Милан - Тотнъм 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Gary Shaw
Контакти:

Re: Милан - Тотнъм 15.02.2011 /21:45/ ШЛ осминафинали

Мнениеот Gary Shaw » 16 фев 2011 00:32

[offtopic]
Ама като не гледаш калчото,защо правиш сравнения с Болоня и незнам си какви тимове,които ако играят в Германия сигурно ще са на челни позиции

Права много добри сравнения макар ,че не гледам Италянски футбол. Мислиш ,че като Интер прави по-четири гола през мач ще стори същото и със Байерн ! Да ама не! За мен тази година ''баварците'' ще играят голяма роля в турнира нищо ,че във ''Бундеслигата'' не са на ниво. Интер постигна своя пик през миналият сезон едва ли имат сили за нов финал камоли за защита на купата си.[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 фев 2011 00:33

Ще гледаме. Не забравяйте, че миналият сезон Милан отпадна от Манчестър Юнайтед и заради контузиите на Неста и Пато в последния момент. Сега ще е друго. Момчетата си вярват, важното е да си повярват повече след три седмици. През това време има достатъчно трудни мачове в първенството.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 16 фев 2011 00:33

acmilan написа:
SuperSpurs написа:А защо не допускаш,че може да бъде две други неща-откровен яд от резултата,замъгляващ реалната преценка или реално отразяване на класирането и представянето на Тотнъм,откакто авторът на подобна констатация гледа футбол,т.е. вече 15 години.А може да бъде и съчетание и от двете...Иначе историята на футбола и в Англия,и навсякъде,я знам достатъчно добре и нямам нищо против Тотнъм,просто те за първи път в историята си участват в този турнир,а той се провежда вече 56 години...

Не искам да се заяждам, но наистина не знаеш историята нито на Тотнъм, нито на турнира на шампионите. През 1961-ва Спърс взимат шампионата и купата на Англия, чупейки много рекорди...като 115 гола в първенството и 11 поредни победи. И логично след това играят в Европа точно в този турнир. И за твоя огромна изненада Тотнъм стига полуфинал срещу Бенфика на Еузебио. В Лисабон падаме 3:1 а в Лондон ни повеждат, но обръщаме мача до 2:1. В този мач се отменят три 100%-ви гола на Джими Грийвс и дори треньора на Бефика заявява, че никога не е имал по-тежък мач. На финала логично Бенфика става шампион на Европа.

Не,не се заяждаш,грешката е моя,обърках се,за някой друг отбор съм си мислил,извинявам се за което.Не съм съгласен,че не знам историята,но това не е темата сега.Още веднъж честито и,понеже ми се струваш интелигентно момче,не си мисли,че всичко е свършило,има и реванш ;)[/quote]

Няма проблем. Нормално е всеки да има различно мнение и аз го уважавам.
И мерси за комплимента...да, момче на 34 години съм :).
Колкото до реванша - естествено, че нищо не е свършило и затова се разочаровах от минималната победа и от изпуснатия шанс след гола да натиснем малко при положение, че мИлан бе доста объркан. Тотнъм са непредвидими - побеждаваме най-добрите и падаме от най-слабите, мачове с много голове и тотална страст. И затова ги обичам....но и се притеснявам за реванша. Нека по-добрия продължи. Успех.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 16 фев 2011 00:35

В крайна сметка, дупката, която оставя след себе си Пипо Индзаги в Милан, трудно ще бъде запълнена.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 16 фев 2011 00:35

[offtopic]
Gary Shaw написа:
Ама като не гледаш калчото,защо правиш сравнения с Болоня и незнам си какви тимове,които ако играят в Германия сигурно ще са на челни позиции

Права много добри сравнения макар ,че не гледам Италянски футбол. Мислиш ,че като Интер прави по-четири гола през мач ще стори същото и със Байерн ! Да ама не! За мен тази година ''баварците'' ще играят голяма роля в турнира нищо ,че във ''Бундеслигата'' не са на ниво. Интер постигна своя пик през миналият сезон едва ли имат сили за нов финал камоли за защита на купата си.

Ами като не си гледал мач на Болоня не прави сравнения ;) А колкото до това дали ще ставаме пак шампиони,всичко с времето си,тук говорим конкретно за мача с Байерн в който казвам,че първия мач няма да паднем![/offtopic]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 фев 2011 00:35

Spursy написа:Какво да кажа... само вижте коментарите и общата нагласа от първите страници и какво стана в действителност.

