Серия А: Ювентус - Милан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Сериа А: Ювентус - Милан

Мнениеот daniel875 » 03 окт 2011 20:44

"Милан" има достатъчно силни футболисти, за да излезе от дупката. Вчера наистина равният вършеше работа, но само големият отбор може да излезе за равен и да го постигне. Все още не сме дорасли, нямаме класата на силния отбор, за да играем от първата до последната минута за равенство.
Алегри има най- добрите футболисти в Калчото. Ако наистина Робиньо отсъства още месец, не е хубаво, но наближава времето, когато други ще се възстановят. А и вчера имахме много слаби играчи за резерви. Настоятелно твърдя, че вчера върнахме жеста на "Ювентус" за пролетта.
Ако някой си спомня как се разви онзи мач, какво тотално превъзходство имахме, каквото дълги години не е било в Торино, ще разбере, че снощното дерби беше дерби само за единия отбор. Другият просто беше излязъл насила да играе.
Поведението на футболистите на "Милан" не беше нормално.
Сега е моментът на победите с по 1:0. Така е с всеки отбор, когато не се намира в добра форма.
А този, дето така настоятелно ми защитава Пато, нека ми каже в колко решаващи мача е направил нещо важно. Като за решаващи говоря тези с "Тотнъм", с "Манчестър Юнайтед".
Трябва да играем като отбор, а не както снощи. Този мач беше срам, позор за тима. "Ювентус" при цялото ми уважение към тях не знаеха как да вкарат гол. Или може би и те не искаха, но накрая взеха, че успяха. Честито за победата!
Иначе не мога да си обясня невероятните положения и пропуски на Вучинич, Маркизио и кой ли още не.
Привържениците на торинци да не сънуват много титлата, защото ако играят като снощи, ще е много трудно. Надали всеки съперник ще играе така нескопосано, неорганизирано като "Милан". Определено желание в играчите на "бианконерите" има, което е изключително важно, но то не е всичко.
След мач като снощния не съжалявам, че Пирло е в "Ювентус". Много е слаб за сериозните мачове. Говоря за Европа. Отново ще е непостоянен. Винаги си е бил такъв. Така и не успях да разбера защо се получи така при това момче, но за толкова години имаше две перфектни години 2005 и 2006 и толкова. Тогава не спечели нищо с "Милан", но беше наистина невероятен.
Зеедорф дори и на 35 е класа над Пирло. Винаги е било така.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 окт 2011 22:11

daniel875 написа:"Милан" има достатъчно силни футболисти, за да излезе от дупката. Вчера наистина равният вършеше работа, но само големият отбор може да излезе за равен и да го постигне. Все още не сме дорасли, нямаме класата на силния отбор, за да играем от първата до последната минута за равенство.
Алегри има най- добрите футболисти в Калчото. Ако наистина Робиньо отсъства още месец, не е хубаво, но наближава времето, когато други ще се възстановят. А и вчера имахме много слаби играчи за резерви. Настоятелно твърдя, че вчера върнахме жеста на "Ювентус" за пролетта.
Ако някой си спомня как се разви онзи мач, какво тотално превъзходство имахме, каквото дълги години не е било в Торино, ще разбере, че снощното дерби беше дерби само за единия отбор. Другият просто беше излязъл насила да играе.
Сега е моментът на победите с по 1:0. Така е с всеки отбор, когато не се намира в добра форма.
А този, дето така настоятелно ми защитава Пато, нека ми каже в колко решаващи мача е направил нещо важно. Като за решаващи говоря тези с "Тотнъм", с "Манчестър Юнайтед".
Трябва да играем като отбор, а не както снощи. Този мач беше срам, позор за тима. "Ювентус" при цялото ми уважение към тях не знаеха как да вкарат гол. Или може би и те не искаха, но накрая взеха, че успяха. Честито за победата!
Иначе не мога да си обясня невероятните положения и пропуски на Вучинич, Маркизио и кой ли още не.
Привържениците на торинци да не сънуват много титлата, защото ако играят като снощи, ще е много трудно. Надали всеки съперник ще играе така нескопосано, неорганизирано като "Милан". Определено желание в играчите на "бианконерите" има, което е изключително важно, но то не е всичко.
След мач като снощния не съжалявам, че Пирло е в "Ювентус". Много е слаб за сериозните мачове. Говоря за Европа. Отново ще е непостоянен. Винаги си е бил такъв. Така и не успях да разбера защо се получи така при това момче, но за толкова години имаше две перфектни години 2005 и 2006 и толкова. Тогава не спечели нищо с "Милан", но беше наистина невероятен.

