Ще е труден мач. Няма да казвам прогноза. Само ще добавя, че и Пипо е контузен и че Касано няма да играе. Боатенг мисля, че ще оздравее, очаква се Меркел да играе в центъра на терена. Няма да му е лесно, но ще трябва да се справи. Определено Милан е в подем, играе силно.
Много труден мач, ще гледаме. Не мисля, че ще падат много голове, само това ще добавя.
Тотнъм - Милан 0:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Тотнъм - Милан 09.03.2011 21:45
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
Тотнъм продължава с победа с поне 2/3 гола просто Милан няма никакъв шанс въпреки опита си ,скоросттта на играчите на Тотнъм ще направи разликата,Милан няма как да издържи на темпото в Лондон ,Тотнъм не е бавният и тромав отбор на Ювентус
който е и в трагична форма 

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Радвам се,че повечето ни отписват,така е било винаги и почти винаги са оставали с пръст в уста.Милан е най-успешният отбор,откакто съществува Шампионската лига,сега също е един от най-класните отбори,като отстъпва единствено на Барса.Проблемите с халфовата линия са огромни,като на този етап е невъзможно да се каже със сигурност кой ще играе,но определено ако Боатенг не се оправи,нещата няма да изглеждат добре в средата.Все пак Пато,Ибра и Робиньо са сред топ нападателите в света и очаквам тримата да са заедно на терена и да отбележат повече от един гол.Ако Тиаго играе до Неста в защита,а не в средата на терена,защитата също изглежда солидна.Липсата на класа в средата ще е нашият основен минус,но Милан играе винаги на ниво в своя турнир.Прогноза за любим отбор не мога да давам,но очаквам,макар и трудно,да продължим.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- n0_FeArBG
- Контакти:
acmilan написа:Радвам се,че повечето ни отписват,така е било винаги и почти винаги са оставали с пръст в уста.Милан е най-успешният отбор,откакто съществува Шампионската лига,сега също е един от най-класните отбори,като отстъпва единствено на Барса.Проблемите с халфовата линия са огромни,като на този етап е невъзможно да се каже със сигурност кой ще играе,но определено ако Боатенг не се оправи,нещата няма да изглеждат добре в средата.Все пак Пато,Ибра и Робиньо са сред топ нападателите в света и очаквам тримата да са заедно на терена и да отбележат повече от един гол.Ако Тиаго играе до Неста в защита,а не в средата на терена,защитата също изглежда солидна.Липсата на класа в средата ще е нашият основен минус,но Милан играе винаги на ниво в своя турнир.Прогноза за любим отбор не мога да давам,но очаквам,макар и трудно,да продължим.
Да и аз това съм забелязъл,че когато всички ви отпишат,земете,че поднесете някоя изненада.Винаги сте ми били симпатични,за това се надявам да продължите,мисля си нещо 0:2 или 1:3...

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
megan fox написа:Както казах преди първият мач, искам Милан да продължи.
Определено италианците са много опитни и знаят как да излъжат англичаните, но и Тотнъм показаха, че имат доста аргументи, за да продължат на 1/4 финала.
Успех
тотнъм имат много повече равностойни и добри играчи който могат да играят на високо темпо 90 мин...
Милан освен Ибрахимович в момента от състава който ще играе срещу тотнъм са пълна 0... Или играчи преминали през зенита на силите си или разни Антонинита, Абатета и тн... Така като гледам Касано, Бомел, замброта, бонера, гатузо, боатенг, aмброзини, пипо аут направо невиждам как може да измъкнете нещо от британски отбор
Очаквам подобен мач на миналогодишния на Олд трафорд
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Май не си гледал наши мачове? Вярно, че класата на липсващите ще се почувства, НО Неста-Силва една от най-добрите централни двойки защитници в света.Пато-Робиньо-Ибрахимович едни от най-добрите нападатели в света.Боатенг трябва и съм сигурен, че ще се възстанови за сряда,Меркел гледал ли си му мач на него ? На 19 направи много силни мачове в Италианското първенство,Страсер също даже ми направи много добро впечатление в мача в който вкара първия си гол за отбора.А Тотнъм какво имат ? Тоя Бейл даже не го бях чувал докато не направих тема за мача в Милано,ония дългуч за него можеш да кажеш, че минал през зенита на силите си(ако резерва в Ливърпул е зенит или пък му е било силата).Thsmith написа:тотнъм имат много повече равностойни и добри играчи който могат да играят на високо темпо 90 мин...
Милан освен Ибрахимович в момента от състава който ще играе срещу тотнъм са пълна 0... Или играчи преминали през зенита на силите си или разни Антонинита, Абатета и тн... Така като гледам Касано, Бомел, замброта, бонера, гатузо, боатенг, aмброзини, пипо аут направо невиждам как може да измъкнете нещо от британски отбор
Очаквам подобен мач на миналогодишния на Олд трафорд
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
2:0 ще се гледа как Фераритата Бейл и Ленан преминават покрай разни москвичи и ладички от Милан
Победа за Английският футбол !
Според един сайт Боатенг почти сигурно няма да играе.В официалния сайт пишат,че ще бъде прегледан отново като нищо не е ясно.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!