зa това трезво мислещите хора коментират победата на Тотнъм след мача 8-) поздравление за шпорите, много добър коеф и ги хванах на тото, донесоха печалба 8-) че напоследък както не ми вървеше, браво на Крачун :)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2011 00:38

SuperSpurs написа:
acmilan написа:
SuperSpurs написа:А защо не допускаш,че може да бъде две други неща-откровен яд от резултата,замъгляващ реалната преценка или реално отразяване на класирането и представянето на Тотнъм,откакто авторът на подобна констатация гледа футбол,т.е. вече 15 години.А може да бъде и съчетание и от двете...Иначе историята на футбола и в Англия,и навсякъде,я знам достатъчно добре и нямам нищо против Тотнъм,просто те за първи път в историята си участват в този турнир,а той се провежда вече 56 години...

Не искам да се заяждам, но наистина не знаеш историята нито на Тотнъм, нито на турнира на шампионите. През 1961-ва Спърс взимат шампионата и купата на Англия, чупейки много рекорди...като 115 гола в първенството и 11 поредни победи. И логично след това играят в Европа точно в този турнир. И за твоя огромна изненада Тотнъм стига полуфинал срещу Бенфика на Еузебио. В Лисабон падаме 3:1 а в Лондон ни повеждат, но обръщаме мача до 2:1. В този мач се отменят три 100%-ви гола на Джими Грийвс и дори треньора на Бефика заявява, че никога не е имал по-тежък мач. На финала логично Бенфика става шампион на Европа.

Не,не се заяждаш,грешката е моя,обърках се,за някой друг отбор съм си мислил,извинявам се за което.Не съм съгласен,че не знам историята,но това не е темата сега.Още веднъж честито и,понеже ми се струваш интелигентно момче,не си мисли,че всичко е свършило,има и реванш ;)

Няма проблем. Нормално е всеки да има различно мнение и аз го уважавам.
И мерси за комплимента...да, момче на 34 години съм :).
Колкото до реванша - естествено, че нищо не е свършило и затова се разочаровах от минималната победа и от изпуснатия шанс след гола да натиснем малко при положение, че мИлан бе доста объркан. Тотнъм са непредвидими - побеждаваме най-добрите и падаме от най-слабите, мачове с много голове и тотална страст. И затова ги обичам....но и се притеснявам за реванша. Нека по-добрия продължи. Успех.[/quote]
Е,важното е човек на колко се чувства ;) Аз съм на 21,скоро ще стана на 22,но се чувствам на доста повече,което не е добре :) Моите уважения,ще си пишем на реванша ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 16 фев 2011 00:38

[offtopic]
Ами като не си гледал мач на Болоня не прави сравнения А колкото до това дали ще ставаме пак шампиони,всичко с времето си,тук говорим конкретно за мача с Байерн в който казвам,че първия мач няма да паднем!

Е извъртете някой голов Х от рода на 2:2 , 3:3 в Милано и после ще те питам как Интер ще навакса този дефицит в Мюнхен.[/offtopic]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 16 фев 2011 00:40

[offtopic]
durex написа:
Gary Shaw написа:

Права много добри сравнения макар ,че не гледам Италянски футбол. Мислиш ,че като Интер прави по-четири гола през мач ще стори същото и със Байерн ! Да ама не! За мен тази година ''баварците'' ще играят голяма роля в турнира нищо ,че във ''Бундеслигата'' не са на ниво. Интер постигна своя пик през миналият сезон едва ли имат сили за нов финал камоли за защита на купата си.

Ами като не си гледал мач на Болоня не прави сравнения ;) А колкото до това дали ще ставаме пак шампиони,всичко с времето си,тук говорим конкретно за мача с Байерн в който казвам,че първия мач няма да паднем!

Това е друго нормално е да не паднете все пак мача е в Италия! Дори едно 2:1 няма да ме учуди, но дали ще е достатъчнп за реванша това вече е друг въпрос! ;)[/offtopic] Както и да е иначе за мача не очаквах победа за Тотнъм, но този отбор наистина печели симпатий с изявите си и ще е интересно докъде ще стигнат с Бейл на реванша и този резултат шансовете за продължаване клонят поне към 85:15 за тях, но щ видим! ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 16 фев 2011 00:41

[offtopic]
Gary Shaw написа:
Ами като не си гледал мач на Болоня не прави сравнения А колкото до това дали ще ставаме пак шампиони,всичко с времето си,тук говорим конкретно за мача с Байерн в който казвам,че първия мач няма да паднем!

Е извъртете някой голов Х от рода на 2:2 , 3:3 в Милано и после ще те питам как Интер ще навакса този дефицит в Мюнхен.

Ами аз немога да разбера,защо толкова ни подценяваш? Байерн са толкова зле в момента,че да ми говориш,че щели да ни бият и то на Меаца...Ами примерно завършим 3:3 и там бием с 1:0 кво прайм тогава? Нали знаеш,че решим ли да играем катеначо никой неможе да ни спре? Или още не си го разбрал[/offtopic]

Върни се в “Милан”