Според мен сме гледали други мачове..Пропуските ни бяха от типа "късмет за Милан" ,не от не можене, удара в гредата беше изключително отиграване на Вучинич и само късмета спаси Абиати от гол. Почти всички наши опасности бяха след многоходови комбинации. Центъра тотално го загубихте в тази среща и то благодарение на този Пирло който бил по слаб от Сеедорф.. Колкото и да сте били в криза не мога да се съглася, че играчи като Ибра и Касано немогат да създадат едно положение за гол в цял мач, факт който доказва, колко ни е била стабилна защитата.. Колкото и контузии да имате това не може да е оправдание за шампиона на страната да бъде премазан по такъв брутален начин от 7-ия в Италия.. Владеенето на топката бе умопомрачителните 60:40 , нещо което дори срещу Барса съм сигурен че цифрите са били по близки... Според теб тази голяма амплитуда във владеенето на кой се дължи ? Естествено ,че на Пирло .. Друго нещо ние отправихме 17 удара към вратата срещу много по малко от вас.. Пак благодарение на халфовете ни .. Вярно, че играхме с 5 халфа , но не мога да се съглася ,че тези 5 халфа са 3 класи над вашите такива Боатенг, Зеедорф и Бомел.. ;)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 окт 2011 22:37

storm написа:
daniel875 написа:"Милан" има достатъчно силни футболисти, за да излезе от дупката. Вчера наистина равният вършеше работа, но само големият отбор може да излезе за равен и да го постигне. Все още не сме дорасли, нямаме класата на силния отбор, за да играем от първата до последната минута за равенство.

Според мен сме гледали други мачове..Пропуските ни бяха от типа "късмет за Милан" ,не от не можене, удара в гредата беше изключително отиграване на Вучинич и само късмета спаси Абиати от гол. Почти всички наши опасности бяха след многоходови комбинации. Центъра тотално го загубихте в тази среща и то благодарение на този Пирло който бил по слаб от Сеедорф.. Колкото и да сте били в криза не мога да се съглася, че играчи като Ибра и Касано немогат да създадат едно положение за гол в цял мач, факт който доказва, колко ни е била стабилна защитата.. Колкото и контузии да имате това не може да е оправдание за шампиона на страната да бъде премазан по такъв брутален начин от 7-ия в Италия.. Владеенето на топката бе умопомрачителните 60:40 , нещо което дори срещу Барса съм сигурен че цифрите са били по близки... Според теб тази голяма амплитуда във владеенето на кой се дължи ? Естествено ,че на Пирло .. Друго нещо ние отправихме 17 удара към вратата срещу много по малко от вас.. Пак благодарение на халфовете ни .. Вярно, че играхме с 5 халфа , но не мога да се съглася ,че тези 5 халфа са 3 класи над вашите такива Боатенг, Зеедорф и Бомел.. ;)

Според мен ако бяхте наистина играли, трябваше да ни разгромите, но не искахте. И двата отбора са изключително приятелски настроени и всеки мач се гледа с известно съмнение. И преди Калчополи беше така.
Пролетта вие определено ни легнахте, сега явно ние решихме да върнем жеста. Това е. Снощи бяхме безумно слаби и вие просто не искахте да ни съсипете. Наистина не искахте да вкарвате, повярвай. Иначе отивахме на четворка най - малко. Играхте великолепно.
Пирло не го гледай снощи как игра. Наблюдавай играта му в продължение на цял сезон. Този човек вече е много слаб. Играе само в дербитата. Това не може да му се отрече.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 окт 2011 23:03

