acmilan написа:SuperSpurs написа:А защо не допускаш,че може да бъде две други неща-откровен яд от резултата,замъгляващ реалната преценка или реално отразяване на класирането и представянето на Тотнъм,откакто авторът на подобна констатация гледа футбол,т.е. вече 15 години.А може да бъде и съчетание и от двете...Иначе историята на футбола и в Англия,и навсякъде,я знам достатъчно добре и нямам нищо против Тотнъм,просто те за първи път в историята си участват в този турнир,а той се провежда вече 56 години...
Не искам да се заяждам, но наистина не знаеш историята нито на Тотнъм, нито на турнира на шампионите. През 1961-ва Спърс взимат шампионата и купата на Англия, чупейки много рекорди...като 115 гола в първенството и 11 поредни победи. И логично след това играят в Европа точно в този турнир. И за твоя огромна изненада Тотнъм стига полуфинал срещу Бенфика на Еузебио. В Лисабон падаме 3:1 а в Лондон ни повеждат, но обръщаме мача до 2:1. В този мач се отменят три 100%-ви гола на Джими Грийвс и дори треньора на Бефика заявява, че никога не е имал по-тежък мач. На финала логично Бенфика става шампион на Европа.
Не,не се заяждаш,грешката е моя,обърках се,за някой друг отбор съм си мислил,извинявам се за което.Не съм съгласен,че не знам историята,но това не е темата сега.Още веднъж честито и,понеже ми се струваш интелигентно момче,не си мисли,че всичко е свършило,има и реванш

[/quote]
Няма проблем. Нормално е всеки да има различно мнение и аз го уважавам.
И мерси за комплимента...да, момче на 34 години съм

.
Колкото до реванша - естествено, че нищо не е свършило и затова се разочаровах от минималната победа и от изпуснатия шанс след гола да натиснем малко при положение, че мИлан бе доста объркан. Тотнъм са непредвидими - побеждаваме най-добрите и падаме от най-слабите, мачове с много голове и тотална страст. И затова ги обичам....но и се притеснявам за реванша. Нека по-добрия продължи. Успех.