Милан Всичко за отбора (Новини,трансфери,спекулации)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Милан Всичко за отбора (Новини,трансфери,спекулации)
Фараона и Фараонката:

Определено "Милан" излезе за равенство и беше близо да го постигне, но така се случи. Както казах, "Юве" с нищо не е повече от "Милан", както говореха много хора за извънземна разлика. Ще е трудно да се излезе от ситуацията, в която този отбор сам се вкара, но ще го направи. Едно е сигурно - участие в Лигата догодина само за протокола, както го правят много отбори, едва ли ще е по вкуса на поддръжниците на миланистите. Големите отбори играят в него, за да го спечелят, а не за да се записват на олимпийския принцип. Възможно е третото място да бъде изтървано, аз от доста време говоря едно и също, явно Галиани и Берлускони си мислят, че ще минат метър. Дано да ги огрее! Няма да е незаслужено, но за да спечелиш КЕШ, трябват и пари, а и хладнокръвие. Това, което ми харесва в последно време, е, че въпреки трудностите играчите се стараят в общи линии да се държат на ниво. Съдиите не са единствените виновници за загубата снощи, макар че доста се престараха страничните. Три пъти поне пуснаха играчи в засада на "Юве" да вкарат, а на "Милан" - дърво. Това е положението, образно казано. Фактът, че домакините не получиха нито един картон също е показателен, но затова си има Съдба и всичко ще се върне. Титлите не са най - важното нещо, както се знае. Те трябва да показват и нещо повече, а не само арогантността на победителя.
Честито да е на шампионите на Англия, Франция, Германия, Италия и Испания! Преди доста време ги посочих с абсолютна точност. Футболът, спортът, а и животът, ако щете, не е само титли и купи, но и морал. Поне някакъв. Е, когато няма изобщо такъв, за какъв спорт изобщо говорим?
Цял мач снощи Конте не спря да реве към играчи или съдии. Явно допинга от едно време не спира да го взима. Не е нормално поведението му. Или е луд човек, или стимулантите, които не трябва да се позволяват, са много повече.
Честито да е на шампионите на Англия, Франция, Германия, Италия и Испания! Преди доста време ги посочих с абсолютна точност. Футболът, спортът, а и животът, ако щете, не е само титли и купи, но и морал. Поне някакъв. Е, когато няма изобщо такъв, за какъв спорт изобщо говорим?
Цял мач снощи Конте не спря да реве към играчи или съдии. Явно допинга от едно време не спира да го взима. Не е нормално поведението му. Или е луд човек, или стимулантите, които не трябва да се позволяват, са много повече.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Groucho написа:Фараона и Фараонката:
Този човек снощи беше незабележим. Особено след почивката. Лично за мен дузпа няма, защото си беше класическа симулация, но от друга страна има, защото Абате направи непростима грешка. Робиньо не игра толкова лошо, колкото се пише. Цялостната игра на отбора не предвиждаше агресията на домакина. Твърде много предпазливост, изчакване. Трябва да се настъпи решително, когато е необходимо. Трябва да имаш и късмет, а той снощи не беше с гостите.
daniel875 написа:Този човек снощи беше незабележим.
Ел Шарауи прави достатъчно силен сезон за неговите години.
Случва се на всеки да има по-слабо представяне в една или друга среща.
Хореографията на миланистите в Торино:
[rimg]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/66868_458794947530943_495905666_n.jpg[/rimg]
- Middlesbrough
- Контакти:
daniel875 написа:
Лично за мен дузпа няма, защото си беше класическа симулация, но от друга страна има, защото Абате направи непростима грешка.
Човек сериозно мислил ли си за специално лечение , нещата не са добри при теб

Офтопик:
Middlesbrough написа:daniel875 написа:
Лично за мен дузпа няма, защото си беше класическа симулация, но от друга страна има, защото Абате направи непростима грешка.
Човек сериозно мислил ли си за специално лечение , нещата не са добри при теб
Няма. Асамоа е симулант и съдията, ако имаш топки, нямаше да я даде. Виждайки глупостта на Абате, обаче правилно постъпи. Дузпата за "Милан" беше в пъти по - чиста от тази, а и положението на Пацини през първото полувреме...
Важното е, че в Европа ви разкриха напълно, защото много се напъвахте отново и пак нищо. Така ще е. Титлите в Италия значат, колкото в България.
Нападателите ви са толкова зле, че на три пъти ги пуснаха да вкарат в засада, а те изтърваха. Всички съдии свириха във ваша полза, но някои простотии на гостите заслужено бяха наказани. Не сте нещо особено. Догодина ще сте още по - зле в Европа, в Италия може би също.
- bilyaletdinov
- Контакти:
daniel875 написа:Няма. Асамоа е симулант и съдията, ако имаш топки, нямаше да я даде. Виждайки глупостта на Абате, обаче правилно постъпи. Дузпата за "Милан" беше в пъти по - чиста от тази, а и положението на Пацини през първото полувреме...
Важното е, че в Европа ви разкриха напълно, защото много се напъвахте отново и пак нищо. Така ще е. Титлите в Италия значат, колкото в България.
Нападателите ви са толкова зле, че на три пъти ги пуснаха да вкарат в засада, а те изтърваха. Всички съдии свириха във ваша полза, но някои простотии на гостите заслужено бяха наказани. Не сте нещо особено. Догодина ще сте още по - зле в Европа, в Италия може би също.
Вие 2006/2007 даже не трябваше да играете в ШЛ

И този път ще победиш шампионе!
- becks32milan
- Контакти:
Groucho написа:http://milan.gong.bg/view_article.php?article_id=345839
![]()
![]()
![]()
Само на мен ли тоя ми прилича на доберман ?

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
becks32milan написа:Само на мен ли тоя ми прилича на доберман ?
С тия зейнали венци... мяза на Пришълеца по-скоро