Серия А: Милан-Фиорентина 07.04.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Серия А: Милан-Фиорентина 07.04.2012

Мнениеот acmilan » 07 апр 2012 18:11

marchisio написа:
acmilan написа:Въпреки сериозните простащини, изречени от феновете на Ювентус в последно време, които изобщо не им правят чест, честито им Скудето. Ние днес приключихме.

Рано е да говориш за титла.И не мисля,че сме казали кой знае какви простащини,че да е нужно да обръщаш толкова специално внимание.Не му прави чест на вашия отбор,че не знае какво е феър плей ;)

А, значи нашият отбор не знае какво е феърплей? Ясно, разбирам... Нямам намерение да пиша каквото и да било, омръзнало ми е да си говорим едни и същи неща. Гледайте си вече вашия отбор, така или иначе всичко зависи от него. Колкото до титлата - изобщо не е рано, достатъчно на брой години вече гледам Милан и виждам, че отборът е зле в последните седмици, не вярвам да постигнем седем поредни победи. А и Ювентус едва ли ще загуби точки някъде. Така че малко по малко отваряйте там шампанско, бири, водки, ракии, уискита, вина и там всеки каквото пие. Ние явно, че ще се задоволим със студена вода този сезон. Жалко, имаше и доста хубави моменти, но това е положението.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 07 апр 2012 18:13

Най-хубаво ще е сега и Ювентус да паднат щом знаят толкова много техните фенове :mrgreen:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 07 апр 2012 18:21

Rofles написа:Най-хубаво ще е сега и Ювентус да паднат щом знаят толкова много техните фенове :mrgreen:

Това вече няма как да стане :lol:
За мача имам само един коментар - поредната измислена дузпа за Милан през сезона. Така или иначе към 21 и 30 тази вечер трябва да има нов лидер в Серия А, който повече заслужава титлата.

[offtopic]Някой знае ли колко дузпи са получили росонерите този сезон?[/offtopic]
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 07 апр 2012 18:28

acmilan написа:
marchisio написа:
acmilan написа:Въпреки сериозните простащини, изречени от феновете на Ювентус в последно време, които изобщо не им правят чест, честито им Скудето. Ние днес приключихме.

Рано е да говориш за титла.И не мисля,че сме казали кой знае какви простащини,че да е нужно да обръщаш толкова специално внимание.Не му прави чест на вашия отбор,че не знае какво е феър плей ;)

А, значи нашият отбор не знае какво е феърплей? Ясно, разбирам... Нямам намерение да пиша каквото и да било, омръзнало ми е да си говорим едни и същи неща. Гледайте си вече вашия отбор, така или иначе всичко зависи от него. Колкото до титлата - изобщо не е рано, достатъчно на брой години вече гледам Милан и виждам, че отборът е зле в последните седмици, не вярвам да постигнем седем поредни победи. А и Ювентус едва ли ще загуби точки някъде. Така че малко по малко отваряйте там шампанско, бири, водки, ракии, уискита, вина и там всеки каквото пие. Ние явно, че ще се задоволим със студена вода този сезон. Жалко, имаше и доста хубави моменти, но това е положението.

Ти щом си изгубил вяра,най-добре да не гледаш другите мачове...Тва с феър плей-а е заради един момент с робиньо,а към края и с мунтари.Не отива на играчи на милан да се държат така ;)
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 апр 2012 18:34

Аз ще ги гледам с надежда, но без мечти, както пишеше навремето Христо Калчев, лека му пръст.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 07 апр 2012 18:44

Ти поне си пич.. Кажи ми това дузпа ли беше ? ? ? При един удар на Лопез в гредата, всички видяха, само не и съдията, че игра с ръка, ами ако беше гол ?
Как да реагират феновете на Юве, на които само им се повтаря, че отбора им бил тикан от съдиите и винаги е побеждавал нечестно..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 апр 2012 18:46

Браво! Много ме зарадва тази загуба :) Дано се възползваме по-късно в Сицилия :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 апр 2012 18:47

Нищо е загубено, НО на Алегри трябва да му се признае, че провали мача. Незнайно защо при положение, че водиш в резултата, отборът се юрва в атака, за да вкарва втори гол. Чакай малко, човек! Кой е казал, че така се прави? За мен този мач тактически беше загубен срещу един по - опитен треньор.
Делио Роси може да не е нещо особено, но начинът, по който спечели срещата, сега ще му дигне акциите в следващите месеци.
Алегри ако се провали, значи трябва да бъде уволнен. Тъкмо го похвалих в последно време и ето, че дойде мач, в който да опровергае всичко хубаво.
Беше ясно, че двубоят ще е тежък. Винаги след отпадане от Лигата е така. Трябваше да бъде показан характер от страна на играчите, както беше с "Рома".
Умората е много голяма, съдията не беше най - добрият възможен, но той не бива да е оправдание. И стига с тези атаки към съдиите от страна на някои играчи. Тези хора трябва да се успокоят малко.
"Милан" винаги играе трудно срещу "Фиорентина" и необяснимо слабо беше изиграно второто полувреме. Трябваше повече мъдрост. По принцип смяната на Дзамброта с Касано не беше грешка, но глупост беше, че така и никой не покри опразнената зона.
Абсолютно глупава загуба!
Всички ще се нахвърлят не без основание на Ибрахимович, но той в момента определено е най - депресираният от отпадането от Лигата. На отборът му трябва много голямо спокойствие, а не празни приказки. Масимилиано Алегри има точно една надпревара до края, която е длъжен да спечели.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 апр 2012 18:56

storm написа:

Ти поне си пич.. Кажи ми това дузпа ли беше ? ? ? При един удар на Лопез в гредата, всички видяха, само не и съдията, че игра с ръка, ами ако беше гол ?
Как да реагират феновете на Юве, на които само им се повтаря, че отбора им бил тикан от съдиите и винаги е побеждавал нечестно..

Е, че не беше дузпа е повече от ясно, не виждам кой би казал нещо друго. Само че не мога да се съглася, че всяка наша дузпа е измислена, както казвате всички вие, ювентинците. Повярвай ми, никога не съм искал да ни подкрепят, напротив, когато това се случва, се чувствам много гадно. Днес аз започнах второто полувреме с мисълта да разгромим Фиорентина, за да не спечелим заради тази дузпа. Е, видяхме какво стана и то напълно заслужено. Тотално оливане. Но, колега, извинявай, но имаше доста мачове този сезон, в които бяхме ощететени. Знам, че в психологията на всеки фен е да мисли, малко или много, по този начин, но имаше очевадни неща, целият свят ги видя. Да, днес дузпа нямаше, не мога да си спомня мача, в който Боатенг симулира, но помня, че бихме 2 - 0, тогава също нямаше. Но, съгласи се, че не е нормално да започвате всички всяка една тема за всеки един мач с дузпите. Просто е несериозно и съм убеден, че ти поне го осъзнаваш. Като цяло във футбола почна да се говори прекалено много за съдийството, дано оттук нататък се промени тази тенденция. И да свършва това първенство, че изхабих много нерви...
Последна промяна от acmilan на 07 апр 2012 18:58, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 апр 2012 18:57

storm написа:

Борбата за Скудетото далеч не е приключила, защото има още много мачове. Всичко зависи от нагласата на отбора. Не може толкова лесно да се отписва шампионата.
Големият фаворит за спечелването й е са "россонерите" и нищо не се знае до последния кръг.
Който си е мислил, че ще вземем мачовете с "Катания" лесно, много се е лъгал. Този мач беше дерби и трябваше да се прояви характер. За съжаление това не се случи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Милан”