Мнениеот acmilan » 11 апр 2011 00:09
daniel875 написа:acmilan написа:Хубав мач направихме,не допуснахме сериозни проблеми пред нашата врата,гола на Фиорентина беше от рикошет.Ибрахимович вече не знам как да го коментирам.Не отива на играч с претенциите му подобно поведение.Ако продължава така,въпреки наглед перфектния договор с Барса за откупуването му,може и да не е част от Милан през следващия сезон.Хубавото е,че мина още един кръг,ние бяхме с по-труден мач от Наполи и Интер,но запазихме преднината.
Златан Ибрахимович трябва да остане в Милан, защото е много важна част от тима. Ако не бяха головете му в първата част от сезона отборът нямаше да е на мястото, на което се намира. Но трябва да му се каже, че дисциплината е важна част от успеха. Само така Златан ще стане част от историята на Милан не само в Калчото, а и като цяло.
Аз казвам ако продължава така,няма място в Милан.И не става въпрос само за поведението,а и за играта му от Нова година насам.И не знам какво имаш против Пато,но както казваш,че Ибрахимович ни е дърпал напред през първия полусезон,то Пато го прави през втория.Всичките ги уважавам изключително много,но не искам гамени и разни отворковци в Милан.Точно този клуб е известен със съвсем различни ценности.Ибра ще става скоро на 30 години,ако и сега не осъзнава как трябва да се държи и как да играе,няма за кога по нататък.Добър футболист е,но не е Шевченко или Уеа,да не говорим за Ван Бастен,че да е незаменим.Дано след наказанието се стегне.Иначе отборът играе много задружно,което страшно много ми харесва.Владеем мача през почти цялото време,ето това е Милан.Другата седмица трябва да останат 5 стъпки до Скудетото.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.