И аз съм на мнение,че миналата година ви дадохме да биете, но не мога да се съглася, че са приятелски настроени точно тези два отбора.. Това, че феновете не са толкова враждебни един към друг няма как да ме убеди, че най успешните италиански отбори са приятелско настроени.. И тука идваме до въпроса за снощния мач.. Няма как в началото на първенството да се правят такива сметки.. Първо мача на Милан им трябваше много заради лошия старт в началото и не вярвам да не са желали да го спечелят. Причината за нашето превъзходство освен слабата ваша форма и контузените ви играчи , е новия стадион и феновете които бяха на него. Ювентус е отбор който в големите мачове е показал, че е най големия италиански отбор именно в такива мачове. Миналата година колкото и да бяхме зле точно в такива мачове момчетата се мобилизираха и биеха всичко наред от 5 място на горе..
Страстта и заряда с който играеха не може да бъде приравняван с това, че Милан са пуснали мача и са излезли кажи речи за Х ..
Искаш да ми кажеш, че Вучинич нарочно реши да уцели гредата вместо да вкара гол или ,че Абиати без да иска спаси онова положение в началото на второто полувреме..
А за Пирло коментара мисля, че е излишен... Слабата му игра в Милан няма общо с тазгодишната, той е като нов човек за мен.
По принцип аз доста критикувам играчите, но лично Пирло ми е направил впечатление ,че е най стабилния ни футболист, футболист който е изиграл пълни 90мин на всички мачове до сега. Явно не си гледал нашите всички мачове, но личното ми мнение, че Пирло прави разликата срещу другите отбори.. И на мен ми е странно как футболист на 32 г. подържа такова темпо вече 5 пореден мач, но виждаш ли това са истинските футболисти, като него, като Дел Пиеро, Малдини, Тоти и Занети...
Няма стари и млади има можещи и неможещи...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 04 окт 2011 01:29

Пирло винаги е бил голям играч. Който се съмнява в качествата му е по-добре да преосмисли позицията си. Зидан, Пирло, Шави - това са "средните" хора. Шави изгря след Пирло, да се надяваме, че този, който ще отнеме палмата на първенството от Шави, ще играе в червено и черно.

Причината Милан да спечелят ШЛ през 2003 и 2007, а не Интер или Юве(те бяха наказани 2007) са няколко. И лесно се изброяват: Пирло, Seedorf, Индзаги (Разбира се, заедно с Шева, Кака и всички останали). Всички знаем от кои клубове дойдоха тези футболисти в Милан. Ако някой се съмнява в приноса на Пирло за титлите от ШЛ: да погледне статистиката му от 2002 до 2008.

Пирло се превърна в главна фигура в Ювентус. Желая му здраве и успех. Снощи Милан игра трагично и загуби. Не искам с това да обезценя победата на Ювентус, които изиграха добър мач. Аз лично се надявам в "реванша" и двата гранда да са силни и във форма, за да гледаме истинско дерби.
Последна промяна от milan199440barca на 04 окт 2011 01:49, променено общо 2 пъти.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 окт 2011 01:33

Даниеле,този пише от достатъчно дълго време в този форум,за да е заслужил поне малко уважение ;) Много е удобно да посочиш два важни мача,в които Пато не се е представил на ниво,аз неведнъж ти изброих дербитата за Скудетото през миналия сезон,които бяха спечелени главно от него,за головете на Бернабеу и Ноу Камп,за фактът,че на 22 години има 50 гола в Серия А,че ни е водещият голмайстор за периода,в който играе при нас и т.н.А и няма смисъл да защитавам Пато точно пък пред теб.Всеки път пишеш като последна инстанция,категоризираш мачове като уредени,футболисти като некадърни и тем подобни неща все едно говориш за всепризнат и общоприект факт като изгряването на Слънцето например...Разбира се,че всеки си има мнение,но твоето е натрапвано като факт,подобен на горепосочения.Аз нарочно не си правя регистрация в българския фен форум на Милан,защото не искам да споря или да се карам със съмишленици росонери,не искам да го правя и тук.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 окт 2011 18:38

