше малко уважение в дербитата, а не почти винаги да се свири в полза на по - големия. А, естествено, че е имало и обратни съдийски отсъждания, но явно ощетяване на торинци в дербито между двата тима, почти не помня, в смисъл от решаващо значение за титла. "Милан" или се е разбирал с "Юве", за да победи, или просто ги е побеждавал, но съдията да даде, трудна работа.
Направо викам да станеш фен на Ювентус,то такова четкане такова чудо,били се разбирали с Ювентус като играели и за сефте съдията се бил намесвал