Милан-Удинезе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Милан-Удинезе

Мнениеот Ticha » 28 яну 2010 14:33

Не се карайте. И двата италиански отбора бяха дотук в ШЛ. ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 яну 2010 15:16

Ticha написа:Не се карайте. И двата италиански отбора бяха дотук в ШЛ. ;)

Само ти така си мислиш...сега на пук на всички фенове на Английския футбол ще кажа,че и двата тима от Милано ще продължат напред в ШЛ!!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 28 яну 2010 16:06

Аз не съм фен на английския футбол. Просто такава е реалността в момента. В Италия отборите със всяка година стават все по-слаби, а за състоянието на стадионите там няма нужда да говорим.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 яну 2010 16:20

Ticha написа:Аз не съм фен на английския футбол. Просто такава е реалността в момента. В Италия отборите със всяка година стават все по-слаби, а за състоянието на стадионите там няма нужда да говорим.

Пак ще си прикзваме след двата мача ;)

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 28 яну 2010 16:55

Милан със сигурност няма да продъжи в Шампионската! :lol: :lol: При Интер е малко спорна ситуацията... Мисля, че Челси няма да им пуснат и ще ги разковат... макар че много се надявам Интер да продължат
:)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 28 яну 2010 20:40

soUman написа:Милан със сигурност няма да продъжи в Шампионската! :lol: :lol: При Интер е малко спорна ситуацията... Мисля, че Челси няма да им пуснат и ще ги разковат... макар че много се надявам Интер да продължат
:)
Другият пък.....Ти не си ли в църквата да запалиш свещ и да се помолиш на Господ за снощния ви късмет,и гол в продължението на мача ? Да не се повтори 2007 година.Някой се изхвърли някъде ,че мача в Италия (3:0) бил купен :mrgreen: :mrgreen: ,и Кака как вкарал 2 смешни гола след грешка на защитата на дяволчетата.Абе аланколу Кака ги направи смешни ква грешка кви 5 лева,жалко ,че го няма да ви вкара пак 2-3 гола.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 29 яну 2010 13:07

maldin1 написа:
durex написа:Хахаа ти какво си мислиш,че ще биете Юнайтед ли? Както се казва ще си приказваме пак ;)
Ама ти кво си мислиш,че ще биете Челси ли ? :lol: :lol: A пък за Юнайтед не се притеснявай.Снощи пак в 92 мин гол.Юнайтед са по-жалки от всякога в момента.
Ще видим кой е жалък,само после да не плачите :twisted: МЮ си е МЮ,няма значение дали сме в криза или подем 8-) 8-)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 яну 2010 14:39

_RoKi_ написа:
maldin1 написа:
durex написа:Хахаа ти какво си мислиш,че ще биете Юнайтед ли? Както се казва ще си приказваме пак ;)
Ама ти кво си мислиш,че ще биете Челси ли ? :lol: :lol: A пък за Юнайтед не се притеснявай.Снощи пак в 92 мин гол.Юнайтед са по-жалки от всякога в момента.
Ще видим кой е жалък,само после да не плачите :twisted: МЮ си е МЮ,няма значение дали сме в криза или подем 8-) 8-)

Какво е това МЮ си е МЮ,по-скоро Милан си е Милан и няма значение дали е в криза или подем.От едната страна стои числото 7,а от другата 3.От едната страна стоят 4 отстранявания в елиминации на противника,а от другата 0.Е,кажи ми кой има причини да се притеснява преди мача Милан или МЮ?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 29 яну 2010 18:12

Феновете на МЮ много са се разлаели. Като дойде мача тогава пишете. Но вие сигурно тогава всички ще се изпокриете от срам.
Изображение

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 29 яну 2010 21:06

Ман Ю е по-класен отбор от Милан в момента. Италианските отбори все повече и повече затъват и както е тръгнала работата, Фиорентина има най-големи шансове да отиде на 1/4-финал :( . След този мач с Милан мисля, че Интер има шансове срещу Челси, но все пак след мачовете ще говорим !

Върни се в “Милан”