milan199440barca написа:Пирло винаги е бил голям играч. Който се съмнява в качествата му е по-добре да преосмисли позицията си. Зидан, Пирло, Шави - това са "средните" хора. Шави изгря след Пирло, да се надяваме, че този, който ще отнеме палмата на първенството от Шави, ще играе в червено и черно.

Причината Милан да спечелят ШЛ през 2003 и 2007, а не Интер или Юве(те бяха наказани 2007) са няколко. И лесно се изброяват: Пирло, Seedorf, Индзаги (Разбира се, заедно с Шева, Кака и всички останали). Всички знаем от кои клубове дойдоха тези футболисти в Милан. Ако някой се съмнява в приноса на Пирло за титлите от ШЛ: да погледне статистиката му от 2002 до 2008.

Пирло се превърна в главна фигура в Ювентус. Желая му здраве и успех. Снощи Милан игра трагично и загуби. Не искам с това да обезценя победата на Ювентус, които изиграха добър мач. Аз лично се надявам в "реванша" и двата гранда да са силни и във форма, за да гледаме истинско дерби.

Това, че Андреа Пирло е най - големият италиански полузащитник в последните петнадесет години, никой не оспорва. Трофеите с юношите и младежите на Италия и после с "Милан" достатъчно красноречиво го доказват. Въпросът е, че специално него трябваше да го разкараме още през 2008, защото формата му падаше поголовно в последните сезони. Миналият сезон донякъде напомни за себе си, но само донякъде.
Възможно е привърженикът на "Ювентус" да има право, но пак казвам, нека да се проследи играта му в продължение на цял сезон, година дори. При положение, че "Ювентус" не играе в евротурнирите, а това беше много жалко и тъпо, трудно ще се видят истинските възможности на последното "златно" момче на Италия. Следващият сезон, не този, най - добре ще се види на какво ниво е Андреа, защото тогава ще има мачове от ШЛ. Или в най - лошия случай от Лига Европа, но според мен мястото на "Ювентус" в тройката е сигурно. Въпросът е дали ще са на първо или второ. Всичко зависи от нас.
Работата е там, че в последните сезони, когато беше отчайващо слаб, само мотаеше топката и си избираше да "играе на педали" единствено в дербитата.
Пирло има паса на Руи Коща, тоест може да подаде от четиридесет метра по конец, стига да играе с мотивация.
Последна промяна от daniel875 на 04 окт 2011 21:54, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 окт 2011 18:49

acmilan написа:Даниеле,този пише от достатъчно дълго време в този форум,за да е заслужил поне малко уважение ;) Много е удобно да посочиш два важни мача,в които Пато не се е представил на ниво,аз неведнъж ти изброих дербитата за Скудетото през миналия сезон,които бяха спечелени главно от него,за головете на Бернабеу и Ноу Камп,за фактът,че на 22 години има 50 гола в Серия А,че ни е водещият голмайстор за периода,в който играе при нас и т.н.А и няма смисъл да защитавам Пато точно пък пред теб.Всеки път пишеш като последна инстанция,категоризираш мачове като уредени,футболисти като некадърни и тем подобни неща все едно говориш за всепризнат и общоприект факт като изгряването на Слънцето например...Разбира се,че всеки си има мнение,но твоето е натрапвано като факт,подобен на горепосочения.Аз нарочно не си правя регистрация в българския фен форум на Милан,защото не искам да споря или да се карам със съмишленици росонери,не искам да го правя и тук.

Просто казвам нещата, както са. Когато има нещо нередно, ако ще и фаворизираният отбор от мен спечели, естествено, че ще го кажа. Човек трябва да е наясно с нещата. Такъв е животът. Ти обаче много се засегна за бразилеца. Спокойно. Времето ще покаже, че съм прав. Няма смисъл да спорим повече.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 окт 2011 20:39

daniel875 написа:
acmilan написа:Даниеле,този пише от достатъчно дълго време в този форум,за да е заслужил поне малко уважение ;) Много е удобно да посочиш два важни мача,в които Пато не се е представил на ниво,аз неведнъж ти изброих дербитата за Скудетото през миналия сезон,които бяха спечелени главно от него,за головете на Бернабеу и Ноу Камп,за фактът,че на 22 години има 50 гола в Серия А,че ни е водещият голмайстор за периода,в който играе при нас и т.н.А и няма смисъл да защитавам Пато точно пък пред теб.Всеки път пишеш като последна инстанция,категоризираш мачове като уредени,футболисти като некадърни и тем подобни неща все едно говориш за всепризнат и общоприект факт като изгряването на Слънцето например...Разбира се,че всеки си има мнение,но твоето е натрапвано като факт,подобен на горепосочения.Аз нарочно не си правя регистрация в българския фен форум на Милан,защото не искам да споря или да се карам със съмишленици росонери,не искам да го правя и тук.

Просто казвам нещата, както са. Когато има нещо нередно, ако ще и фаворизираният отбор от мен спечели, естествено, че ще го кажа. Човек трябва да е наясно с нещата. Такъв е животът. Ти обаче много се засегна за бразилеца. Спокойно. Времето ще покаже, че съм прав. Няма смисъл да спорим повече.

Казваш нещата така,както ги виждаш ти ;) Ти може да кажеш твоето мнение,аз моето,трети своето,но именно защото са мнения,не могат да бъдат приемани за общоприета даденост.И не съм се засегнал за Пато,просто пишеш за него така,сякаш искаш да се провали,което не е нормално за привърженик на Милан,какъвто не се съмнявам,че наистина си.Аз лично дори да не харесвам някой футболист,щом е в любимия ми отбор има моето уважение и пълна подкрепа.Ибрахимович примерно въобще не ми е любимец,но щом е на терена,за мен е най-големият,както и всички останали 10,както и резервите.В началото на престоя си в Милан,Кака не ми харесваше изобщо,изглеждаше ми доста непохватен и дори леко дървен.4 години по-късно той стана номер едно в света,донесе сакралната седма Шампионска лига на най-великия клуб на света,стана икона за милиони хора.Така че,колега,на теб ти харесва едно,на мен друго,на трети трето,но не бива да се отнасяме така към играчите на любимия си отбор,особено към едно младо момче,което за годините си е постигнало доста в първенство като италианското,където същинската кариера почва доста по-късно,отколкото другаде.Отбелязал е на двете уж непревземаеми крепости в съвременния футбол,срещу които далеч по-възрастни и признати играчи включително и играещи в момента в Милан,не са успявали.Когато си направил това и в добавка от 19-годишен си голмайстор на Милан,няма как да не си специален футболист.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 04 окт 2011 21:05

Пато в момента има по-добър голов коефициент от Индзаги. Вкара на "Бернабеу" и "Камп Ноу". Разбира се, бразилецът е още далеч от КПД-то на Филипо в Европа. Ако е здрав и вкарва по 15-на гола на сезон, след 3 години ще е в десетката на голмайсторите на Милан за всички времена. Аз също съм фен на Пато, но това не ми пречи да виждам, че той е трагичен от "Копата" насам. Изобщо, на доста футболисти им падна формата след края на миналото първенство. Алегри трябва доста да поработи. Убеден съм, че ако ще се постигат някакви успехи в Европа, а не поредното отпадане на 1/8 финал от английски отбор, то това ще стане с Пато и Ибрахимович като двойка нападатели. Време е Алегри да започне да мисли малко по-офанзивно. Води Милан, не кой да е. Трябва да използва шанса, който му се дава.Ако не го направи, ще последва съдбата на Дзакерони.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Върни се в “Милан”